Hvad er Sikker mappe, og hvordan kan jeg bruge den?

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at kunne opbevare dine billeder, videoer, filer, apps og data, som du anser for private, et sikkert sted. Derfor er et af de mest nyttige værktøjer på din Galaxy-enhed den sikre mappe, hvor du kan gemme alt, du vil, med maksimal sikkerhed. For at finde ud af mere om dette, læs nedenfor.

Eksempelvisning af en sikker mappe-skærm med ikonet for sikker mappe i forgrunden.

Sikkerheden af dit indhold er afgørende, og derfor har Sikker mappe det højeste niveau af sikkerhed. Dine mapper er beskyttet af Samsung Knox, for at sikre, at alle dine oplysninger er beskyttet mod ondsindede angreb. For at sikre, at dine data forbliver så sikre som muligt, kan du også beskytte Sikke mappe med en adgangskode eller biometrisk lås.

Hvis du vil oprette din egen Sikker mappe, skal du følge disse trin:

Visning af skærmen ”Indstillinger” med indstillingen ”Biometriske data og sikkerhed” fremhævet. Visning af skærmen ”Indstillinger” med indstillingen ”Biometriske data og sikkerhed” fremhævet.

Trin 1. Gå til Indstillinger og tryk på ”Biometriske data og sikkerhed”.

Visning af skærmen ”Biometriske data og sikkerhed” med indstillingen ”Sikker mappe” fremhævet. Visning af skærmen ”Biometriske data og sikkerhed” med indstillingen ”Sikker mappe” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Sikker mappe”.

Visning af skærmen ”Velkommen til Sikker mappe” med indstillingen ”Fortsæt” fremhævet. Visning af skærmen ”Velkommen til Sikker mappe” med indstillingen ”Fortsæt” fremhævet.

Trin 3. Log ind på din Samsung-konto, eller opret en. Læs vilkår og betingelser og tryk på ”Fortsæt”.

Visning af skærmen ”Tilladelser til Sikker mappe” med indstillingen ”Fortsæt” fremhævet. Visning af skærmen ”Tilladelser til Sikker mappe” med indstillingen ”Fortsæt” fremhævet.

Trin 4. Læs alle de tilladelser, som Sikker mappe kræver. Hvis du er enig, skal du trykke på ”Fortsæt”.

Visning af skærmen ”Sikker mappe-låsetype” med indstillingen ”Mønster” fremhævet. Visning af skærmen ”Sikker mappe-låsetype” med indstillingen ”Mønster” fremhævet.

Trin 5. Vælg den låsetype, du vil bruge, og tryk på den. Du kan vælge mellem ”Mønster”, ”PIN” eller ”Adgangskode”. Du kan også aktivere indstillingen ”Fingeraftryk”.

Visning af skærmen ”Sikker mappe-låsetype” med indstillingen ”Mønster” fremhævet. Visning af skærmen ”Sikker mappe-låsetype” med indstillingen ”Mønster” fremhævet.

Trin 6. Indstil mønsteret og tryk på ”Fortsæt”. Gør denne proces to gange.

Visning af apps-skærmen med "Sikker mappe"-ikonet fremhævet. Visning af apps-skærmen med "Sikker mappe"-ikonet fremhævet.

Step 7. En genvej til ”Sikker mappe” vil blive tilføjet til din Apps-skærm.

Følg følgende trin, for at tilføje filer din Sikker mappe:

1 Åbn din Sikker mappe, og tryk på ikonet for flere indstillinger.
2 Tryk på ”Tilføj filer”.
3 Vælg den type fil, du vil tilføje til din Sikker mappe, og tryk på den.
4 Vælg emnerne, og tryk på ”Udført”.
5 En pop op-menu åbnes på din Sikke mappe-skærm og giver dig mulighed for at ”Annuller”, ”Kopier” eller ”Flyt”. Vælg den mulighed, du foretrækker, og tryk på den.
6 Du kan få adgang til dine filer ved at trykke på ”Mine filer”.

Følg følgende trin, for at tilføje apps til din Sikker mappe:

1 Åbn din Sikker mappe, og tryk på plus-ikonet.
2 Tryk på den app, du vil tilføje, og tryk på ”Tilføj”.
3 Appen vises i din Sikker mappe.

Ja, du kan skjule Sikker mappe, så den ikke vises på din apps-skærm eller startskærm. Sikker mappe vil blive skjult og placeret i dit meddelelsespanel.

Følg de næste trin på din enhed:

Visning af skærmen for enhedsindstillinger med indstillingen ”Biometriske data og sikkerhed” fremhævet. Visning af skærmen for enhedsindstillinger med indstillingen ”Biometriske data og sikkerhed” fremhævet.

Trin 1. Gå til Enhedsindstillinger > tryk på ”Biometriske data og sikkerhed”.

Visning af skærmen ”Biometriske data og sikkerhed” med indstillingen ”Sikker mappe” fremhævet. Visning af skærmen ”Biometriske data og sikkerhed” med indstillingen ”Sikker mappe” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Sikker mappe”, og indtast din låsetype.

Visning af skærmen ”Sikker mappe” med knappen ”Føj Sikker mappe til appskærm” fremhævet. Visning af skærmen ”Sikker mappe” med knappen ”Føj Sikker mappe til appskærm” fremhævet.

Trin 3. Sluk til/fra-knappen ved siden af ”Føj Sikker mappe til appskærm”.

Du kan også skjule og vise din Sikker mappe fra meddelelsespanelet ved at følge de næste trin:

Startskærmen på en Galaxy S22 med en swipe-ned-bevægelse øverst på skærmen. Startskærmen på en Galaxy S22 med en swipe-ned-bevægelse øverst på skærmen.

Trin 1. Stryg ned to gange på startskærmen for at åbne meddelelsespanelet.

Visning af meddelelsespanelet med indstillingen "Sikker mappe” fremhævet. Visning af meddelelsespanelet med indstillingen "Sikker mappe” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Sikker mappe”.

Når ikonet Sikker mappe er slukket, vil din Sikker mappe være skjult. Når ikonet er tændt, vises din Sikker mappe på appskærmen.

Hvis du vil fjerne Sikker mappe på din Galaxy Enhed, skal du følge disse trin:

Åbn din Sikker mappe → Tryk på ikonet for flere infstillinger → Indstillinger → Flere indstillinger → Afinstaller → Vælg, om du vil flytte mediefiler ud af din Sikker mappe → Afinstaller.