Sådan forbinder du hovedtelefoner til Galaxy Note10

Der er flere måder at lytte til musik gennem dine hovedtelefoner uden et 3,5 mm-hovedtelefonstik. Der er faktisk flere fordele ved USB-C-porten på din enhed, herunder aktiv støjaflysning for at give dig den bedste lydoplevelse på farten.

Du kan oplade din mobil samtidig med, at du lytter til musik: brug trådløse hovedtelefoner, en trådløs oplader eller begge dele.

Adapter

Hvis dine hovedtelefoner har et 3,5 mm-hovedtelefonstik, kan du bruge en adapter til at nyde godt af en fantastisk lydkvalitet. Du skal blot slutte en USB-C til 3,5 mm-adapter til din enhed og derefter dine hovedtelefoner i adapteren.

Samsung USB-C-adapteren giver dig mulighed for at tilslutte enheder, der bruger et standard 3,5 mm-lydstik til dine USB-C-enheder.

USB-C til 3,5 mm-adapter

Trådløse hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner, såsom Galaxy Buds, giver dig lyd i høj kvalitet og nem, håndfri musikstyring med øjeblikkelig forbindelse til din Galaxy-enhed.

Den gennemsnitlige batterilevetid for Galaxy Buds efter en fuld opladning er op til 6 timer, men dette varierer afhængigt af brugen. Galaxy Buds-casen giver op til yderligere 7 timers batterilevetid til Galaxy Buds, når de opbevares og oplades mellem brug. Hvis du har travlt med at komme ud af døren, kan du trådløst oplade dine Galaxy Buds i 15 minutter for at nå op på 1,7 timers længere spilletid.

Bemærk: Batteriets levetid varierer alt efter brugen.

Galaxy Buds

USB-C-hovedtelefoner med ledning

Hvis du foretrækker hovedtelefoner med ledning, kan du bruge USB-C-porten på din enhed til at tilslutte et par ledningsforbundne USB-C-hovedtelefoner.