Dårlig billedkvalitet ved deling af billeder til Instagram

Billeder, der deles på Instagram, er begrænset til specifikke vandrette og lodrette billeddimensioner. De foretrukne lodrette og vandrette pixels er blevet bestemt af Instagram og er indstillet til fire forskellige dimensioner. For flere detaljer, se forklaringen nedenfor.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Instagrams vandrette og lodrette billeddimensioner

Instagram anbefaler i alt fire billeddimensioner til brugerne. De er 1:1, 4:5, 1,91:1 og 9:16. Når du deler billeder uden for disse dimensioner, tilpasser billederne sig automatisk til de indstillede mål og kan blive afskåret i processen.

Instagrams vandrette og lodrette billedstandarder

Eksempel på et billede med et originalforhold på 10:16 justeret til 1:1, når det uploades til Instagram

Instagram-billedets bredde

Den optimale bredde på et billede til deling på Instagram er 1080 pixels. Hvis en bruger deler et billede i høj opløsning, vil billedets opløsning automatisk blive komprimeret til 1080 pixels. Gennem denne proces kan kvaliteten af billedet forekomme reduceret, især sammenlignet med originalen.

Originalt billede Originalt billede

Originalt

Uploadet til Instagram Uploadet til Instagram

Uploadet til Instagram

Bemærk:

• Download den seneste version af Instagram-appen. Fastgør billedets bredde til 1080 pixels, og juster billedet i henhold til de standarder, der anbefales af Instagram.
  • Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.