Privatliv

Image

Vores engagement

Samsung Electronics Co., Ltd., Samsung Electronics (UK) Limited (Datacontroller for EU) og vores tilknyttede virksomheder (“Samsung”, “vi”, “os”, “vores”) ved, hvor vigtigt privatliv er for vores kunder, og vi bestræber os på at være tydelige omkring, hvordan vi indsamler, anvender, videregiver, overfører og gemmer dine personoplysninger.

Denne Privatlivspolitik er gældende for alle Samsung-enheder, -websteder, -kundeserviceplatforme og andre onlineapplikationer, der henviser til eller har links til Privatlivspolitikken (samlet kaldet vores “Tjenester”). Denne Privatlivspolitik er gældende, uanset om du bruger en computer, en mobiltelefon, en tablet, et tv, et apparat i hjemmet eller en anden smart-enhed til at få adgang til vores Tjenester.

Herunder finder du en oversigt over de vigtigste punkter i vores Privatlivspolitik. Få mere detaljeret information om, hvordan vi behandler dine oplysninger, ved at klikke på overskrifterne eller læse videre nedenfor.

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler forskellige typer oplysninger i forbindelse med Tjenesterne, herunder:
 

  • Oplysninger, som du giver direkte til os;
  • Oplysninger, som vi indsamler om din anvendelse af vores Tjenester; og
  • Oplysninger, som vi får fra tredjepartskilder. 

Vi beder muligvis også om dit separate samtykke til indsamling af personoplysninger, eller vi informerer dig særskilt om, hvordan vi indsamler dine personplysninger på en måde, som ikke er beskrevet i denne Privatlivspolitik, hvis det kræves for visse yderligere tjenester.

 

Anvendelse og videregivelse af dine personoplysninger

De oplysninger, som vi indsamler, anvender vi blandt andet til at:
 

  • yde de Tjenester, som du anmoder om;
  • forstå den måde, du anvender Tjenesterne på, så vi kan forbedre din oplevelse;
  • forstå mere om vores kunder, så vi kan tilbyde den mest relevante kommunikation og de mest relevante tjenester og oplevelser;
  • levere tilpasset indhold og annoncering med dit separate samtykke, hvis det kræves.

 

Vi kan videregive dine oplysninger til:
 

  • Tilknyttede virksomheder – de virksomheder, der har forbindelse til Samsung Electronics Co., Ltd. ved fælles ejerskab eller ledelse.
  • Forretningspartnere – betroede virksomheder, der kan levere oplysninger om produkter og tjenester, du muligvis synes om (hvis du har givet dit separate samtykke).
  • Tjenesteudbydere – virksomheder, der leverer tjenester for eller på vegne af Samsung.
  • Retshåndhævelse – når vi er forpligtet til at gøre det eller for at beskytte Samsung og deres brugere.

Yderligere oplysninger om specifikke produkter og tjenester

  • Mens denne Privatlivspolitik er gældende for alle vores Tjenester, vil vi også, i det omfang det er nødvendigt, sende dig visse specifikke tillæg til vores Privatlivspolitik, der indeholder supplerende information om vores praksis for bestemte tjenester. Disse tillæg er gældende for din anvendelse af de bestemte Tjenester, som tillægget omhandler.

Kontakt os

Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
E-mail: Kontakt os på dataprotection@samsung.com eller GDPR Support.

  • SAMSUNG GLOBAL PRIVATLIVSPOLITIK

    Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

    Samsung Electronics Co., Ltd., Samsung Electronics (UK) Limited (Datacontroller for EU) og vores tilknyttede virksomheder (“Samsung”, “vi”, “os”, “vores”) ved, hvor vigtigt privatliv er for vores kunder, og vi bestræber os på at være tydelige omkring, hvordan vi indsamler, anvender, videregiver, overfører og gemmer dine personoplysninger. I denne Privatlivspolitik forklarer vi vores praksis for behandling af dine personoplysninger. Denne Privatlivspolitik er gældende for alle Samsung-enheder, -websteder, -kundeserviceplatforme og andre onlineapplikationer, der henviser til eller har links til Privatlivspolitikken (samlet kaldet vores “Tjenester”). Denne Privatlivspolitik er gældende, uanset om du bruger en computer, en mobiltelefon, en tablet, et tv, et apparat i hjemmet eller en anden smart-enhed til at få adgang til vores Tjenester. Denne Privatlivspolitik omfatter også kundesupport for sådanne enheder, websteder eller onlineapplikationer.
    Mens denne Privatlivspolitik er gældende for alle vores Tjenester, vil vi også, i det omfang det er nødvendigt, sende dig visse specifikke tillæg til vores Privatlivspolitik, der indeholder supplerende information om vores praksis for bestemte Tjenester. Disse tillæg er gældende for din anvendelse af de bestemte Tjenester, som tillægget omhandler.
    Det er vigtigt, at du læser Privatlivspolitikken og eventuelle supplerende politikker, som vi har udsendt, omhyggeligt, da de indeholder oplysninger om, hvordan dine personoplysninger behandles, når du bruger vores Tjenester.

    Det er også vigtigt, at du hyppigt vender tilbage for at undersøge om der er kommet opdateringer af Privatlivspolitikken. Hvis vi opdaterer Privatlivspolitikken, vil vi på forhån give dig besked om de ændringer, som vi anser for værende væsentlige, ved at anbringe en bemærkning under de relevante Tjenester eller ved at sende dig en e-mail. Den mest aktuelle version af Privatlivspolitikken vil altid være tilgængelig her. Øverst kan du se “ikrafttrædelsesdatoen”, som er datoen for hvornår Privatlivspolitikken senest er opdateret.

