Sådan bruger du Børnenes side

Børnenes side indeholder sjovt og sikkert indhold til børn i et legende læringsmiljø.

Det giver dig mulighed for at indstille grænsen for daglig spilletid, kontrolrettigheder og giver brugsrapporter, så du ved, hvad dit barn lærer.

Bemærk: Børnenes side er tilgængelig på Galaxy S10 og Tab S4. På andre enheder med Android version 9.0 kan du downloade den via Galaxy Apps.

Børnenes side er nem at sætte op og findes i telefonens notifikationspanel.

1 Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
2 Tryk på ikonet Børnenes side for at starte opsætningen, og tryk derefter på "Start" for at downloade.
Tryk på ikonet Børnenes side på notifikationspanelet for at starte opsætningen
3 Tryk på "Næste", og angiv derefter en pinkode. Standardpinkoden er 0000.

Pinkoden til Børnenes side giver dig mulighed for at indstille forældrekontrol, kontrollere brugsrapporter, men vigtigst af alt – børn kan ikke forlade Børnenes side uden den.

4 Hovedskærmbilledet på Børnenes side vises derefter.
5 Ved brug første gang skal du muligvis downloade hver app på startskærmen.

Nu hvor du har opsat Børnenes side, kan du lære de vigtigste funktioner at kende.

• Min telefon: Børn kan ringe til deres kontakter på baggrund af en foruddefineret liste, der er tilladt af forældrene.
  • Mit kamera: Børnekamera til at tage billeder, og det har også stickers.
  • Mit galleri: Til billeder eller tegninger, der er skabt på Børnenes side eller tilladt af forældrene.
  • Min browser: Til sikker browsing på bestemte websteder, der er tilladt af forældrene.
Oversigt over de vigtigste funktioner på Børnenes side

Børnene kan derefter vælge mellem forskelligt kreativt indhold, herunder farvelægning, en klistermærkeskaber, stemmeændringsprogram, spil og videoer. Der er endda et kodningsspil, der fremmer kreativ og logisk tænkning.

Her kan du få adgang til indstillinger, oprette profiler til børn, indstille tider for dagligt spil og kontrollere brug og aktiviteter.

Her er de vigtigste funktioner:

• Indstil daglig spilletid: Indstil den daglige spilletid for hverdage og weekender.
  • Daglig brug: Viser daglig brug efter dag og dato for hver profil.
  • Aktivitet: Viser, hvilke apps der er blevet brugt.
  • Tilladt indhold: Viser alt indhold, der er tilladt af forældre.
  • Galaxy Store til børn: Denne kan kun tilgås, når du er gået ind i skærmbilledet Forældrekontrol via din pinkode.
Vigtigste funktioner i Forældrekontrol på Børnenes side
1 Åbn "Børnenes side".
2 Tryk på ikonet Indstillinger på startskærmen.
3 Vælg "Forældrekontrol".
Aktivér Forældrekontrol på Børnenes side
4 Indtast din pinkode.

Bemærk: Du kan oprette op til seks profiler til børn.

Hvis du har glemt din pinkode og ikke kan komme ud af Børnenes side, skal du følge nedenstående trin for at nulstille appen.

1 Tryk og hold tænd/sluk-knappen på siden af din telefon inde, indtil "Sluk"-muligheden vises.
2 Tryk på ikonet sluk på skærmen, og hold det nede, indtil "Sikker tilstand" vises.
3 Tryk for at gå ind i "Sikker tilstand".
4 Når telefonen har genstartet, skal du gå til "Indstillinger".
5 Søg efter "Børnenes side” og vælg derefter appen Børnenes side fra søgeresultaterne.
6 Tryk på "Afinstaller", og bekræft derefter ved at trykke på "OK".
7 Tryk på tænd/sluk-knappen igen, og tryk derefter på "Genstart" for at genstarte telefonen og forlade Sikker tilstand.
8 Din telefon er ikke længere tilstanden Børnenes side.

Bemærk: Denne proces sletter al information, profiler og indstillinger. Appen skal nu geninstalleres og opsættes igen.