10,1" Professionel LED-skærm DB10E-T

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Display
    • Diagonal Size

10,1"

• Panel

60 Hz E-LED BLU

• Opløsning

1280 x 800

• Pixelskift (VxL)

0,1695 (H) x 0,1695 (V) (TYP.)

• Aktiv skærmstørrelse (V x L)

217 (H) x 135,6 (V)

• Lysstyrke (Typ)

400 cd/m²

• Kontrastforhold

900:1

• Betragtningsvinkel (V/L)

178° / 178°

• Responstid

30 ms

• Display Color

16,7 M

• Color Gamut

50%

• H-Scanning Frequency

30 ~ 81 kHZ

• Maximum Pixel Frequency

148,5 MHz

• V-Scanning Frequency

48 ~ 75 HZ

• Dynamisk kontrast

50 000:1

• Opkoblingsmuligheder
    • Video In

HDMI1

• Audio Out

1

• Power
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

Less than 0,5 W

• Power Consumption (On Mode)

Max: 20,9 W, Typical: 19 W

• Power Consumption (Sleep Mode)

Less than 0,5 W

• Dimensioner
    • Mål (B×H×D)

246,8 x 165,2 x 27,9 mm

• Pakkemål (BxHxD)

300 x 205 x 79 mm

• Vægt
    • Sætvægt

0,7 kg

• PakkeVægt

1,5 kg

• Mechanical Specification
    • VESA Mount

75 mm x 75 mm

• Bezel Width

14,1 (top),14,1 (side),14,1 (bot) mm

• Media Player Option Type

Embedded

• Driftskrav
    • Temperatur

0 °C ~ 40 °C

• Fugtighed

10% ~ 80%

• Generelt
    • Special

Temperature Sensor, Portrait Installation Support, Button Lock, Clock Battery (80 hrs Clock Keeping), Built in Speaker, Wi-Fi Module Embedded, SD Card Slot, Touch (5 Point, 2 Drawing)

• Højttaler

Built in Speaker (5 W x 1)

• Optional Feature
    • Protection Glass

Ja

• Internal Player (MagicInfo)
    • Special

Magic Clone (to USB), Auto Source Switching & Recovery, RS232C / RJ45 MDC, Plug and Play (DDC2B), Image Rotation, Built In MagicInfo Player S3, Firmware Update by Network, LFD New Home Screen, Predefined Templates for Vertical Usage, Mobile Control, Event Schedule, Backup Player

• MagicInfo Support

Ja

• Certificering og kvalitetskontrol
    • EMC

- FCC (USA) : 47 CFR Part 15, Subpart B, - CE (Europe) : EN55022, EN55024, - VCCI (Japan) : VCCI V-3 / 2014.04, - KC (Korea) : KN22, KN24, - BSMI (Taiwan) : CNS 13438 (EN 55022), - C-Tick (Australia) : AS / NZS CISPR22 : 2009+A1:2010, - CCC (China) : GB9254-2008; GB17625.1-2012

• Safety

UL (USA) : UL 60950-1, CSA (Canada) : CSA C22.2 No. 60950-1, NOM (Mexico) : NOM-019-SCFI-1998, CB (EU) : IEC60950-1, EN60950-1, KC (Korea) : K60950-1, PSB (Singapore) : IEC60950-1, EAC (Russia) : IEC60950-1, S-Mark (Argentina) : IEC60950, SASO (Saudi Arabia) : IEC60950

• Tilbehør
    • Included

Quick Setup Guide, Warranty Card, Regulatory guide, Power Cord, Adapter, Remote Controller, Batteries, RS232C-Stereo cable, Stand Bar

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com