  • INDSAMLING AF PERSONOPLYNINGER

    Oplysninger, som du giver direkte til os

    Nogle Tjenester gør det muligt for dig at give oplysninger direkte til os, fx:

    • Flere af vores Tjenester gør det muligt for brugerne at oprette konti eller profiler. Til brug for selve oprettelsen af kontoen vil vi bede dig om at give visse oplysninger om dig selv. Fx vil vi ved oprettelsen af en Samsung Account bede dig om dit navn, din fødselsdato og din e-mailadresse.
    • Hvis du bestiller et produkt eller en betalt tjeneste fra os, beder vi om dit navn, dine kontaktoplysninger, en leverings- og faktureringsadresse og dine kreditkortoplysninger til behandlingen din ordre.
    • Hvis du kontakter vores kundeservice for at drøfte et produkt eller en tjeneste, foretage en forespørgsel eller indgive en klage, indsamler vi oplysninger om dig vedrørende den tjeneste, du anmoder om fra Samsung. De indsamlede oplysninger omfatter dit navn, og afhængig af arten af din forespørgsel kan de også omfatte din adresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og device-id.
    • Nogle af vores tjenester giver dig mulighed for at kommunikere med andre mennesker. Disse kommunikationer overføres via vores systemer.
    • Hvis du giver tilladelse til deling af kontaktoplysninger med os, indsamler vi telefonnumre tilhørende personer i dine Kontakter for at muliggøre fildeling og brug af beskedtjenester med personerne i dine Kontakter. Du kan deaktivere fildelings- og beskedfunktionerne eller begrænse omfanget af delingen ved at gå ind på dine profilindstillinger.


    Oplysninger om din anvendelse af tjenesterne

    Ud over de oplysninger, som du leverer, vil vi indsamle oplysninger om din anvendelse af vores Tjenester via software på din enhed og andre måder. Vi indsamler følgende:

    • Device-information – som f.eks. din hardwaremodel, oplysninger om enheds hardware, IMEI-nummer og andre unikke device-id’er, telefonnummer, serienummer, salgskode, adgangsregistrering, aktuel softwareversion, MCC (Mobile Country Code), MNC (Mobile Network Code), MAC-adresse, IP-adresse, cookies, pixels, abonnementsoplysninger, operativsystemversioner og indstillinger for den enhed du bruger til at få adgang til Tjenesterne.
    • Logoplysninger – diagnostiske, tekniske, fejl- og brugsoplysninger, f.eks. tidspunkt og varighed for din anvendelse af Tjenesten, søgeord, som du angiver via Tjenesten, og oplysninger, der gemmes i cookies, som vi har anbragt på din enhed. Besøg webstedet (http://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-are-cookies-and-how-do-i-enable-or-disable-them-on-my-samsung-galaxy-device/) for at få yderligere oplysninger om cookies.
    • Placeringsoplysninger – f.eks. din enheds GPS-signal eller oplysninger om nærliggende Wi-Fi-adgangspunkter og mobilmaster, der kan blive overført til os, når du bruger visse Tjenester og aktiverer denne funktion.
    • Stemmeoplysninger – f.eks. optagelser af din stemme, som vi foretager (og kan gemme på vores servere), når du aktiverer denne funktion og bruger stemmekommandoer for at styre en Tjeneste, eller når du kontakter vores kundeserviceteam. (Bemærk, at hvis vi samarbejder med en tredjepartstjenesteudbyder, der udbyder tale-til-tekst-konverteringstjenester på vores vegne, kan denne udbyder modtage og gemme visse stemmekommandoer i henhold til den kontrakt, der er indgået mellem os og vores betroede tredjepartstjenesteudbyder).
    • Samsung-tastaturoplysninger – de ord, du skriver, når du aktiverer funktionen “Ordbog”. Denne funktion kan blive tilbudt i forbindelse med din Samsung account med henblik på at synkronisere disse data, så de kan bruges på dine andre Samsung-mobilenheder. Du kan rydde dataene ved at gå til indstillingerne for Ordbog.
    • Andre oplysninger om din anvendelse af Tjenesterne, f.eks. de apps, du bruger, de websteder, du besøger, og hvordan du interagerer med det indhold, der tilbydes via en Tjeneste.


    Oplysninger fra tredjepartskilder

    Vi kan modtage oplysninger om dig fra offentlige og kommercielt tilgængelige kilder (som tilladt ved lov), som vi kan kombinere med andre oplysninger, vi modtager fra eller om dig. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra tredjeparts sociale netværkstjenester, når du vælger at oprette forbindelse til disse tjenester.


    Andre oplysninger, som vi indsamler

    Vi kan også indsamle andre oplysninger om dig, din enhed eller din anvendelse af tjenesterne på måder, som vi beskriver for dig ved indsamlingspunktet eller på anden måde med dit separate samtykke, hvor dette er nødvendigt.
    Du kan vælge ikke at give os bestemte typer oplysninger (f.eks. oplysninger, som vi anmoder om ved registrering af en Samsung account), men dette kan påvirke din mulighed for at anvende nogle af Tjenesterne. Vi giver dig relevante oplysninger på indsamlingstidspunktet for at hjælpe dig med at træffe en velfunderet beslutning.

