Sådan bruges Galaxy Buds2 Pros funktioner til omgivende lyd

Smartphone med to Buds2 pro på skærm og hvide øretelefoner med etui nedenfor

Samsung Galaxy Buds2 Pros funktion til forstærkelse af omgivende lyd indeholder en tilpasningsmulighed, der tillader personaliseret kontrol af lydstyrken og lydtonen. Disse funktioner vil hjælpe tilpasning af, hvor meget ekstern lyd, du vil høre, når tilstanden er aktiveret, hvilket er særligt nyttigt, hvis du har problemer med hørelsen.

Bemærk: Den forbedrede funktion til omgivende lyd understøttes kun på smartphones med Android OS 8 og senere.

Få den seneste softwareopdatering

1. Åbn Galaxy Wearable-appen

2. Gå til Indstillinger for øretelefoner > Softwareopdatering af øretelefoner

3. Vælg Download og installer

Bemærk: Du kan se en pop op, der anmoder om at downloade opdateringen, når du åbner Wearable-appen.

Sådan får du adgang til at forstærke omgivende lyd

1 Åbn Galaxy Wearable-appen
Wearable-appikon
2 Tryk på ikonet Omgivende lyd under Støjkontroller og derefter på Forstærkning af omgivende lyd
Smartphoneskærm med ikon for omgivende lyd og forstærkning af omgivende lyd valgt

Bemærk: Du skal måske først aktivere Forstærk omgivende lyd for at få adgang til Indstillinger for øretelefoner > Tilgængelighed > Tryk på Forstærk omgivende lyd-omskifteren for at aktivere den.

3 Her er alle mulighederne for omgivende lyd
Smartphoneskærm med muligheder for omgivende lyd

Omgivende lydstyrke

Der er nu fem lydstyrkeniveauer for omgivende lyd på skyderen, så du kan tilpasse niveauet for omgivende lyd, du hører gennem din øretelefoner. Du har også mulighed for uafhængigt at justere lydstyrken til hvert øre.

Niveauskydere for omgivende lydstyrke

Følg disse trin for at få to yderligere forstærkningsniveauer:

1.      Gå til Indstillinger for øretelefoner

2.     Tryk på Labs

3.      Vælg Høreforbedringer

4.     Slå til/fra Ekstrahøj omgivende lydstyrke

Bemærk: De to ekstra niveauer har til hensigt at gøre baggrundslyde lettere at høre for personer med mildt til moderat høretab.

Tilpas omgivende lyd

Tilpas omgivende lyd er indstillet til dine ører, så din Galaxy Buds2 Pro kan hjælpe dig med at høre lydene omkring dig. Der er to muligheder at vælge mellem: Standard eller Kan tilpasses.

Muligheder for standard og omgivende lyd, der kan tilpasses

Omgivende lydtone

Omgivende lydtone hjælper med at justere egenskaberne eller kvaliteten af omgivende lyde, så de passer til dine præferencer. Toneintervallerne fra Blød til Klar på tværs af fem forskellige niveauer.

Niveauer for omgivende lydtoner fra blød til klar