Hvilket produkt har du?

• Smartphone, Tablet eller Wearable
    Samsung support center i Danmark kan hjælpe dig med alt fra en revnet skærm til overførsel af data. Besøg vores nærmeste support center, eller ring til os i dag.
  • TV 50" eller mindre
    Hvis du har et af vores mindre tv, er den hurtigste måde for os at hjælpe dig på ved at indlevere dit produkt til den forhandler, hvor produktet er købt, eller besøge et af vores autoriseret værksteder ved at bruge kortet nedenfor.
  •  andre produkter  andre produkter
    Andre produkter
    For andre spørgsmål kan du kontakte os
    på 707 019 70 og vi vil være i stand til at rådgive dig om de næste trin.

Find et Support Center

Sådan søger du

For at finde det nærmeste support center skal du følge trinene nedenfor.
1. Vælg produktkategori fra ovenstående muligheder
(Mobilenhed, Husholdningsapparat osv.)

2. Indtast din by, område eller postnummer

3. Hvis der ikke vises noget resultat, så øg venligst søgeradius (20 km, 30 km, osv.)
SIDEMENU

• Adresse
  • Åbningstider
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Hjemmeside
  •  Reserver

* Bemærk venligst, at vi råder dig til at kontakte Servicecenter for at sikre at dit produkt kan repareres på det sted

Håndtering af produkter
    SIDEMENU

Kort