Hvordan du kan vælge og se lige netop de albummer, du gerne vil se i Galaxys galleri

De fotos, der gemmes på telefonen, tilføjes og vises automatisk i Galleri-appen. Med funktionen De albummer, der skal vises får du kun vist lige netop de albummer, du har lyst til. Funktionen findes i Android 13 og derover.Shape

Visning af person, der holder en Galaxy-enhed, for at se albummer.

Sådan aktiveres funktionen Vis albummer

Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen. Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen.

Trin 1. Åbn Galleri.

Visning af ikon for Galleri-menu i Galleri. Visning af ikon for Galleri-menu i Galleri.

Trin 2. Åbn ikonet for Galleri-menuen.

Visning af ikonet for Galleri-indstillinger fremhævet. Visning af ikonet for Galleri-indstillinger fremhævet.

Trin 3. Tryk på ikonet for Galleri-indstillinger.

Visning af Valgte albummer, så der ses, hvordan funktionen slås til og fra under Galleri-indstillinger. Visning af Valgte albummer, så der ses, hvordan funktionen slås til og fra under Galleri-indstillinger.

Trin 4. Tryk på "Vælg album at vise".

Sådan tilføjes de albummer, der skal vises

Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen. Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen.

Trin 1. Tryk på Galleri.

Visning af Album-fane i galleriet. Visning af Album-fane i galleriet.

Trin 2. Tryk på "Album".

Visning af ikonet for Flere muligheder i albumsdelen. Visning af ikonet for Flere muligheder i albumsdelen.

Trin 3. Tryk på ikonet for Flere muligheder.

Visning af Valgte albummer, så der ses flere muligheder. Visning af Valgte albummer, så der ses flere muligheder.

Trin 4. Tryk på "Vælg album at vise".

Visning af de albummer, der er udvalgt til at blive vist i galleriet. Visning af de albummer, der er udvalgt til at blive vist i galleriet.

Trin 5. Tryk for at vælge de albummer, der skal vises i galleriet, og tryk på "Færdig", når du ikke vil udvælge flere.

Visning af valgte albummer, når der er valgt færdig. Visning af valgte albummer, når der er valgt færdig.

Trin 6. Du kan nu se de albummer, du valgte, i dit Galleri.

Sådan kan du se alle albummer i Galleri-appen

Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen. Visning af ikon for Galleri-appen på startskærmen.

Trin 1. Tryk på Galleri.

Visning af ikonet for Flere muligheder i albumsdelen. Visning af ikonet for Flere muligheder i albumsdelen.

Trin 2. Tryk på ikonet for Flere muligheder.

Visning af ikonet for Galleri-indstillinger under flere muligheder. Visning af ikonet for Galleri-indstillinger under flere muligheder.

Trin 3. Tryk på ikonet for Galleri-indstillinger.

Visning af Vælg det album, der skal vises med til/fra-knappen. Visning af Vælg det album, der skal vises med til/fra-knappen.

Trin 4. Hvis "Vælg det album, der skal vises" er slået til, slås funktionen fra ved at trykke på til/fra-knappen, hvorefter alle albummer vil blive vist i Galleri.

Bemærk:

• Fotos i albummet "Nyeste" oprettes ikke ud fra fotodubletter. De gemmes i den indbyggede hukommelse - en funktion, der gør, at du kan se dem med det samme.

• Du kan vælge albummet "Nyeste" under funktionen til at vælge albummer, der skal vises.

• Hvis du sletter et foto i albummet Nyeste, sletter du det helt på telefonen.