  • ANVENDELSEN AF DINE OPLYSNINGER

    Vi anvender de oplysninger, vi indsamler, til følgende formål:

    • at registrere dig eller din enhed til en Tjeneste;
    • at levere en Tjeneste eller funktion, som du anmoder om;
    • at levere tilpasset indhold og personliggjorte tjenester baseret på dine seneste aktiviteter på vores Tjenester med dit separate samtykke, hvis dette kræves;
    • annoncering (markedsføring), f.eks. levering af tilpassede annoncer, sponsoreret indhold og tilsendelse af reklamemateriale med dit separate samtykke, hvis dette kræves;
    • bedømmelse og analyse af vores marked, vores kunder, produkter, reklamekampagner og tjenester, så vi bedre kan forstå (om nødvendigt via statistiske processer) mere om vores kunder, så vi kan tilbyde dig den mest relevante kommunikation og de mest relevante tjenester og oplevelser.
    • at spørge om din mening om vores produkter og tjenester og udføre kundeundersøgelser med dit separate samtykke, hvis dette kræves;
    • at forstå den måde, som brugerne anvender vores Tjenester på, så vi kan forbedre dem og udvikle nye produkter og tjenester;
    • at levere vedligeholdelsestjenester og support til din enhed;
    • at muliggøre levering af softwareopdateringer;
    • at foretage gratis lodtrækninger, præmiekonkurrencer eller kampagner som tilladt ved lov; og
    • andre formål med dit separate samtykke.

    Vi kombinerer oplysninger fra eller om dig, herunder på tværs af forskelige Tjenester eller enheder, til formål, der er i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Vi kan f.eks. bruge vores Samsung account-oplysninger på tværs af alle de Tjenester, der kræver en Samsung account.For at give dig den bedskte oplevelse på vores Tjenester, baserer vi også vores anbefalinger, tilpassede indhold og tilpassede funktioner på de oplysninger, du giver os direkte, ved at bruge Tjenesterne, ved at gennemse vores websted eller via oplysninger, som vores betroede tredjeparter har givet os for at give os en bedre forståelse af vores kunder. I de tilfælde hvor vi bruger betroede tredjeparter til at berige vores database, sikrer vi, at der er en juridisk gældende aftale mellem os og tredjepartsudbyderen, som sikrer, at eventuelle kombinerede data er indhentet lovligt fra dig. Afhængig af årsagen til at vi kombinerer dataene, og afhængig af kravene i den gældende lovgivning, vil specifikke kontroller for en sådan kombination blive gjort tilgængelige for dig, f.eks. i enhedens eller applikationens indstillingsmenuer eller ved at besøge vores webside, som giver dig mulighed for at gøre brug af dine individuelle rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven. Besøg GDPR Support.


    Vi giver dig forskellige valgmuligheder i forhold til vores anvendelse af dine oplysninger. Du kan vælge om du vil modtage markedsføringsmateriale fra os, ved i første omgang at tilmelde dig, og hvis du skifter mening, kan du herefter nemt afmelde dig ved at følge instruktionerne for afmelding, som medfølger i markedsføringsmaterialet. Desuden kan du foretage bestemte valg ved at ændre dine indstillinger for specifikke Tjenester, når vi giver dig en just-in-time-besked eller ved at besøge relevante websider. Du kan også kontakte os (på dataprotection@samsung.com), hvis du har brug for hjælp til at foretage dine valg.
    Samsung behandler personoplysninger til de formål, der er beskrevet herover. Samsungs juridiske grundlag for at behandle personoplysninger omfatter behandling, der er: nødvendig for at opfylde kontrakten mellem dig og Samsung (f.eks. for at levere Tjenesterne til dig og til at identificere og godkende dig, så du kan bruge visse Tjenester), nødvendig for at overholde juridiske krav (f.eks. for at overholde gældende bogføringsregler og for at foretage obligatorisk videregivelse af oplysninger til politimyndighederne), nødvendig i forhold til Samsungs legitime interesser (f.eks. for at håndtere vores relation med dig og for at forbedre relevansen af kommunikation, oplevelser og kundeservice) og som er baseret på vores kunders samtykke (f.eks. for at kunne kommunikere med dig om vores produkter og tjenester og for at kunne give dig markedsføringoplysninger), der efterfølgende til enhver tid kan trækkes tilbage ved at kontakte os, sådan som det er angivet i afsnittet ”Sådan kan vi kontaktes” i denne Privatlivspolitik, uden at dette påvirker lovligheden af den samtykkebaserede behandling før tilbagetrækningstidspunktet.

  • VIDEREGIVELSE AF DINE OPLYSNINGER

    Vi kan videregive dine oplysninger internt i vores virksomhed til relevante teams, f.eks., kundeserviceteamet, det juridiske team, finansteamet, salgsteamet og markedsføringteams, hvis du har valgt at modtage markedsføringmeddelelser. Vi kan også videregive dine oplysninger til følgende enheder, i det omfang dette er nødvendigt for at gennemføre Tjenesterne:

