Sådan tilslutter og opdaterer du Galaxy Buds+ med en Galaxy-smartphone

De er designet til nemt at kunne parres med Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra 5G. Du kan styre Galaxy Buds+ fra din Galaxy-smartphone, dit smartwatch, din tablet eller endda stemmeassistenter som Bixby. Find ud af, hvordan du nemt kan tilslutte og opdatere dine Galaxy Buds med din Galaxy-smartphone i denne video, så du kan få mest muligt ud af dine øretelefoner.

Følg disse trin for at tilslutte og opdatere dine øretelefoner.

Bemærk:

• VIGTIGT: Du SKAL downloade og installere "Galaxy Wearable" og "SmartThings" fra Google Play eller Galaxy Store.
  • Sørg for, at du installerer den nyeste version af disse apps.
  • Billedet, der vises i denne video, er et eksempel på engelsk, men det er tilgængeligt på det valgte sprog på din telefon.
  • Brugergrænsefladen i softwaren kan variere afhængigt af modellen på din mobilenhed og versionen af Galaxy Wearable-appen.
  • Hvis øretelefonernes indikatorlys ikke blinker, skal du tilslutte ladeetuiet til en oplader og oplade dem i mere end 30 minutter.

Del 1. Tilslut dine Galaxy Buds+ til din Galaxy-smartphone

Sådan tilslutter du dine øretelefoner

Trin 1. Swipe ned for at se notifikationspanelet og kontrollere, at Bluetooth er slået til.
Trin 2. Kontrollér retningen på hver øretelefon, og placér dem i den rigtige retning.
Trin 3. Åbn ladeetuiet.
Øretelefonerne går automatisk i Bluetooth-parringstilstand, og der vises et pop op-vindue på din mobilenhed.
Trin 4. Tryk på Tilslut (Connect) i pop op-vinduet. Nu åbnes Galaxy Wearable-appen.
Trin 5. Følg instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse.
Trin 6. Du vil nu se information og indstillingskontroller for dine buds+ i Galaxy Wearable-appen.

Del 2. Opdatér dine Galaxy Buds+ med din mobilenhed

Sådan opdaterer du dine øretelefoner

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på din mobilenhed.
Trin 2. Rul ned, og tryk på Softwareopdatering til øretelefoner (Earbuds software update).
Trin 3. Tryk på Download og installér (Download and install) for at opdatere dem manuelt.
Trin 4. Du kan vælge at downloade opdateringer automatisk, når din telefon er tilsluttet et Wi-Fi-netværk.