Sådan administreres opkald, når flere Bluetooth-enheder er forbundet

Din Galaxy-telefon kan parres med flere enheder på samme tid. Du kan vælge, hvilke af dine tilsluttede enheder, der har prioritet over de andre, og skifte mellem dine parrede enheder for at bruge dem til bestemte opgaver. Lær, hvordan du administrerer et indgående opkald, lyd og mere med flere enheder forbundet til din telefon via Bluetooth nedenfor.

Visning af et Galaxy Watch, en S22 smartphone og Galaxy Buds.

Med flere forbundne enheder til din telefon via Bluetooth, vil den sidste enhed, der skal forbindes, være standarden til at besvare opkald.

Du kan dog skifte mellem dine forbundne enheder under et opkald mellem dit headset, Galaxy Watch og flere.

Opkaldsskærmen på en smartphone med Bluetooth-ikonet fremhævet. Opkaldsskærmen på en smartphone med Bluetooth-ikonet fremhævet.

Tryk på Bluetooth-ikonet under et opkald.

Visning af opkaldsskærmen på en smartphone med Bluetooth-ikonet deaktiveret. Visning af opkaldsskærmen på en smartphone med Bluetooth-ikonet deaktiveret.

Nu er Bluetooth-indstillingen deaktiveret, og du vil høre lyden gennem din telefon.

Bemærk: Bluetooth-funktionen genaktiveres, når opkaldet er afsluttet.

Visning af en opkaldsskærm på en smartphone med pilen under Bluetooth-ikonet fremhævet. Visning af en opkaldsskærm på en smartphone med pilen under Bluetooth-ikonet fremhævet.

Trin 1. Tryk på højre pil under Bluetooth-ikonet.

Visning af pop-up-menuen "Vælg Bluetooth-enhed" på en smartphone med "Galaxy Buds2"-indstillingen fremhævet. Visning af pop-up-menuen "Vælg Bluetooth-enhed" på en smartphone med "Galaxy Buds2"-indstillingen fremhævet.

Trin 2. Tryk på den enhed, du vil skifte til.

Hvis din telefon er parret med flere Bluetooth-enheder, kan du modtage opkald fra disse enheder, ikke kun fra din telefon.

1 Via din bil:
Eksempelvisning af, hvordan du besvarer et indgående opkald i din bil med svarknappen fremhævet.

Tryksvarknappen.

2 Via dine Bluetooth-øretelefoner:
Eksempelvisning af et headset i et øre med en finger, der dobbelttrykker på handlingsknappen.

Dobbelttrykhandlingsknappen på dit headset.

3 Via din Galaxy-telefon:
Visning af et indgående opkald på en S22-smartphone med et tryk og et stryg til højre på svarknappen.

Tryksvarknappen, og stryg til højre.

4 Via dit Galaxy Watch:
Visning af et indgående opkald på et Galaxy Watch med et tryk og et stryg til opad i svarknappen.

Tryk på svarknappen, og stryg opad.