    • Associerede virksomheder. Dine oplysninger kan blive delt medblandt associerede Samsung-virksomheder til formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Termen associerede virksomheder henviser til virksomheder, der har forbindelse til Samsung Electronics Co., Ltd. ved fælles ejerskab eller ledelse. Vores associerede virksomheder omfatter virksomheder med navnet Samsung Electronics. Associerede virksomheder kan også omfatte andre virksomheder, som har forbindelse til Samsung Electronics Co., Ltd., ved fælles ejerskab eller ledelse, som f.eks. Samsung SDS Co., Ltd. Særligt Samsung SDS Co., Ltd. betjener og vedligeholder, på vegne af Samsung Electronics Co., Ltd., en række tjenester, herunder, men ikke begrænset til: Samsung account, Samsung Health, Samsung Pay, Find min mobil, Tilpasningstjeneste, Galaxy Apps (køber), Samsung Pass, Samsung Cloud, Samsung Themes, Samsung Social, Sikker mappe, E-mail, Samsung Focus, Samsung Friends og Sikker Wi-Fi.
    • Forretningspartnere. Vi kan også dele dine oplysninger med betroede forretningspartnere, herunder (men ikke begrænset til) trådløse operatører, forhandlere og distributører. Disse enheder kan bruge dine oplysninger til at levere dig tjenester, som du anmoder om og til at lave forudsigelser om dine interesser og forsyne dig med reklamemateriale, annonceringer og andre materialer med dit separate samtykke.
    • Tjenesteudbydere. Vi kan også videregive dine oplysninger til omhyggeligt udvalgte virksomheder, som leverer tjenester til eller på vegne af os, som f.eks. virksomheder, der hjælper os med reparationer, kundekontaktcentre, kundeserviceaktiviteter, annoncering, udførelse af kundetilfredshedsundersøgelser, fakturering, eller som sender e-mails på vores vegne. Disse enheder er begrænset af kontraktlige bestemmelser med hensyn til deres muligheder for at bruge dine oplysninger til andre formål end at levere tjenester for os.
    • Andre parter, når det kræves af loven eller er nødvendigt for at beskytte vores Tjenester. Der kan være tilfælde, hvor vi udleverer dine oplysninger til andre parter: for at overholde loven eller som led i en obligatorisk retsprocedure (f.eks. en ransagningskendelse eller anden retskendelse);
      for at verificere eller overholde politikker, der regulerer vores Tjenester; og
      for at beskytte Samsungs eller nogen af vores associerede virksomheders, forretningspartneres eller kunders rettigheder, ejendom eller sikkerhed.
    • Andre parter i forbindelse med virksomhedstransaktioner. Vi kan udlevere dine oplysninger til en tredjepart som en del af en sammenlægning, overtagelse eller et salg eller i tilfælde af konkurs.
    • Andre parter med dit samtykke eller ifølge din anvisning. Ud over de videregivelser der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, kan vi dele oplysninger om dig med tredjepart, når du separat giver dit samtykke til dette eller anmoder om en sådan deling.

  • SIKKERHED

    Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger alvorligt og har indført passende fysiske og tekniske foranstaltninger for at sikre de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med Tjenesterne. Men vær opmærksom på, at selvom vi træffer rimelige forholdsregler for at beskytte dine oplysninger, er der ikke noget websted, nogen internetoverførsel, noget computersystem eller nogen trådløs forbindelse, der er fuldstændig sikker.

    INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

    Din brug af vores Tjenester vil omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i et land, hvori du ikke er bosiddende, til Korea, i overensstemmelse med denne politik. Derudover kan din brug af Tjenesterne også omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger til og i andre lande. Disse lande omfatter, (men ikke begrænset til), lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, USA, Kina, Singapore, Vietnam, Indien, Canada, Filippinerne og Japan. Bemærk, at lovene om databeskyttelse og anden lovgivning i de lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvortil dine oplysninger kan blive overført, muligvis ikke er så omfattende som i dit land. Vi tager de relevante forholdsregler i overensstemmelse med gældende lov for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttet. Sådanne forholdsregler omfatter brugen af Standardkontraktklausuler til at beskytte overførslen af data til lande uden for EØS. Hvis du har brug for flere oplysninger eller ønsker en kopi af de gældende kontraktlige aftaler, skal du kontakte os på dataprotection@samsung.com.

  • DINE RETTIGHEDER

    Du har ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi har indsamlet om dig, og til at bede os om at rette unøjagtigheder i de pågældende oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning i forhold til behandling, og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. I henhold til lovene i visse jurisdiktioner kan vi afvise at behandle anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indsats, kompromitterer andres privatliv, er meget upraktiske, eller hvortil der ikke på anden måde kræves adgang ifølge den lokale lovgivning. Hvis du vil anmode om at få adgang til dine oplysninger, skal du gå til GDPR Support eller kontakte os på dataprotection@samsung.com.
    Hvis du anmoder om at få slettet personoplysninger, anerkender du, at du muligvis ikke vil kunne få adgang til eller bruge Tjenesterne, og at resterende personoplysninger kan forblive i Samsungs optegnelser og arkiver i noget tid i overensstemmelse med gældende lov, men Samsung anvender ikke de pågældende oplysninger til kommercielle formål. Du forstår, at på trods af din anmodning om sletning forbeholder Samsung sig ret til at beholde dine personoplysninger eller en relevant del af dem i overensstemmelse med nedenstående afsnit om “Opbevaring af data” og gældende love. Samsung kan suspendere, begrænse eller afbryde din adgang til webstedet for overtrædelse af Samsungs vilkår for anvendelse, hvis det er nødvendigt for at beskytte Samsungs rettigheder, ejendom eller sikkerhed eller tilsvarende for nogen af vores associerede virksomheder, forretningspartnere, medarbejdere eller kunder.

  • OPBEVARING AF DATA

    Vi beholder ikke dine personoplysninger længere end nødvendigt til opfyldelsen af det formål, som de blev indsamlet til. Det betyder, at dine personoplysninger vil blive destrueret eller slettet fra vores systemer, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelsen af formålet/formålene).
    Vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at vi behandler og opbevarer oplysningerne om dig baseret på følgende:
    1. som minimum i den periode, i hvilken oplysningerne bruges til at levere en tjeneste til dig;
    2. i overensstemmelse med lov, en kontrakt, eller for så vidt angår vores lovbestemte forpligtelser eller
    3. kun så længe det er nødvendigt for behandlingen af det formål, de er indsamlet for, eller længere, hvis det kræves i henhold til kontrakt, gældende lov eller til statistiske formål, der er underlagt relevante sikkerhedsforanstaltninger.

