Hvordan du anvender powershare på din galaxytelefon

Note10/Note10+ tillader enhed-til-enhed-opladning uden der er brug for en oplader. Du kan også oplade din Note10/Note10+ og en anden enhed på samme tid.

Trådløs PowerSharing Note10 til Galaxy Watch

Enhed-til-enhed-opladning

Hvis batteriet på din enhed er ved at blive lavt, så kan du automatisk overføre strøm fra din Note10/Note10+. Bare aktivér "Wireless PowerShare" på dit meddelelsespanel, placer derefter den anden enhed i midten af din Note10/Note10 + med bagsiden vendt fremad. Adskil enhederne, når der er overført nok strøm, eller vent, indtil den anden enhed er fuldt opladet.

Understøtter WPC Qi-certificerede smartphone-produkter og Samsungs bærbare enheder

• Telefoner: Samsung eller andre smartphone-brands, der understøtter trådløs opladning (WPC Qi-certificerede enheder.). Forskellige enheder oplades muligvis med forskellige hastigheder. ※ Andre virksomhedsenheder kan variere afhængigt af enhedens indstilling eller design, selv for WPC Qi-certificerede enheder
  • I tilfælde med bærbar, begrænset til Samsung bærbare enheder (Gear S3 / Sport, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Buds)

Bemærk: Placeringen af ladespolen kan variere afhængigt af enhedsmodel. Det kan være nødvendigt at justere enhederne, indtil de opretter forbindelse til hinanden korrekt.

Se vores video nedenfor, der viser, hvordan det fungerer.

Mens din Note10/Note10+ er tilsluttet ved hjælp af kablet opladning, kan du oplade en anden enhed på samme tid.

Følg nedenstående trin for at aktivere dobbelt opladning:

1 Træk notifikationspanelet på din Note10/Note10+ ned, og tryk på Wireless PowerShare-ikonet for at tænde det.
2 Sæt midten af Note10/Note10+ ryg mod ryg med en anden enhed.
3 Skærmen bekræfter, når enhederne er forbundet. Tap “OK”.
4 Hvis du trækker notifikationspanelet ned igen, vil en meddelelse vise, at den oplader den tilsluttede enhed. Ikonet Wireless PowerShare vises også på statuslinjen eller på panelet Always On Display.

Effektiviteten af trådløs opladning afhænger af afstanden mellem de opladningsspoler, der er integreret i enhederne. Det kan være nødvendigt at justere enhedernes position, indtil de opretter forbindelse til hinanden korrekt.

Afhængig af typen af tilbehør eller etui, der bruges på din enhed, fungerer Wireless PowerShare-funktionen muligvis ikke korrekt. Det anbefales at fjerne alt tilbehør og beskyttende telefonetuier, før du bruger denne funktion.

Kontroller også, at bagsiden af enhederne er fri for støv, snavs eller fugt, inden du bruger Wireless PowerShare.

Bemærk: Afhængig af typen af det tilbehør eller telefonetuier, der bruges, fungerer Wireless PowerShare-funktionen muligvis ikke korrekt. Det anbefales at fjerne alt tilbehør og telefonetuier, før du bruger Wireless PowerShare. Kun enheder, der understøtter trådløs opladning, kan oplades ved hjælp af denne funktion. Opladningshastigheden eller effektiviteten kan variere afhængigt af enhedens tilstand eller det omgivende miljø.