Udforsk nye cover-skærm-widgets på Galaxy Z Flip5

Widgets giver praktiske genveje til ofte brugte apps på din Galaxy Z Flip5. De giver hurtigadgang til apps såsom Kalender, Vejret og Samsung Health uden behov for at åbne telefonen. Udforsk, hvordan du nemt tilpasser disse widgets med vores enkle trin.

Forskellige widget-skærme på Galaxy Z Flip5

Bemærk: Tilgængelige widgets og indstillinger kan variere afhængigt af serviceudbyderen for trådløs, softwareversion og enhedsmodel.

Tilpas omslagsskærm-widgets 1 Tilpas omslagsskærm-widgets 1

Trin 1. Tryk to gange på omslagsskærmen, eller tryk på Power-knappen for at tænde omslagsskærmen.

Tilpas omslagsskærm-widgets 2 Tilpas omslagsskærm-widgets 2

Trin 2. Swipe til venstre for at se dine nuværende widgets. For at slette en widget skal du trykke og holde på den ønskede widget og derefter trykke på ikonet ( – ).

Tilpas omslagsskærm-widgets 3 Tilpas omslagsskærm-widgets 3

Trin 3. For at tilføje en widget, skal du swipe helt til højre og derefter trykke på ( + ) ikonet.

Tilpas omslagsskærm-widgets 4 Tilpas omslagsskærm-widgets 4

Trin 4. Tryk på widgeten, du gerne vil tilføje.

Tilpas omslagsskærm-widgets 5 Tilpas omslagsskærm-widgets 5

Trin 5. For at tilpasse widgets yderligere, skal du åbne din telefon, og åbn derefter Indstillinger > Omslagsskærm > Widgets.

Tilpas omslagsskærm-widgets 6 Tilpas omslagsskærm-widgets 6

Trin 6. Du har mulighed for at tænde eller slukke for dine widgets og omarrangere deres rækkefølge.

Du kan starte en app fra omslagsskærmen ved hjælp af en af ​​de to nedenstående metoder.

Mulighed 1:

1. Gå til Indstillinger > Avancerede funktioner > Laboratorier > Apps tilladt på omslagsskærmen.

2. Tryk på knapperne ved siden af ​​de apps, du ønsker at aktivere på din omslagsskærm.

Mulighed 2:

1. Gå til Galaxy Store > Download og installer Good Lock-app.

2. Start Good Lock, og gå derefter til Life up > MultiStar > I ♡ Galaxy Foldable > Aktivér Launcher.

3. Vælg en app at tilføje, og tryk derefter på Aktivér Launcher-widget > Launcher-widget.

Noter:

• Når du tilføjer en app, oprettes en Apps-widget automatisk, der består af den eksekverbare app.
  • Apps, der findes i funktionen "Apps tilladt på omslagsskærmen", omfatter (men kan ændres): Beskeder (Samsung), KakaoTalk, Line, WhatsApp, Beskeder (Google), YouTube, Netflix, Naver Maps, Maps (Google) og WeChat."
  • Samsung Lab og Good Lock understøttes ikke officielt, så apps, der findes gennem disse funktioner, fungerer måske ikke som forventet, når de startes fra omslagsskærmen.

Ekspertsupport – certificeret af Samsung

Ekspertsupport – certificeret af Samsung