Hvorfor er mit Note9 baggrundsbillede forvrænget efter setup?

Du kan komme ud for, at dit baggrundsbillede i Note9 ser ud til at være i stykker eller forvrænget.

Det er et midlertidigt problem, der kan løses ved at nulstille enhedens baggrundsbillede. Indtil nu er problemet opstået i tilfælde, hvor baggrundsbilledet er blevet gendannet fra en specifik skykonto.

Du kan nemt nulstille din Note9's baggrundsbillede for at genoprette det.

1

Åbn Indstillinger og tryk på Baggrundsbilleder og temaer.

Åbn Indstillinger, og tryk på Baggrunde og temaer
2

Vælg et baggrundsbillede fra Samsung themes, og tryk på Angiv som baggrundsbillede.

Tryk på Anvend som baggrund
1

Tryk vedvarende på startskærm, og vælg Baggrunde.

Hold fingeren nedtrykket et sted på startskærmen, og vælg Baggrunde
2

Vælg et baggrundsbillede fra alle Samsung themes, og tryk på Angiv som baggrundsbillede.

Vælg det ønskede baggrundsbillede blandt de tilgængelige Samsung-temaer
Tryk på Anvend som baggrund
1

Åbn Galleri og vælg det billede, du vil bruge som baggrundsbillede.

Vælg det billede, du ønsker at bruge som baggrund, i galleriet
2

Tryk på "flere muligheder"-ikonet, og vælg Angiv som baggrund.

Tryk på ikonet "Flere muligheder", og vælg Anvend som baggrund

Gå til Google mappen i apps menuen, og tryk på Billeder.

Gå til Google-mappen i appmenuen, og tryk på Fotos
2 Vælg det billede, du vil angive som baggrund.
Vælg det billede, du ønsker at bruge som baggrund

Tryk på “flere muligheder”-ikonet, og vælg Brug som.

Tryk på ikonet "Flere muligheder", og vælg Anvend som

Tryk på Baggrundsbillede.

Tryk på Baggrund