Sammenligning af Note10 og Note10-plus

Den nye Note10 og Note10+ er begge fantastiske telefoner. Uanset hvilken du vælger, får du en stor skærm, et fantastisk display, nye funktioner og alle tiders specifikationer. Men der er nogle forskelle; Note10+ har funktioner, der ikke er tilgængelige på Note10.

Billede af Note10 og Note10+ enhed placeret side om side

Den bedste ved nye telefoner er at opdage deres specifikationer. Både Note10 og Note10+ har dynamiske AMOLED-displays og skærme på over 6 tommer i diameter. Der er dog nogle små forskelle mellem modellerne, så sørg for at tjek specifikationerne, inden du køber din nye Note10.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Specifikationer

Note10+

Note10

Skærmstørrelse

6,8” WQHD + (3040 x 1440) Dynamisk AMOLED

6,3” FHD + (2280 x 1080) Dynamisk AMOLED

Kamera (R/F)

16 + 12 + 12 MP + ToF / 10 MP

16 + 12 + 12 MP / 10 MP

Batteri

4300 mAh (Typisk)

3500 mAh (Typisk)

Opladning

25 w m. kabel / 45 w m. kabel (separat oplader) / 15 w trådløs

25 w m. kabel / 12 w trådløst

Lagerplads/RAM

256 GB, 512 GB / 12 GB

256 GB / 8 GB

Processor

7 nm QC Octa-Core

7 nm QC Octa-Core

Netværk

4G LTE Cat 20 eller 5G

4G LTE Cat 20

S Pen

Ja + S Pen Air Action

Ja + S Pen Air Action

Mål

162,3 x 77,2 x 7,9 mm, 196 g, 5G vægt er 198 g

151,9 x 71,8 x 7,9 mm, 167 g

Fingeraftryksscanner

Ultralyd in-display

Ultralyd in-display

Mikrofoner

3 i alt

3 i alt

Det næstbedste ved nye telefoner, er, at udforske alle de nyeste funktioner. Note10 og Note10+ har begge mange fede funktioner, herunder Dex Live, Air actions, en IP68-klassificering m.m. Dog har Note10+ nogle funktioner, der ikke er tilgængelige på Note10.

Tilgængelige på begge telefoner

Kun tilgængelig på Note10+

* TOF er en type dybdekamera, der kan finde motivets afstand og placering mere nøjagtigt end nogensinde før.