Sådan foretager man fejlfinding af problemer med mobildata

Hvis du har problemer med at bruge mobildata, kan der være et problem med din mobildækning eller med indstillingerne. Se vejledningen nedenfor for at fejlfinde dit problem.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tjek, om mobildata er aktiveret på din enhed

Tjek først, om Mobile data er aktiveret på din enhed.

Trin 1. Stryg ned fra toppen af skærmen.
Trin 2. Tjek i menuen, om Mobile data er slået til.

Stryg ned for at kontrollere, om Mobildata er slået til

Hvis Mobildata er aktiveret, men du stadig støder på problemer, kan du prøve at genstarte din enhed.

Tryk på Lydstyrke ned og sideknappen for at slukke enheden Tryk på Lydstyrke ned og sideknappen for at slukke enheden

Trin 1. Sluk din enhed ved at holde både Lydstyrke ned-knappen og Sideknappen nede på samme tid, og derefter vælge Sluk.

Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede

Trin 2. Når skærmen er slukket, skal du trykke på og holde Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede på samme tid.

Slip knappen, når Samsung-logoet vises Slip knappen, når Samsung-logoet vises

Trin 3. Når Samsung-logoet vises på skærmen, skal du slippe knapperne.

Bemærk:

• Dine data og filer vil blive bevaret, selvom du genstarter din enhed.
  • Lydstyrke- og sideknappens placering kan variere afhængigt af enhedsmodellen.

Hvis din mobilnetværksforbindelse er ustabil, og du ikke kan bruge mobildata, kan du prøve at nulstille dine netværksindstillinger.

Indstillinger og Generel administration Indstillinger og Generel administration

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Generel administration.

Vælg Nulstil Vælg Nulstil

Trin 2. Vælg Nulstil.

Vælg Nulstil netværksindstillinger Vælg Nulstil netværksindstillinger

Trin 3. Vælg Nulstil netværksindstillinger.

Tryk på Nulstil indstillinger Tryk på Nulstil indstillinger

Trin 4. Tjek oplysningerne på skærmen, og tryk på Nulstil indstillinger.

Tryk på Nulstil Tryk på Nulstil

Trin 5. Tryk på Nulstil.

Bemærk:

• Bemærk, at nulstilling af netværket også nulstiller Wi-Fi, Bluetooth og andre netværksindstillinger.

Hvis du har prøvet metoderne ovenfor, men du stadig ikke kan bruge mobildata med din enhed, oplever du muligvis et problem med mobildækningen. Hvis du for nylig har skiftet udbyder, men beholdt den samme telefon, skal du muligvis kontakte den nuværende udbyder for at nulstille din enhed. Kontakt din tjenesteudbyder for at få hjælp.

Bemærk:

• Efter hvert trin kan du prøve at bruge mobildata med din enhed.
  • Hvis du fulgte ovenstående trin, men problemet fortsætter, bedes du tjekke Support Center for at få relevante oplysninger.
  • Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.