Sådan tilpasser jeg indstillingerne for Hjem-knappen på mit Samsung Galaxy Watch

Med Samsung Galaxy Watch kan du selv indstille en lang række funktioner. Du kan hurtigt åbne en bestemt app ved at indstille dobbelttryk-tastfunktionen for Hjem-tasten.
Få mere at vide om, hvordan du ændrer knapindstillingerne på dit ur nedenfor. Du kan indstille den ønskede funktion for dit ur.

Home-knappen (Tænd-/slukknappen) er knappen øverst til højre på uret. Med knapindstillingsfunktionen kan du bruge dine yndlingsapps med det samme ved at dobbeltklikke på Hjem-knappen.

Trin 1. Gå til Indstillinger, og tryk på Avancerede funktioner.

Trin 2. Tryk på Tilpas taster.

Trin 3. Vælg Dobbelttryk. Du kan indstille tasten til at starte den ønskede app.

ur dobbelttryk

Trin 4. Når du er færdig med indstillingen, starter den valgte app, når du dobbelttrykker på Starttast.

ur-indstillinger ur-indstillinger

Trin 1. Gå til Galaxy Wearable-appen og tryk på Indstillinger for ur.

avancerede funktioner avancerede funktioner

Trin 2. Vælg Avancerede funktioner.

indledende indstillinger indledende indstillinger

Trin 3. Kontrollér indstillingerne for Starttast. Tryk på Dobbelttryk for at se, hvilke apps der kan vælges, og vælg de apps, som du bruger ofte.

Bemærk:

• Tilgængelige skærmbilleder og indstillinger kan variere afhængigt af udbyder af trådløs tjeneste, softwareversion, smartphone eller ur.