Hvordan bruges Objektviskelæderet i Galaxy S23

Objektviskelæderet (Object Erase) en fotoredigeringsfunktion i Galaxy, som kan bruges til at udvælge og slette uønskede dele af et billede. Ud over at kunne bruges til at slette noget bruger funktionen Slet skygge/slet lysreflekser (Shadow Erase/Light Reflection Erase) kunstig intelligens (AI) til at analysere, om der er uønskede skygger og lysreflekser i billederne, og automatisk slette dem. Med den opdaterede One UI 5.1 er Objektviskelæderet blevet optimeret, så behandlingstiden, opløsningen og billedkvaliteten er blevet bedre, og Objektviskelæderet er løftet til et nyt niveau med Galaxy S23.

Visning af billeder med og uden reflekser, med ikonet for Objektviskelæderet.

Hvordan bruges Galaxys Objektviskelæder

Visning af noget, der slettes på et billede.

Med Objektviskelæderet kan man udvælge og slette dele af et billede, samtidigt med at man kan være sikker på, at billedkvalitet bliver så god som muligt.

• Hvordan slettes der noget
Visning af Galleri-ikon. Visning af Galleri-ikon.

Trin 1. Gå ind på Galleri.

Visning med Redigeringsikon fremhævet. Visning med Redigeringsikon fremhævet.

Trin 2. Vælg et billede, og tryk på ikonet for Redigering.

Visning af ikonet for Flere indstillinger på billedskærmen. Visning af ikonet for Flere indstillinger på billedskærmen.

Trin 3. Tryk på ikonet for Flere indstillinger.

Visning af ikonet for Objektviskelæder. Visning af ikonet for Objektviskelæder.

Trin 4. Tryk på "Objektviskelæder".

Visning af ikonet for Objektviskelæder med det, der skal slettes, fremhævet. Visning af ikonet for Objektviskelæder med det, der skal slettes, fremhævet.

Trin 5. Tryk på det, der skal slettes i billedet, og tryk derefter på "Slet".

Visning af billede, efter sletningen er foretaget. Visning af billede, efter sletningen er foretaget.

Trin 6. Sletning færdig.

• Hvordan slettes skygger
Visning af sletning af skygger på billede.

Funktionen Sletning af skygger (Shadow Erase) skelner automatisk mellem skygger, der skal slettes, og skygger, der skal efterlades, og sikrer den bedste billedkvalitet.

Bemærk: Billederne kan vises forskelligt, alt efter hvordan det er taget.

Visning af Galleriikon. Visning af Galleriikon.

Trin 1. Gå ind på Galleri.

Visning med Redigeringsikon fremhævet. Visning med Redigeringsikon fremhævet.

Trin 2. Vælg et billede, og tryk på ikonet for Redigering.

Visning af flere ikonet for Flere indstillinger på billedskærmen.     Visning af flere ikonet for Flere indstillinger på billedskærmen.

Trin 3. Tryk på ikonet for Flere indstillinger.

Visning af Objektviskelæderikon. Visning af Objektviskelæderikon.

Trin 4. Tryk på "Objektviskelæder".

Visning med muligheden for Sletning af skygger fremhævet . Visning med muligheden for Sletning af skygger fremhævet .

Trin 5. Tryk på "Slet skygge".

Visning af billede, hvor skyggen er slettet. Visning af billede, hvor skyggen er slettet.

Trin 6. Skyggen er slettet.

• Hvordan udviskes lysreflekser
Visning af lysreflekser, der udviskes.

Funktionen Sletning af lysreflekser (Erase reflection) finder reflekser, der skal slettes, og sikrer den bedste billedkvalitet.

Visning af Galleriikon. Visning af Galleriikon.

Trin 1. Gå ind på Galleri.

Visning med Redigeringsikonet fremhævet. Visning med Redigeringsikonet fremhævet.

Trin 2. Vælg et billede, og tryk på ikonet for Redigering.

Visning af flere ikoner på redigeringsskærmen . Visning af flere ikoner på redigeringsskærmen .

Trin 3. Tryk på ikonet for Flere indstillinger.

Visning af Objektviskelæderikon. Visning af Objektviskelæderikon.

Trin 4. Tryk på "Objektviskelæder".

Visning med funktionen Slet reflekser fremhævet. Visning med funktionen Slet reflekser fremhævet.

Trin 5. Tryk på "Slet reflekser".

Visning af billede, hvor reflekserne er slettet. Visning af billede, hvor reflekserne er slettet.

Trin 6. Reflekerne er slettet.

Ekspertsupport – certificeret af Samsung

Ekspertsupport – certificeret af Samsung