Hvordan du forbinder din Galaxy-enhed til andre enheder ved at bruge tilsluttede enheder

På Samsung Galaxy Android 13 OS (One UI5) er menuen "Tilsluttede enheder" tilføjet. Med menuen "Forbundne enheder" behøver du kun gå et sted hen og kan hurtigere tilgå de forbindelsesrelaterede funktioner, du får med den nuværende Android 12 OS (One UI4), og de funktioner, der kan bruges sammen med andre enheder. Herunder Quick Share, Autoskift til buds, Opkald og sms på andre enheder, Fortsæt apps på andre enheder, Link til Windows, Samsung DeX, Smart View, SmartThings, Android Auto.

Visning af Samsung Galaxy-enhed og buds

Sådan aktiveres Tilsluttede enheder

Visning af ikonet for Indstillinger på startskærmen Visning af ikonet for Indstillinger på startskærmen

Trin 1. Tryk på ikonet for Indstillinger.

Visning med funktionen Tilsluttede enheder fremhævet under indstillinger Visning med funktionen Tilsluttede enheder fremhævet under indstillinger

Trin 2. Tryk på "Tilsluttede enheder" for at tilgå Hurtig deling og andre muligheder for at oprette forbindelse.

Visning af muligheder for oprette forbindelse Visning af muligheder for oprette forbindelse

Trin 3. Tryk på det, der skal oprettes forbindelse til.