Brug Samsung Find-appen til at dele din placering med dine venner, barn, familie og andre kontakter

Samsung Find-appen giver dig mulighed for at dele din placering med din familie, kontakter og andre Samsung-konto brugere. Denne funktion kan hjælpe med at holde styr på familiemedlemmer og hjælpe brugere med at finde delte enheder.

Forskellige Galaxy-enheder tilsluttet til Samsung Find-appen

Bemærkninger:

• Samsung Find understøttes på alle Galaxy-telefon-/tabletmodeller, der kører One UI 2 (Android Q OS) eller senere.
  • Samsung Find leveres som forudindlæst på nye enheder med One UI 6.1-versionen. Enheder, der er opgraderet til One UI 6.1, kan downloades fra Galaxy Store.
  • Samsung Find-appen skal installeres på brugerens enhed, som du deler med.
  • Delingsmenuen for enheder er ikke synlig, hvis der ikke er oprettet en familiegruppe.

Oprettelse af familiegrupper understøttes i One UI 5.1 og senere i USA og One UI 6.1 og senere i Europa.

Startsiden Indstillinger Startsiden Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Samsung account > Vælg Familie.

Information om, hvad du kan gøre med en familiegruppe Information om, hvad du kan gøre med en familiegruppe

Trin 2. Tryk på Opret familiegruppe.

Pop op-vindue til at invitere familiemedlemmer til gruppen Pop op-vindue til at invitere familiemedlemmer til gruppen

Trin 3. Tryk på Inviter familiemedlem > Vælg enten Inviter en person eller Opret børnekonto.

* Du kan ikke tilføje mere end fem ekstra personer til familigruppen.

Samsung Find-appen kan se barnets placering på forælderens enhed, hvis barnet har logget ind på Samsung Find-appen med barnets konto og delt sin placering med forælderens konto.

Fanen Samsung Find Personer Fanen Samsung Find Personer

Trin 1. Log ind på din børne-konto i Samsung Find-appen > Tryk på ‘+’-ikonet på fanen Personer.

medlemmer Familiegruppen medlemmer Familiegruppen

Trin 2. Vælg, hvem du vil dele med.

* Hvis du ikke ser Familiekontoen på listen over steder, hvor du kan dele din placering, skal du registrere kontoen i Familiegruppen i Samsung account.

Indstillinger for varighed af deling af dit barns placering Indstillinger for varighed af deling af dit barns placering

Trin 3. Vælg det tidsinterval, du ønsker, at barnet skal dele sin placering > Tryk på Del for at fortsætte med forældresamtykke til at dele barnets placering.

* Når forældresamtykkeprocessen er fuldført, sendes en meddelelse om placeringen til forælderens enhed.

Du kan specificere, hvilke familiemedlemmer du ønsker at dele din enhed med. Hvis du slår den yderligere mulighed for deling af placering til, vil de være i stand til at se din enheds placering.

Kort der viser placeringen af den valgte enhed. Kort der viser placeringen af den valgte enhed.

Trin 1. Åbn Samsung Find > Vælg fanen Enheder > Tryk på navnet på din enhed (eksempel: Denne telefon) > Tryk på Mere.

Information om den valgte enhed. Information om den valgte enhed.

Trin 2. Tryk på plustegnet ved siden af Tilføj personer.

* Kun personer i din Familiegruppe vil blive vist.

Pop op-vindue til at tillade andre at finde den valgte enhed. Pop op-vindue til at tillade andre at finde den valgte enhed.

Trin 3. Tryk på navnet på den person, du vil dele din placering med > Vælg Tillad > Tryk på kontakten for at aktivere deling af enhedens placering.

Du kan nemt finde din familiedelte enhed gennem en ringetone, ved at tjekke placering eller retning, hvis du mister den.

Fanen Samsung Find Enheder Fanen Samsung Find Enheder

Trin 1. Åbn Samsung Find-appen > Tryk på Enheder > Tryk på Familieenheder > Vælg en enhed > Tryk på Mere.

Information om et familiemedlems delte enhed Information om et familiemedlems delte enhed

Trin 2. Du kan styre delte enheder i familien ved at dele placeringer, sende et signal til at søge i nærheden og få dem til at udsende en lyd.

Fanen Samsung Find Person Fanen Samsung Find Person

Trin 1. Åbn Samsung Find-appen > Vælg fanen Personer > Vælg den kontakt, du vil stoppe med at dele din placering med > Tryk på Mere.

Muligheder for at stoppe deling af din placering med en individuel kontakt eller fjerne den Muligheder for at stoppe deling af din placering med en individuel kontakt eller fjerne den

Trin 2. Slå knappen Del min placering fra eller tryk på Fjern for at stoppe deling af din placering.