  • TREDJEPARTS-LINKS OG PRODUKTER I VORES TJENESTER

    Vores Tjenester kan have links til tredjeparts-websteder og -tjenester, der ligger uden for vores kontrol. Vi er ikke ansvarlige for sikkerheden eller fortroligheden af oplysninger, der indsamles af websteder eller andre tjenester. Du skal udvise forsigtighed og gennemse de privatlivspolitikker, som er gældende for tredjeparts-websteder og -tjenester, som du bruger.
    Vi giver dig også adgang til visse produkter eller tjenester (f.eks. apps, der er tilgængelige via Galaxy Apps), som er udviklet af tredjeparter. Samsung er ikke ansvarlig for disse tredjepartsprodukter eller -tjenester.
    Tredjeparter, der leverer indhold, markedsføring eller funktioner på vores Tjenester
    Noget af indholdet, markedsføringen eller funktionerne på vores Tjenester kan være leveret af tredjeparter, der ikke er knyttet til os. I sådanne tilfælde har vi indgået kontraktlige aftaler med disse tredjeparter. Eksempel:

    • Vi giver dig mulighed for at se videoindhold, der leveres af indholdsleverandører;
    • Tredjeparter udvikler apps, som vi gør tilgængelige via Galaxy Apps eller Apps;
    • Visse tredjeparter kan præsentere markedsføring eller holde styr på, hvilke markedsføringsannoncer brugerne ser, hvor ofte de ser disse annoncer, og hvad brugerne gør som reaktion på dem; og
    • Vi giver dig mulighed for at dele visse materialer på Tjenesterne med andre via sociale netværkstjenester såsom Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

    Disse tredjeparter kan indsamle eller modtage visse oplysninger om din anvendelse af Tjenesterne, herunder via anvendelsen af cookies, pixels, beacons og lignende teknologier, og disse oplysninger kan blive indsamlet over tid og kombineret med oplysninger, der er indsamlet på tværs af forskellige websteder og onlinetjenester. Samsung styrer ikke disse virksomheders dataindsamling og praksis for anvendelse af indsamlet data. Nogle af disse virksomheder deltager i brancheudviklede programmer, der er designet til at give kunder et valg om, hvorvidt de vil modtage målrettet markedsføring. Besøg webstederne, der styres af Network Advertising Initiative “http://networkadvertising.org” og Digital Advertising Alliance “http://www.aboutads.info/” for at få mere at vide. Du skal udvise forsigtighed og gennemse de privatlivspolitikker, som er gældende for tredjeparts-websteder og -tjenester, som du bruger.
    Hvis du opretter forbindelse til en social netværkstjeneste, kan vi modtage og gemme godkendelsesoplysningerne fra denne tjeneste for at give dig mulighed for at logge på samt andre oplysninger, som du giver os tilladelse til at modtage, når du opretter forbindelse til disse tjenester.
    Vær også opmærksom på, at hvis du vælger at oprette forbindelse til en social netværkstjeneste på en enhed, der bruges af andre personer end dig, vil disse brugere måske kunne se oplysninger, der er gemt eller vises i forbindelse med din konto på de sociale netværkstjenester, du opretter forbindelse til. Vi anbefaler, at du logger ud af sådanne websteder og kun deler oplysninger med personer, som du har tillid til.

  • COOKIES, BEACONS OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

    Vi og tredjeparter, der leverer indhold, annoncering og anden funktionalitet på vores Tjenester, kan bruge cookies, pixels, beacons og andre teknologier i visse områder af vores Tjenester som beskrevet mere detaljeret nedenfor.

    Cookies

    Cookies er små filer, der opbevarer oplysninger på din computer, dit tv, din mobiltelefon eller en anden enhed. De giver mulighed for, at enheden, der anbragte cookien på din enhed, kan genkende dig på tværs af forskellige websteder, tjenester, enheder og/eller browsersessioner. Cookies tjener mange nyttige formål. Eksempel:

    • Cookies kan huske dine logonoplysninger, så du ikke behøver at indtaste disse legitimationsoplysninger, hver gang du logger på en tjeneste.
    • Cookies hjælper os og tredjeparter med at forstå, hvilke dele af vores Tjenester der er mest populære, fordi de hjælper os med at se, hvilke sider og funktioner de besøgende får adgang til, og hvor meget tid de bruger på siderne. Ved at undersøge disse typer oplysninger får vi mulighed for at tilpasse Tjenesterne og give dig en bedre oplevelse.
    • Cookies hjælper os og tredjeparter med at forstå, hvilke annoncer du har set, så du ikke får vist den samme annonce, hver gang du får adgang til en tjeneste.
    • Cookies hjælper os og tredjeparter med at levere dig relevant indhold og annoncer ved at indsamle oplysninger om din anvendelse af vores tjenester og andre websteder og apps.
    Når du bruger en webbrowser til at få adgang til tjenesterne, kan du konfigurere din browser, så den accepterer alle cookies, afviser alle cookies eller giver dig besked, når der sendes en cookie. Hver browser er forskellig, så se i menuen “Hjælp” i din browser for at finde ud af, hvordan du ændrer indstillinger for cookies. Din enheds operativsystem kan indeholde ekstra indstillingsmuligheder for cookies..
    Vær dog opmærksom på, at nogle tjenester kan være designet til fungere med cookies, og at deaktivering af cookies kan påvirke din mulighed for at anvende disse tjenester eller visse dele af dem.

