Hvad er den foldbare skærm og den beskyttende film på min smartphone?

Når du åbner et nyt produkt fra Samsung, vil du bemærke en foldbar skærm og en beskyttelsesfilm, der er fastgjort til enheden. Nedenfor kan du finde ud af mere om de funktioner, der er designet til at beskytte din enhed, og hvad du skal gøre, hvis du har problemer med den beskyttende film.

Visning af Samsung foldbare telefoner.

Samsung foldbare smartphones bruger skærme udstyret med Infinity Flex Display og ultratyndt glas, der kan foldes sammen uden at beskadige din enhed.

Eksempelvisning af en Samsung foldbar telefon med ultratyndt glas fremhævet.

Med sit innovative design og ultratynde glas tilbyder den foldbare skærm en ny brugeroplevelse, der rækker ud over blot at folde og leverer den ultimative visuelle oplevelse gennem innovativ OLED-teknologi.

Samsungs foldbare skærm er fyldt med beskyttelsesfilm, beskyttende lag og ultratyndt glas for at optimere AMOLED-skærmens levende farver, kontrastforhold og farvegengivelse, hver med følgende egenskaber:

Eksempelvisning af lagene i den foldbare Samsung-enhed: AMOLED, ultratyndt glas, beskyttende lag og beskyttelsesfilm.
  • Beskyttelsesfilm: Placeret på det øverste lag af skærmen, understøtter den skærmen til at modstå intenst tryk og er udskiftelig.
  • Beskyttende lag: Placeret oven på det ultratynde glas for at holde op mod modstand udefra, lindrer stød og forhindrer fragmentering af skærmen.
  • Ultratyndt glas: Tyndt glas, der giver en flad overflade og forbedrer enhedens holdbarhed i den foldbare skærm.
  • AMOLED: Hver pixel udsender sit eget lys, hvilket giver mulighed for hurtig respons, fremragende farvegengivelse og klarhed med en tynd skærm.
  • Den foldbare skærm har nogle fine bøjninger afhængigt af vinklen, med et tyndt, fleksibelt glas og film til foldefunktionen. Rynker kan være synlige i det foldede område i midten af skærmen.
  • Når der påføres kraftige stød udefra, kan der forekomme sorte/hvide prikker eller linjer på skærmen. Dette kan være synlige skader, der opstår inde i skærmen i form af delvise sorte pletter, automatisk skærmlysstyrke eller skærmrevner.
  • Pas på ikke at ramme skærmen udefra, da stødet på det ultratynde glas sandsynligvis vil revne eller gå i stykker, hvilket kan spredes til de omkringliggende områder, hvilket resulterer i, at der fremkommer en hvid streg, mens enheden foldes.

Når du bruger sammenfoldelige enheder, prøv at undgå:

• At tabe produktet på gulvet.
  • At trykke på den del, hvor skærmen foldes, eller foldning af skærmen med fremmedlegemer såsom kort, nøgler, sand, metalpulver osv.
  • At trykke på skærmen med forskellige genstande såsom kuglepenne, negle, nøgler osv., eller tabe genstande direkte på skærmen.
  • Sætte fingeren mellem skærmene, når du åbner enheden.
Visning af handlinger, der skal undgås ved brug af foldbare enheder.

Beskyttelsesfilmen, der er fastgjort til den foldbare skærm, er et forbrugsprodukt. Hvis der er gået en vis periode, kan der forekomme ridser, bobler og løft på beskyttelsesfilmen på grund af normalt slid.

I nogle tilfælde er kun beskyttelsesfilmen beskadiget. Enheden kan bruges uden problemer ved at udskifte beskyttelsesfilmen. Kontakt callcenteret for at modtage en guide til udskiftning af din beskyttelsesfilm.

Vær forsigtig, da panelet kan blive beskadiget, hvis du vilkårligt fastgør eller fjerner beskyttelsesfilmen. Det anbefales stærkt altid at bruge din telefon med beskyttelsesfilmen påsat. Hvis du bruger beskyttelsesfilm, der ikke er officielt certificeret af Samsung, kan skærmen se forvrænget ud, eller ydeevnen kan blive påvirket.