Sådan påføres en beskyttelsesfilm på Galaxy Z Fold5

Mobiler er uundværlige værktøjer til kommunikation, underholdning og produktivitet. Mange brugere vælger således at forlænge deres enheds holdbarhed med ekstra beskyttende tilbehør såsom covers og beskyttelsesfilm. Hvis du for nylig har erhvervet den nye Galaxy Z Fold5 og overvejer måder til at øge enhedens levetid på, bør du overveje at påføre en beskyttelsesfilm.

En Galaxy Z Fold5 og en klar beskyttelsesfilm til coveret.

Bemærk: Beskyttelsesfilm til Galaxy Z Fold5 sælges separat og leveres med: Beskyttelsesfilm (2 film), Applikator (1 stk.), Støvfjerner (2 stk.), Rengøringsenhed af mikrofiber (1 stk.), Skraber (1 stk.) og installationsvejledning.

For at sikre korrekt påføring af beskyttelsesfilmen på din Galaxy Z Fold5, er der flere forberedende trin, du skal udføre.

En åben Galaxy Z Fold5 anbringes med forsiden nedad. En åben Galaxy Z Fold5 anbringes med forsiden nedad.

Trin 1. Fold din Galaxy Z Fold5 ud og placér hovedskærmen med forsiden nedad på en blød, plan og skridsikker overflade.

De selvklæbende beskyttelsesmærkater trækkes af applikatoren. De selvklæbende beskyttelsesmærkater trækkes af applikatoren.

Trin 2. Tag applikatoren op, og fjern alle selvklæbende beskyttelsesmærkater.

Brug af applikatoren på Galaxy Z Fold5. Brug af applikatoren på Galaxy Z Fold5.

Trin 3. Anbring applikatoren ved siden af telefonens nederste højre hjørne og sørg for, at de flugter > Tryk applikatorens øverste spids let ned på siden af telefonen.

Applikatoren anvendes på Galaxy Z Fold5. Applikatoren anvendes på Galaxy Z Fold5.

Trin 4. Drej applikatoren, indtil den flugter med enheden og sidder fast på enheden.

Rengøring af Galaxy Z Fold5-cover-skærmen med rengøringsenheden af mikrofiber. Rengøring af Galaxy Z Fold5-cover-skærmen med rengøringsenheden af mikrofiber.

Trin 5. Aftør skærmen grundigt for at fjerne eventuelle fremmede partikler med rengøringsenheden af mikrofiber.

Rengøring af Galaxy Z Fold5-coverets skærm med støvfjerneren. Rengøring af Galaxy Z Fold5-coverets skærm med støvfjerneren.

Trin 6. Brug støvfjerneren til at duppe eventuelt tilbageværende støv af telefonens skærm.

En korrekt installeret beskyttelsesfilm fungerer som et skjold, der beskytter din telefons skærm mod potentielle skader og sikrer dermed en krystalklar og holdbar skærm til daglig brug.

Den selvklæbende beskyttelsesmærkat tages af filmen på det forreste cover. Den selvklæbende beskyttelsesmærkat tages af filmen på det forreste cover.

Trin 1. Løft beskyttelsesfilmen op, og fjern den selvklæbende mærkat.

Juster beskyttelsesfilmens huller med kameralinsen og applikatoren. Juster beskyttelsesfilmens huller med kameralinsen og applikatoren.

Trin 2. Vend beskyttelsesfilmen om, så den selvklæbende side vender nedad.

Justering af beskyttelsesfilmens huller med kameralinsen Justering af beskyttelsesfilmens huller med kameralinsen

Trin 3. Juster hullerne i beskyttelsesfilmen med kameraets linse og applikatoren, men lad den ikke røre overfladen på dækslet.

Beskyttelsesfilmens klæbemiddel trykkes ned. Beskyttelsesfilmens klæbemiddel trykkes ned.

Trin 4. Tryk på beskyttelsesfilmens selvklæbende beskyttelsesmærkater for at sikre en stærk forbindelse.

Løft den øverste halvdel af beskyttelsesfilmen. Løft den øverste halvdel af beskyttelsesfilmen.

Trin 5. Løft den øverste del af beskyttelsesfilmen og bøj den til punktet på halvvejen. Det blå beskyttelsesfolie skal begynde at adskille sig fra den klare beskyttelsesfilm.

* For at sikre, at du ikke trækker beskyttelsesfilmen længere af end nødvendigt, skal du placere den medfølgende skraber ved halvvejspunktet, hvor den blå beskyttelsesfolie begynder at adskille sig fra den klare beskyttelsesfilm.

Skraberen bruges til at påføre beskyttelsesfilmen, mens den øverste halvdel af den blå beskyttelsesfolie fjernes. Skraberen bruges til at påføre beskyttelsesfilmen, mens den øverste halvdel af den blå beskyttelsesfolie fjernes.

Trin 6. Skub skraberen fremad for at påføre den klare beskyttelsesfilm, samtidig med at den øverste halvdel af den blå beskyttelsesfolie fjernes.

* Oprethold et stabilt og jævnt tryk for at undgå dannelse af luftbobler.

Galaxy Z Fold5 drejes 180 grader. Galaxy Z Fold5 drejes 180 grader.

Trin 7. Drej telefonen 180 grader.

Applikatoren fjernes fra telefonen. Applikatoren fjernes fra telefonen.

Trin 8. Fjern den blå film fra applikatoren og fjern derefter applikatoren fra telefonen.

Skraberen bruges til at påføre den klare film på skærmens cover. Skraberen bruges til at påføre den klare film på skærmens cover.

Trin 9. Gentag trin 5 og 6 for at påføre den anden halvdel af coverets beskyttelsesfilm.

Skraberen bruges på telefonens skærmcover. Skraberen bruges på telefonens skærmcover.

Trin 10. Placer derefter skraberen i midten af skærmen øverst på enheden. Påfør tryk og skub udad fra midten mod de venstre og højre kanter, med en bevægelse ovenfra og nedad.

Den gennemsigtige beskyttelsesfilm på coverets beskyttelsesfilm fjernes. Den gennemsigtige beskyttelsesfilm på coverets beskyttelsesfilm fjernes.

Trin 11. Fold telefonen sammen. Derefter fjernes beskyttelsesfilmens ydre gennemsigtige film ved at gribe fat i mærkaten og trække den forsigtigt nedad.

En person bruger mikrofiberrenseren til at glatte kanterne på beskyttelsesfilmen ud. En person bruger mikrofiberrenseren til at glatte kanterne på beskyttelsesfilmen ud.

Trin 12. Gnid kanterne med mikrofiberrenseren for at fjerne eventuelle resterende huller.