Hvad er ekstra lysstyrketilstand på S22, og hvordan slår jeg det til?

Person, der bruger S22 i mørk belysning

Ekstra lysstyrketilstand på S22-serien giver 1,6 gange mere lysstyrke, når du manuelt justerer lysstyrken, hvilket betyder, at du kan bruge din enhed under en række forhold med svagt lys. Adaptiv lysstyrke er stadig den bedre mulighed for de fleste situationer, især udendørs i direkte sollys eller meget kraftigt lys. Ekstra lysstyrke er skjult i Display-menuen og vises, når du slår Adaptiv lysstyrke fra. Find ud af, hvordan du slår det til, samt find svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan slår du tilstanden Ekstra lysstyrke til:

1 Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Skærm
Skærm valgt i indstillinger
2 Tryk på knappen ved siden af Adaptiv lysstyrke for at slå den fra
Adaptiv lysstyrke fremhævet
3 Muligheden for Ekstra lysstyrke vises. Tryk på kontakten for at slå den til
Ekstra lysstyrke slået til

Nej. Ekstra lysstyrketilstand er kun tilgængelig, når Adaptiv lysstyrke slås fra. Adaptiv lysstyrke er designet til at optimere lysstyrken afhængigt af brugerens forhold og kan justeres ved at glide op og ned på lysstyrkebjælken. Hvis du har brug for mere lysstyrke end det maksimale niveau på denne bjælke, anbefales det at slå Ekstra lysstyrke til.

Ekstra lysstyrke giver mulighed for et højere niveau af lysstyrke end Adaptiv lysstyrke, når du manuelt justerer lysstyrkebjælken på din enhed. I direkte sollys eller ekstreme lysniveauer bruger Adaptiv lysstyrke HBM (High Brightness Mode) til at tage din lysstyrke over, hvad der er muligt, når du manuelt justerer lysstyrken. Adaptiv lysstyrke anbefales til de fleste situationer, især når du er udenfor i solen og bruger din enhed normalt.

Der er en lille risiko for, at tilstanden Ekstra lysstyrke kan efterlade et efterbillede/indbrændingslignende plet på din enheds skærm. For at reducere risikoen for dette, anbefales det kun at bruge tilstanden Ekstra lysstyrke, når det er nødvendigt, og at slukke for det, når det ikke bruges. Besøg Samsung Support, hvis du er bekymret for et efterbillede på din enheds skærm.

Det anbefales, at tilstanden Ekstra lysstyrke kun bruges under forhold med svagt lys. Hvis dine øjne begynder at føle sig trætte, mens du bruger, anbefales det, at du slår tilstanden Ekstra lysstyrke fra.

Ekstra lysstyrketilstand vil bruge mere af din enheds batteri end Adaptiv lysstyrke. Dette skyldes, at det er en manuel indstilling og ikke længere tilpasser lysstyrken for at spare batteri, hvor det er muligt. Af denne grund anbefales det kun at bruge tilstanden Ekstra lysstyrke, når det er nødvendigt.