Sådan bruger du in-ear detection på Galaxy Buds

Person der bruger galaxy buds

Galaxy Buds in-ear detection giver dig mulighed for automatisk at sætte musikafspilning på pause, når du tager dem ud af ørerne og genoptage afspilning, når du sætter dem i igen. Du kan også bruge in-ear detection, når du foretager og modtager telefonopkald , så du kan overføre opkaldet til din telefons højttaler i stedet for manuelt at skulle slå din Bluetooth til og fra. Læs videre for at finde ud af, hvordan du aktiverer og bruger denne funktion.

Bemærk: In-ear detection er tilgængelig på Galaxy Buds+, Buds Live, Buds Pro og Buds2.

Sådan aktiverer du in-ear detection

Hvis du vil afspille opkaldslyd gennem din telefon, når du fjerner begge øretelefoner, kan du aktivere øreregistrering ved at følge disse trin:

Bemærk: In-ear detection er sat som standard. Hvis du har slået det fra, vil dine opkald fortsætte med at spille gennem dine øretelefoner, selvom de ikke er i dine ører (såsom at lade dine øretelefoner ligge på et skrivebord eller et bord).

1 Åbn Galaxy Wearable-appen på din telefon
Galaxy wearable app-ikon
2 Tryk på Indstillinger for øretelefoner

Bemærk: Dine øretelefoner skal fjernes fra deres etui for at kunne vælge denne mulighed.

Indstillinger for øretelefoner valgt
3 Tryk på In-ear detection

Bemærk: Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du sørge for, at din øretelefonsoftware er opdateret ved at gå til Galaxy Wearable-appen > Indstillinger for øretelefoner > Softwareopdatering til øretelefoner.

In ear detection muligheden valgt
4 Slå kontakten Til for at aktivere In-ear detection
In-ear detection muligheden er slået til

In-ear detection lydsti

Afhængigt af om du har in-ear detection aktiveret eller deaktiveret, og hvor mange knopper du har på, vil lydstien variere. Se tabellen nedenfor for at kontrollere lydstien, afhængigt af den type lyd, der afspilles.

In ear detection slået til

In ear detection slået til

In ear detection slået til

In ear detection slået fra

In ear detection slået fra

In ear detection slået fra

Medielyd

Opkaldslyd

Tredjeparts opkaldsapp

Medielyd

Opkaldslyd

Tredjeparts opkaldsapp

Begge øretelefoner brugt

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

En øretelefon fjernet

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Øretelefoner

Begge øretelefoner fjernet

Stoppet

Telefon

Telefon

Stoppet

Øretelefoner

Øretelefoner

Bemærk:

• For at fortsætte med at lytte til medielyd, når du har dine øretelefoner på igen (efter at de er blevet fjernet), skal du trykke på afspilningsknappen på din smartphone eller trykke én gang på dine øretelefoner (hvis du har aktiveret berøringskontroller).
  • Lyd til tredjepartsopkaldsapps (såsom WhatsApp) vil fortsætte med at afspille på din smartphone, når du har dine øretelefoner på igen (efter at de er blevet fjernet).