Sådan bruger du funktionerne på dine Galaxy Buds+

Når dine Galaxy Buds og Galaxy Buds+ er tilsluttet din telefon, kan du besvare og kontrollere opkald uden at tage din telefon. Du kan løbe eller gå i træningscenter, når du vil. Du behøver ikke bekymre dig om at gå glip af noget. Bare tryk for at kontrollere dine opkald ved hjælp af en række opkaldsfunktioner, selv på støjende steder.

Inden du prøver nedenstående funktionalitet, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Du kan finde mere om ”Sådan oprettes forbindelse og opdatere du Galaxy Buds+ med Galaxy Smartphone” med Samsung Support.

For at besvare eller afvise et opkald

Når et opkald kommer ind, mens du har ørepropperne på, udsender de en lyd, og en stemmemeddelelse informerer dig om det indgående opkalds telefonnummer eller navnet, der er gemt i dine kontakter. Se, hvordan du besvarer et opkald, et andet opkald eller afviser et opkald ved hjælp af ørepropperne.

Tryk dobbelt

• Besvar eller afslut et opkald.
  • Parker det aktuelle opkald, og besvar det andet opkald.
  • Skift mellem det aktuelle opkald og det parkerede opkald.
Propper tryk dobbelt

Tryk og hold nede

• Afvis et opkald.
  • Tænd eller sluk for mikrofonen under et opkald.
  • Hent et parkeret opkald efter afslutning af et aktuelt opkald.
Propper tryk og hold nede

Hvis du ikke får besked om det indgående opkalds telefonnummer eller navnet, der er gemt i dine kontakter via stemmemeddelelse, kan du tilpasse indstillingerne i Galaxy Wearable-appen på din mobilenhed.

Trin 1.
Start Galaxy Wearable-appen på den mobile enhed.

Trin 2. Tryk på Meddelelser.

Trin 3. Tænd for at få meddelelser om næste indgående opkald.

Tryk på Meddelelser

Trin 4. Tryk på Læs højt, mens du bruger telefonen for at indstille ørepropperne til at modtage meddelelser om den mobile enhed, selv
når du bruger den mobile enhed.

Indstil ørepropperne til at modtage meddelelser

Bemærk også, at du kan vælge de apps, du vil modtage meddelelser fra, og ændre meddelelsesindstillingerne for hver app ved hjælp af Apps for at få meddelelser fra menuen.

Din stemme kommer altid igennem, når du ringer med dine Samsung ørepropper, selv i overfyldte områder. Du kan høres tydeligt med dedikerede mikrofoner, der opfanger din stemme og isolerer den fra distraherende støj udefra. Hver øreprop har en intern mikrofon og to eksterne mikrofoner, der hjælper med at filtrere støj.

Takket være de interne mikrofoner, der begrænser omgivende støj, kan du høre tydeligt under et opkald. De eksterne mikrofoner fokuserer på din stemme, så du kan blive hørt uden afbrydelse. Hvis du ikke kan høres, kan du prøve at justere ørepropperne eller kontrollere mikrofonens lydstyrke for at sikre, at de ikke er slået fra.

For at forbedre transmitteret lyd til den modsatte side under opkald anbefales det at aktivere omgivende lyd under opkald. Ved at bruge denne funktion er du i stand til at høre din egen stemme mere tydeligt, hvilket giver naturlig stemmeanstrengelse med begge ørepropper tændt.

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på den mobile enhed.

Trin 2. Avanceret Brug omgivende lyd under opkald.

Sådan bruges omgivende lyd under opkald

Andre tip til forbedring af lydkvaliteten:

• Trådløse netværkstjenester kan være deaktiveret på grund af problemer med tjenesteudbyderens netværk. Sørg for at holde ørepropperne væk fra elektromagnetiske bølger.
  • Sørg for, at dine ørepropper og den anden Bluetooth-enhed er inden for det maksimale Bluetooth-rækkevidde (10 m eller 32 fod). Vær opmærksom på, at afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.
  • Hvis lydkvaliteten ikke er så god gennem Galaxy Buds+, kan du finde mere om ”Hvad skal jeg gøre, hvis lydkvaliteten er dårlig på mine Galaxy Buds+” med Samsung Support.