    Vi bruger følgende typer cookies på vores websted:

    Vigtige cookies Som giver dig mulighed for at bestille produkter og modtage tjenester fra vores websted;

    Ydeevnecookies Som giver os mulighed for at analysere vores websteds ydeevne og design og registrere fejl. Denne type cookies giver os f.eks. mulighed for at opdage, at du har besøgt vores websted før, og viser, hvilke sektioner af vores websted der er mest populære, ved at give os mulighed for at se, hvilke sider besøgende oftest får vist, og hvor meget tid besøgende bruger på hver side. Vi bruger (ikke begrænset til) Google Analytics, Adobe og lignende analysecookies til at opnå dette..
    F.eks. vil de oplysninger, som cookien genererer om brugen af webstedet, normalt blive opbevaret på en Google-server i USA. Hvis du befinder dig i EU eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil din IP-adresse dog blive forkortet af Google forinden. Kun i ekstraordinære tilfælde vil din fulde adresse blive overført til en Google-server i USA og blive forkortet der. Google vil på vores vegne bruge disse oplysninger med henblik på at kompilere rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester, som er relateret til webstedsaktivitet og internetbrug. Den IP-adresse, der overføres fra din browser som en del af Google Analytics, vil ikke blive knyttet til nogen andre data, som opbevares af Google. Du kan forhindre, at webbrugsdata (herunder din IP-adresse), som er genereret af cookien, overføres til Google og behandles der, hvis du downloader og installerer denne browser-plugin (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

    Du kan få flere oplysninger om andre tjenesteudbydere ved at kontakte os på dataprotection@samsung.com.

    Funktionelle cookies Ssom giver os mulighed for at levere en bedre brugeroplevelse. Denne type cookies sikrer f.eks., at de oplysninger, der vises næste gang, du besøger vores websted, svarer til dine brugerpræferencer eller din Samsung account, som du linkede til vores websted fra via en e-mail, som Samsung har sendt til dig, eller en af vores betroede tredpartstjenesteudbydere, som har kontaktet dig på vores vegne.

    Markedsføringscookies Som giver os og vores omhyggeligt udvalgte partnere mulighed for at levere markedsføring til dig eller kontakte dig direkte i tilfælde, hvor du har givet separat samtykke til denne form for kommunikation, som svarer til dine interesser, ved f.eks. at indsamle oplysninger om produkter, du har søgt efter eller bestilt på vores websted. Vi bruger f.eks., (ikke begrænsnet til), Google-remarkedsføringtags til at gøre det muligt for vores forhandlerpartnere at markedsføre for produkter, som du har søgt efter på vores websted. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan Google-remarkedsføringtags fungerer, ved at klikke her: http://www.google.co.uk/think/products/newremarketing-tag.html.
    Vores websted kan også vise indhold fra en tredjeparts websted eller tjeneste, hvilket kan medføre, at cookies fra tredjeparter gemmes på din harddisk eller i din browser. Vi kontrollerer ikke lagring af disse cookies, og vi henviser til de relevante tredjeparters Privatlivspolitikker for yderligere oplysninger om dette.

    Andre former for lokal opbevaring

    Vi og visse tredjeparter kan bruge andre typer teknologier til lokal opbevaring, f.eks. lokalt delte objekter (også kaldet “Flash-cookies”) og lokal HTML5-opbevaring i forbindelse med vores Tjenester. Disse teknologier ligner de cookies, som blev beskrevet ovenfor, ved at de opbevares på din enhed og kan bruges til at opbevare visse oplysninger om dine aktiviteter og præferencer. Men disse teknologier kan bruge forskellige dele af din enhed fra standardcookies, og så kan du måske ikke kontrollere dem vha. funktioner og indstillinger i standardbrowsere. Hvis du ønsker oplysninger om at deaktivere eller slette oplysninger i Flash-cookies, skal du klikke her “http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html”.

    Beacons og/eller pixels

    Vi og visse tredjeparter kan bruge teknologier, der kaldes beacons eller pixels, og som kommunikerer oplysninger fra din enhed til en server. Beacons og pixels kan integreres i onlineindhold, videoer og e-mails, og de kan give tilladelse til, at en server læser bestemte typer oplysninger fra din enhed, får oplyst, hvornår du har set bestemte typer indhold eller en bestemt e-mail, fastslå klokkeslættet og datoen, hvor du har set den pågældende beacon og de pågældende pixels, og enhedens IP-adresse. Både vi og tredjeparter bruger beacons og pixels til forskellige formål, bl.a. til at analysere anvendelsen af vores tjenester og (sammen med cookies) at levere indhold og annoncer, der er mere relevante for dig.
    Når du får adgang til og bruger vores Tjenester (bortset fra websteder, der udbydes af tredjepartstjenesteudbydere), vil du blive bedt om at give dit separate samtykke til, at vi opbevarer cookies (hvilket omfatter andre lokale opbevaringsteknologier, beacons, pixels og andre oplysninger på dine enheder). Du vil også blive bedt om at give dit separate samtykke til, at vi og ovenfor nævnte tredjeparter får adgang til sådanne cookies (hvilket omfatter lokale opbevaringsteknologier, beacons, pixels og oplysninger). Din oplevelse af vores websted/Tjenester kan blive påvirket, hvis du ikke accepterer cookies, og du vil få yderligere oplysninger på det tidspunkt vi beder om dette specifikke samtykke.

  • PLUGINS TIL SOCIALE NETVÆRK

    Vores tjenester kan anvende plugins til sociale netværk (“plugins”). Når du bruger en Tjeneste, der indeholder plugins, kan oplysninger blive overført direkte fra din enhed til operatøren af det sociale netværk. Vi har ingen indflydelse på data, der indsamles af et plugin. Hvis du er logget ind på det sociale netværk, kan der henvises til din sociale netværkskonto ved brug af vores tjeneste. Hvis du interagerer med plugins, f.eks. ved at klikke på “Synes godt om”, “Følg” eller “Del” eller skriver en kommentar, kan oplysninger blive vist automatisk på din profil på det sociale netværk. Selvom du ikke er logget på din sociale netværkskonto, er det muligt, at plugins sender din IP-adresse til operatøren af det sociale netværk. Overvej dette, når du bruger vores Tjenester.
    Se herunder for oplysninger om operatører af sociale netværk (“Operatører”) for plugins, der bruges i vores Tjenester:

    Operatører af plugins, der bruges af vores Tjenester Hvis du er medlem af én eller flere af de følgende sociale netværk og ikke ønsker, at operatøren tilknytter data vedrørende din brug af vores Tjenester med dine medlemsdata, som operatøren allerede har, skal du logge af det sociale netværk, før du bruger vores Tjenester.

