Sådan opdateres Samsung Galaxys vejr-widget automatisk gennem bevægelse

Galaxys vejrfunktion er opdateret i Android 13 OS (One UI5). Denne opdatering indeholder en funktion med automatisk opdatering, så dine oplysninger om vejret opdateres af sig selv, når der registreres bevægelse.

Visning af Samsung Galaxy-enhed med vejrinspireret baggrund og vejr-widget.

Sådan tændes der for automatisk opdatering undervejs

Visning af startskærm med vejr-widget valgt. Visning af startskærm med vejr-widget valgt.

Trin 1. Tjek vejr-widgeten på startskærmen. Hvis den runde knap til opdatering af data kan ses, trykker du på Vejr-widget. Når der slukkes for funktionen Automatisk opdatering, indholder vejr-widgeten et opdateringsikon. Ikonet bruges til manuelt at opdatere oplysningerne om vejret. Hvis ikonet ikke kan ses, er der tændt for Automatisk opdatering.

Visning af menuen for Vejr-widget med menuikonet fremhævet. Visning af menuen for Vejr-widget med menuikonet fremhævet.

Trin 2. Tryk på menuikonet.

Visning af Indstillinger for Vejr-widget med indstillingsikonet fremhævet. Visning af Indstillinger for Vejr-widget med indstillingsikonet fremhævet.

Trin 3. Tryk på Indstillinger.

Visning af Vejrindstillingerne med til/fra-knappen for Aktivér automatisk opdatering undervejs. Visning af Vejrindstillingerne med til/fra-knappen for Aktivér automatisk opdatering undervejs.

Trin 4. Tryk for at aktivere "Automatisk opdatering pá farten".

Visning af opdateret Vejr-widget på startskærmen uden ikonet for manuel opdatering. Visning af opdateret Vejr-widget på startskærmen uden ikonet for manuel opdatering.

Trin 5. Ikonet for manuel opdatering kan ikke længere ses, når Automatisk opdatering er aktiveret. Din vejr-widget vil nu opdatere automatisk, når der registreres bevægelse.