Sådan bruges S Pen Pro på min Galaxy Z Fold4

En af hovedfunktionerne ved Galaxy Z Fold4 er, at du kan bruge den med S Pen Pro. Du kan tegne eller skrive, blandt andre funktioner, på den mest behagelige og dynamiske måde.

Visning af S Pen Pro med en Galaxy Z Fold4.

Med S Pen Pro kan du hurtigt og nemt oprette forbindelse til din Galaxy Z Fold4 og gøre alt, hvad du nogensinde har ønsket at gøre.

Du kan tage noter, tegne, redigere og meget mere. Du kan også nemt dele den via Bluetooth med dine andre enheder, og dens lange batterilevetid giver dig mulighed for at forlænge dine kreationer i længere tid end før.

S Penne kompatible med din Galaxy Z Fold4

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din hverdag er der to versioner af S Pen, som du kan bruge på din Galaxy Z Fold4.

• S Pen Fold Edition:

Denne S Pen har en 1,5 mm spids, der får dig til at føle, at du skriver på papir. Denne enhed understøtter dog ikke parringsfunktionen, og den understøtter heller ikke Bluetooth-parring, så den trådløse kontrolfunktion er ikke tilgængelig.

• S Pen Pro:

Med denne enhed er Bluetooth-funktionen tilgængelig. Den giver dig også mulighed for at skifte mellem forskellige tilsluttede enheder ved at trykke på en simpel knap. S Pen Pro giver dig også mulighed for nemt at oplade den med USB Type C.

En anden fordel ved S Pen Pro er, at den giver dig mulighed for at lokalisere den hurtigt og nemt via SmartThings-appen, som med andre Samsung-enheder såsom Galaxy Buds2 Pro eller det nye Galaxy Watch5.

Bemærk: Hvis du vil bruge en S Pen på Galaxy Z Fold 4-enheden, skal du først ændre tilstanden til Z Fold-tilstand. Brug S Pen-tilstand på andre telefoner eller tablets.

S Pen Fold Edition

S Pen Pro

S Pen Support funktion

S Pen skriv

S Pen skrivning, fjernbetjening og gestusstyring, pensøgning, enhedsskift.

Air Action understøttes kun på Galaxy Z Fold3, Z Fold4, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, 10+, 20, 20 Ultra, Galaxy Tab S6, S7+, S7 FE, der understøtter One UI 3.1 eller højere.

Størrelse (mm)

(B x H x D)

7,7 x 132,1 x 7,4

9,5 x 171,04 x 9,14

Vægt (g)

6,7

13,8

Batteri/Opladningsmetode

Ikke understøttet

30mAh/USB-C opladning

Bluetooth

Ikke understøttet

5.0

Parring

Ikke understøttet

Understøttet

Find en Pen

Ikke understøttet

Understøttet

Bemærk: Alle enheder kræver et Samsung-kontologin for at linke til S Pen Pro.

Du kan forbinde den nye S Pen Pro til din telefon ved at trykke på og holde forbind-knappen nede i tre sekunder, indtil LED'en blinker. Vælg derefter knappen "Forbind" i pop op-vinduet, der vises på din Galaxy Z Fold4.

Din S Pen Pro har tre forskellige knapper:

Visning af S Pen Pro med S Pen Pro-knapperne markeret.

① Pen-knap

② Forbind-knap

③ Tilstandsskift-knap

En af de gode ting ved S Pen Pro er, at du kan bruge den i to forskellige tilstande afhængigt af den enhed, du er tilsluttet. Så du kan vælge enten S Pen-tilstand eller Z Fold-tilstand.

Hvis du vil aktivere S Pen-tilstanden, skal du stryge til venstretilstandsskiftknappen.

Bemærk: Hvis du vil bruge en S Pen på Galaxy Z Fold 4-enheden, skal du først ændre tilstanden til Z Fold-tilstand. Brug S Pen-tilstand på andre telefoner eller tablets.

Visning af S Pen Pro med en bevægelse til venstre på tilstandsskiftknappen for at aktivere S Pen-tilstanden.

Hvis du vil aktivere Z Fold-tilstanden, skal du stryge til højretilstandsskiftknappen.

Visning af S Pen Pro med en bevægelse til højre på tilstandsskiftknappen for at aktivere Z Fold-tilstanden.

Hvis du mister din S Pen Pro:

Åbn SmartThings appen → Vælg Enheder → Vælg registreret S Pen Pro → Find enhed → Tjek placering af S Pen Pro.

Visning af SmartThings Find-skærmen med dit S Pen Pro-placeringsikon fremhævet.