    Facebook Dataansvarlig: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5–7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland (“Facebook”). Du kan få flere oplysninger om Facebooks Privatlivspolitik på “https://www.facebook.com/about/privacy/”.

    Google+ Dataansvarlig: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Du kan få flere oplysninger om Googles Privatlivspolitik på “https://www.google.com/privacy”.

    LinkedIn Dataansvarlig: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland (“LinkedIn”). Du kan få flere oplysninger om LikedIns Privatlivspolitik på “http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv”.

    Twitter Dataansvarlig: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (“Twitter”). Du kan få flere oplysninger om Twitters Privatlivspolitik på “https://twitter.com/privacy”.

  • Kontakt os

    Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte os (EU-Dataansvarlig) på:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS

    Du kan også kontakte os på dataprotection@samsung.com. Hvis du vil udøve dine rettigheder til at få indsigt i, berigtiget, eller slettet dine personoplysninger, eller få begrænset behandlingen, gøre indsigelse imod behandlingen, eller få overførst dine oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet), skal du gå til GDPR Support.

    Du kan indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, hvis du anser vores behandling af dine personoplysninger som en overtrædelse af gældende lov. Du kan finde kontaktoplysninger til alle tilsynsmyndigheder i EU her: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

  • GDPR Support

    Hos Samsung går vi op i beskyttelsen af vores kunders privatliv. Derfor iværksætter vi tiltag for at sikre, at vi ved udviklingen af vores produkter og tjenester altid indtænker princippet om ”privacy by design”. Al persondata vi indsamler anvendes til at optimere vores produkter og tjenester bedst muligt. Vi sikrer altid, at din data er beskyttet og kun anvendes, når det er en forudsætning for, at vi kan levere en tjeneste eller et produkt til dig. Vi har kortlagt datastrømmen for at sikre sikkerheden af din data og sikre overholdelsen af databeskyttelseslovgivningen.

    Vi omfavner de ændringer, som følger af EU's persondataforordning (GDPR). Som en del af vores GDPR-forberedelse, har vi oprettet en GDPR Supportside, som er en platform, der er designet for at du – som kunde – nemmest muligt kan gøre brug af dine seks rettigheder efter GDPR. Klik venligst på linket herunder for at komme til GDPR Supportsiden. Alle indsendelser på denne side vurderes af vores udpegede Data Protection Officer (databeskyttelsesrådgiver). For forretningsrelaterede spørgsmål, kontakt venligst din lokale HR-afdeling eller dataprotection@samsung.com.

  • Yderligere oplysninger om specifikke produkter og tjenester

    Privattlivspolitik for Tilpasningstjenesten

    Ikrafttrædelsesdato: 25/05/2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (“Samsung” eller “Vi”) og dets associerede virksomheder forstår dine bekymringer i forhold til beskyttelsen af privatliv. Denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten gælder for de personoplysninger, vi indsamler via Tilpasningstjenesten. Den gælder ikke for oplysninger, der er indsamlet af andre apps, websteder eller tjenester, som Samsung eller Samsungs associerede virksomheder leverer.

    Hvad er Tilpasningstjenesten?

    Samsungs enheder, apps og tjenester (hver især en “Tjeneste” og samlet kaldet “Tjenester”) er designet til at give dig tilpassede tjenester ved at støtte dine ønsker og behov på en smart og intelligent måde. Samsungs Tilpasningstjeneste giver en bedre brugeroplevelse, inkl. tilpasset indhold og tilpassede anbefalinger baseret på oplysninger om dig og din brug af Tjenesterne. Tilpasningstjenesten kan f.eks. forbedre din brugeroplevelse med Tjenesterne ved at tilbyde tips og oplysninger, der er skræddersyet til dig, når du bruger Samsungs stemmegenkendelsestjeneste, eller eksempelvis huske den musik, du lyttede til på en regnvejrsdag, og anbefale den senere. Hvis du desuden giver kommandoen “Husk mig på at købe en flaske vand, når jeg næsten er hjemme”, kan Tilpasningstjenesten huske kommandoen og påminde dig om at købe en flaske vand, når du næsten er hjemme.

    For at kunne bruge Tilpasningstjenesten skal du først have en Samsung account. Vores Privatlivspolitik på https://account.samsung.com/membership/pp (“Samsungs Privatlivspolitik”) gælder for din brug af din Samsung account og Tilpasningstjenesten. Denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten indeholder yderligere oplysninger om, hvordan dine personoplysninger benhandles ved brug af Tilpasningstjenesten, og skal læses sammen med Samsungs Privatlivspolitik, der giver dig flere oplysninger om, hvordan vi behandler personoplysninger. Hvis der er uoverensstemmelser eller konflikt mellem vilkårene i denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten og Samsungs Privatlivspolitik, gælder vilkårene i denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten.


    I denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten beskriver vi de typer oplysninger, der indsamles via Tilpasningstjenesten, hvordan vi kan bruge oplysningerne, hvor lang tid vi kan beholde oplysningerne, hvem vi kan dele dem med, og de valgmuligheder, du har, når det gælder vores brug af oplysningerne og udøvelsen af dine rettigheder. Vi beskriver også de forholdsregler, vi tager for at beskytte oplysningerne, og fortæller dig, hvordan du kan kontakte os om vores fremgangsmåder i forhold til dit privatliv. Samsung er den dataansvarlige, når det gælder behandlingen af dine personoplysninger.


