Hvordan overføres data fra en iPhone eller iPad til en ny Galaxy-enhed med Smart Switch

Når du første gang tænder for din Galaxy-enhed, ser du en velkomstside. Tryk på "iPhone eller iPad". Vælg WiFi-netværk, Google-konto og det SIM-kort, du gerne vil bruge, og kom i gang med Smart Switch.

Visning af skærm med opsætning af telefon med mulighed for at vælge enten Galaxy og Android eller iPhone og iPad.

Trin 1: Tilslut

Slut din nye Galaxy-enhed til din gamle iPhone eller iPad med et USB-C til Lightning-kabel. For at kunne overføre data skal du bekræfte, at din nye Galaxy er en enhed, der er til at stole på. Når du får spørgsmålet "Stol på denne computer?" på din iPhone eller iPad, trykker du på "Stol på den".

Visning af Smart Switch-skærme med prompter om at oprette forbindelse til iPhone eller iPad med et USB-C til Lightning-kabel.

Trin 2: Vælg

Vælg de data, du gerne vil flytte fra din gamle enhed, og tryk derefter på "Overfør" .

Visning af Smart Switch-liste over muligheder for at vælge data, der skal overføres.

Trin 3: Import

Start importen, og lad Smart Switch gøre arbejdet for dig. Din Galaxy-enhed vil være klar til brug i løbet af nul komma fem. Tag ikke kablet ud. Når indstillingerne er foretaget, kan du tjekke status for overførslen i dine notifikationer.

Visning af Smart Switch-proces med skærme for overførsel af data fra gammel telefon og Klargøring af telefonen.

Trin 4: Overfør mere

Er der mere? Tryk på "Hent data i iCloud", og log derefter ind på din iCloud-konto. "Vælg det, du gerne vil overføre, og tryk på "Import".

Bemærk:

• Hvis du vil overføre data fra iCloud, skal du logge ind på din iCloud-konto og vælge det, der skal overføres, hvorefter du trykker på "Import".
  • Du kan også downloade en eller flere Android-apps, der svarer til dine iOS-apps.

Hvordan overføres indstillinger for display, tastatur og navigation til en ny Galaxy-enhed

Få mest muligt ud af dine erfaringer med din gamle telefon ved at bruge Smart Switch til nemt og bekvemt at overføre dine personlige indstillinger til din nye telefon.

Visning af processen med at organisere telefonen med muligheder for at overføre startskærm og apps. Visning af processen med at organisere telefonen med muligheder for at overføre startskærm og apps.

Trin 1. Vælg det, du gerne vil overføre, så du kan organisere din telefon, og tryk på "Næste".

Visning af, hvordan der arbejdes med opsætningen med mulighed for at overføre strygebevægelser og om skærmknapper Visning af, hvordan der arbejdes med opsætningen med mulighed for at overføre strygebevægelser og om skærmknapper

Trin 2. Vælg det, der skal overføres, så du kan navigere i din telefon, og tryk på "Næste".

Visning af processen med at vælge opsætning af tastaturets layout. Visning af processen med at vælge opsætning af tastaturets layout.

Trin 3. Vælg det, der skal overføres for tastaturet til din telefon, og tryk på "Næste" for at afslutte processen.