Sådan får du mest muligt ud af Edge-paneler

Edge-paneler er en genvejsfane, du kan finde i enhver Galaxy-enhed, der giver dig mulighed for at åbne dine yndlingsapps hurtigt og nemt. Du kan også opsætte og tilpasse Edge-paneler, som du ønsker. Nedenfor kan du lære, hvordan du kan få mest muligt ud af dette nyttige værktøj.

Visning af Edge-paneler, der vises.

Sådan aktiveres Edge-paneler

Du kan aktivere funktionen Edge-paneler fra dine enhedsindstillinger. Tryk på indstillingen "Skærm", og tænd for knappen "Edge-paneler".

Nu kan du stryge til venstre ved gestus-tip fra din telefonskærm for at åbne Edge-paneler.

Visning af Edge-paneler gestustip øverst til højre efter aktivering.

Du kan ændre de ikoner og apps, der vises på dine Edge-paneler, ved at følge de næste trin:

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger og tryk på "Skærm" fra listen. Trin 1. Gå til enhedsindstillinger og tryk på "Skærm" fra listen.

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger og tryk på "Skærm".

Trin 2. Vælg indstillingen "Edge-paneler" øverst på skærmen. Trin 2. Vælg indstillingen "Edge-paneler" øverst på skærmen.

Trin 2. Vælg "Edge-paneler"

Trin 3. Tryk på indstillingen "Paneler" fra listen. Trin 3. Tryk på indstillingen "Paneler" fra listen.

Trin 3. Tryk på indstillingen "Paneler".

Trin 4. Vælg det fanepanel, du vil bruge, øverst på skærmen. Trin 4. Vælg det fanepanel, du vil bruge, øverst på skærmen.

Trin 4. Vælg det fanepanel, du vil bruge.

Bemærk: Du kan også redigere dit panel, som du ønsker, ved at vælge "Rediger".

Du kan tilpasse dine Edge-paneler, som du ønsker. Efter at have valgt indstillingen "Edge-paneler", tryk på "Håndtag". På denne skærm kan du tilpasse flere aspekter af dine Edge-paneler:

• Placering: Du kan vælge placeringen af Edge-paneler gestustip ved at vælge "Venstre" eller "Højre".
  • Stil: Vælg den ønskede farve til dine Edge-paneler.
  • Gennemsigtighed: Juster Edge-panelernes gennemsigtighedsbjælke fra "Lav" til "Høj".
  • Størrelse: Vælg din Edge-panelstørrelse ved at justere bjælken fra "Lille" til "Stor".
  • Bredde: Du kan justere bredden af dine Edge-paneler ved at flytte bjælken fra "Tynd" til "Tyk".
  • Vibration: Slå til/fra-knappen til, hvis du vil have din telefon til at vibrere, når håndtaget berøres.

Hvis du vil udforske nye Edge-paneler bortset fra standardpanelerne, kan du gøre det fra indstillingen "Paneler". Tryk på "Galaxy Store". Her kan du udforske nye paneler og opsætninger til at anvende på dine Edge-paneler.

Bemærk: Nogle af disse Edge-paneler kommer med et ekstra gebyr.

Du kan tjekke den seneste version af Edge-paneler i indstillingen "Om Edge-paneler" fra indstillingerne for Edge-paneler.