Hvilket produkt har du?

• Smartphone, Tablet eller Wearable
    Samsung support center i Danmark kan hjælpe dig med alt fra en revnet skærm til overførsel af data. Besøg vores nærmeste support center, eller ring til os i dag.

Grundet den nuværende situation omhandlende
    Covid-19, også kendt som Corona Virus, kan kunder som har eller eventuelt skulle behøve service på et Samsung mobil produkt sendt ind til et af vores service partners.

Nedenfor er et link til partnere, der tilbyder denne service:
    Mentech

*Mentech tilbyder nu også I forlængelse af Covid-19 afhentning og levering ved dig, i de fleste større byer.
    Læs mer på deres hemsida
  • TV mindre end 41"
    Hvis du har et af vores mindre Tv'er, så er den hurtigste måde vi kan hjælpe dig på, at du besøger et af vores autoriserede support center fra listen nedenfor.
  • Andre produkter
    For andre spørgsmål kan du kontakte os
    på 707 019 70 og vi vil være i stand til at rådgive dig om de næste trin.

Find et Support Center

Sådan søger du

For at finde det nærmeste support center skal du følge trinene nedenfor.
1. Vælg produktkategori fra ovenstående muligheder
(Mobilenhed, Husholdningsapparat osv.)

2. Indtast din by, område eller postnummer

3. Hvis der ikke vises noget resultat, så øg venligst søgeradius (20 km, 30 km, osv.)
 SIDEMENU

• Adresse
  • Åbningstider
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Hjemmeside
  •  Reserver

* Bemærk venligst, at vi råder dig til at kontakte Servicecenter for at sikre at dit produkt kan repareres på det sted

Håndtering af produkter
     SIDEMENU

Kort