Sådan tager du en selfie med Samsung Galaxy Z Flip5 FlexCam

En af de mange fordele ved den nye Galaxy Z Flip5 er hurtig og nem adgang til telefonens FlexCam (kameraet på den store Cover Screen), så du kan tage en Quick Shot selfie uden at skulle åbne din telefon. Flex-vinduet giver dig en realtidsvisning, mens du fra en bred vifte af vinkler optager indhold af høj kvalitet med FlexCam .

Pige tager selfie med brun hund ved hjælp af FlexCam.

Lær, hvordan du nemt starter og afslutter FlexCam fra Flex-vinduet.

Start FlexCam

• Tryk på Power-knappen eller dobbelttryk på skærmen for at vække coverskærmen. Rør derefter ved og træk Kamera-ikonet mod midten af coverskærmen.
Dobbelttryk og træk kameraikonet.
  • Eller tryk hurtigt på Power -knappen to gange for at starte Kamera -appen.
Dobbelttryk på tænd/sluk-knappen.

Bemærk: For at bruge dobbelttryk-funktionen, gå til Indstillinger > Avancerede funktioner > Sideknap og sørg for, at Dobbelttryk er aktiveret, og at Hurtig start kamera er valgt.

Afslut FlexCam

• Når indstillingen Brug hovedskærmsnavigation på coverskærmen er deaktiveret, skal du afslutte FlexCam ved at trykke på Power-knappen eller stryge op fra nederste venstre hjørne af skærmen.
Stryg opad fra nederste venstre hjørne for at afslutte FlexCam.
  • Når indstillingen Brug hovedskærmsnavigation på coverskærmen er aktiveret, skal du forlade FlexCam ved at trykke på Power-knappen eller Home-knappen i nederste venstre hjørne.
Indikatorcirkel, der viser, hvor Hjem-knappen er placeret.

Bemærk: Brug hovedskærmsnavigation på coverskærmen kan findes i Indstillinger > Avancerede funktioner > Laboratorier.

Med de tre FlexCam-tilstande - foto, portræt og video - kan du skabe fantastiske billeder og spændende videoer. Du kan også tilpasse hver tilstand ved at justere forskellige elementer inden for hver tilstands hurtigindstillinger. Se nedenfor for instruktioner.

Bemærk: Prøv at bruge kameraet med objektivet placeret øverst for bedre selfies.

Sådan bruger du de tre funktioner i FlexCam

• Når du starter FlexCam, er det som standard i fototilstand.

• Stryg til venstre fra fototilstand for at skifte til videotilstand.

• Stryg til højre fra fototilstand for at skifte til portrættilstand.
Sådan skiftes der mellem FlexCamtilstande.

Bemærk: En grøn prik vil blive vist i øverste højre hjørne af skærmen, mens kameraet kører.

Tilpasningsfunktioner til tilstand

• I hver tilstand skal du trykke på pil ned for at få adgang til og ændre hurtigindstillingsfunktionerne.
Åbning og lukning af FlexCam hurtigindstillinger.

Bemærk: Tilgængelige hurtigindstillinger kan omfatte timer, billedforhold, bevægelsesfoto, farvetone og optagemetode. Disse kan variere afhængigt af den anvendte optagetilstand.

Hvis du starter FlexCam med din telefon lukket og derefter åbner din telefon, vil den skifte til flextilstand.

3 forskellige vinkler af Galaxy Flip 5 FlexCam i Flextilstand
  • FlexCam bruger bagsiden af kameraet til at tage billeder af højere kvalitet end frontkameraet.

• Flextilstand giver dig mulighed for at tage billeder fra forskellige vinkler.

• Du kan skabe dine egne stilfulde fotos og videoer ved at holde enheden eller placere den på en flad overflade og justere vinklen på flex-vinduet (coverskærmen).

Bemærk: Flextilstand fungerer normalt fra cirka 75-115 grader, men den kan muligvis fungere i et bredere område end gennemsnittet.

Der er to måder, hvorpå du kan tage en selfie med Galaxy Z Flip5 FlexCam – enten ved at trykke på skærmen eller ved at bruge fangstikonet. Følg instruktionerne nedenfor for at bruge den ene eller den anden metode.

Tryk på skærmen

Aktivér FlexCam'en, og tryk derefter på skærmen.

Sådan tager du en selfie med FlexCam.

Brug tilpasningsknappen

Aktivér FlexCam.

Tryk på nedad pilen > Tryk for at skyde ikonet > midt på skærmen > Optag (det hvide cirkelikon).

Sådan bruger du FlexCam tilpasningsknap.

Hvis du ønsker at flytte Capture-ikonet til den anden side af skærmen, skal du trykke på og holde Optag-ikonet nede, og derefter stryge din finger hen over skærmen.

Sådan flytter du ikonet til FlexCam-optagelse.

Bemærkninger:

• Du kan også tage fotografier ved at bruge stemmekommandoer eller stryge med håndfladen.
  • Aktivér den ene eller den anden mulighed ved at gå til Kamera > Indstillinger > Optagemetoder.