    Klik på et af linkene herunder for at gå til det angivne afsnit:

    Hvad er Tilpasningstjenesten?
    Indsamling af personoplysninger
    Sådan bruger vi de oplysninger, vi indhenter
    Tilpasset annoncering og direkte markedsføring
    Videregivelse af oplysninger
    Internationale dataoverførsler
    Opbevaring af personoplysninger
    Hvordan sletter jeg oplysninger, som Tilpasningstjenesten har indhentet?
    Hvad sker der, hvis jeg sletter oplysninger, der er indsamlet af Tilpasningstjenesten, eller stopper Tilpasningstjenestens indsamling af nogle af oplysningerne?
    Dine valgmuligheder (herunder, hvordan du kan trække dit samtykke til brugen af Tilpasningstjenesten tilbage)
    Dine rettigheder
    Sådan beskytter vi dine personplysninger
    Opdateringer til vores Privatlivspolitik for Tilpasningstjeneste
    Sådan kan vi kontaktes

    Indsamling af personoplysninger

    Jo mere Tilpasningstjenesten forstår og lærer om dig, jo hurtigere og mere nøjagtigt kan den give dig skræddersyet indhold og information. Tilpasningstjenesten er designet til at hjælpe med at forstå dine interesser, præferencer og din placering og indsamler og analyserer oplysninger om dig på forskellige måder, inkl.:

    • Enhedsoplysninger. Tilpasningstjenesten indsamler din enheds unikke identifikationsoplysninger, indstillingsoplysninger (som sprog- og låseindstillinger), statusoplysninger (som forbindelser med andre enheder) og andre oplysninger om dine enheder. Tilpasningstjenesten kontrollerer også de applikationer, der er installeret eller i øjeblikket kører på din enhed. Derudover kan Tilpasningstjenesten indsamle oplysninger om, hvordan, hvornår og hvor længe du bruger de enheder, der er tilknyttet din Samsung account, inkl. din brug af Tjenesterne og tredjepartsapps og -tjenester på enhederne (som f.eks. en liste over apps på dine enheder, musik afspillet på dine enheder, besøgte websteder og tidligere søgninger).
    • Oplysninger om din musik og dine fotos. Tilpasningstjenesten indsamler og analyserer oplysninger som f.eks. titler, genrer og kunstnere for tidligere afspillet eller gemt musik samt oplysninger om dine fotos som f.eks. de tidspunkter og steder, hvor dine gemte fotos blev taget.
    • Kontakter og kommunikationsdata. Tilpasningstjenesten tilgår din kontaktliste og indsamler og analyserer din oversigt over indgående/udgående opkald og sms-beskeder for at give dig tjenester, som f.eks. at bestemme dine relationer med andre (f.eks. din familie og dine venner), hvem der er de vigtigste kontakter, hvem der kontakter dig oftest, og din foretrukne kontaktform – for at vise dig oplysninger om dine vigtigste kontakter (f.eks. ubesvarede opkald) – og for at finde kontakter, du henviser til under brugen af stemmegenkendelse.
    • Kalenderoplysninger. Tilpasningstjenesten tilgår din enheds kalender og indsamler og analyserer dine kalenderdata for at lære dine præferencer at kende, notere særlige lejligheder og identificere din placering.
    • Internethistorik. Tilpasningstjenesten tilgår, indsamler og analyserer din internethistorik (som f.eks. besøgte websteder, søgeord og bogmærker) for at lære dine interesser og præferencer at kende, for at vise mere relevante søgeresultater og give dig mere brugbare oplysninger i forskellige sammenhænge og for at give dig andre tjenester, sådan som det er beskrevet i denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten. Din søgehistorik på nettet, som er udført i Hemmelig tilstand (incognito eller privat tilstand), indsamles ikke.
    • Placeringsoplysninger. Tilpasningstjenesten tilgår, indsamler og analyserer din enheds præcise geoplacering og andre oplysninger om din placering på jævnlig basis via Bluetooth og Wi-Fi, kalenderposter og andre teknologier og data til særlige formål som at give placeringsrelaterede meddelelser eller oplysninger, du anmoder om. For at Tilpasningstjenesten kan indsamle geografiske oplysninger, skal placeringsindstillinger være aktiveret på din enhed. I nogle tilfælde anmoder Tilpasningstjenesten dig derfor om at aktivere placeringsindstillinger.
    • Samsung account, Min profil og data fra Samsung-tjenester. Tilpasningstjenesten indsamler og analyserer oplysninger, der er gemt i eller knyttet til din Samsung account (som f.eks. dit Samsung account-id, navn, fødselsdato, køn og dine kontaktoplysninger), og oplysninger, der er registreret i din Min profil. Tilpasningstjenesten indsamler og analyserer også oplysninger relateret til din brug af Tjenesterne som f.eks. din brugsoversigt over Samsung-apps, stemmekommandoer, du har givet via stemmegenkendelsestjenesten, meddelelser indstillet i Reminder og vejrdata, der er leveret til dig.
    • Kundeservice og data. Tilpasningstjenesten tilgår, indsamler og analyserer data, der er hentet via dine interaktioner med Samsungs kundeservice, som f.eks. reparation og tidligere interaktioner med kundeservicemedarbejdere, din købshistorik i Samsung-butikker og oplysninger om kampagner, som du har deltaget i.
    • Oplysninger om tredjepartsapps og -tjenester. Ved at tillade forbindelse til en tredjepartsapp eller -tjeneste kan du give Tilpasningstjenesten mulighed for at bruge oplysningerne om din brug af disse tredjepartsapps og -tjenester og for at give dig skræddersyede funktioner.

    Vi indsamler via Tilpasningstjenesten personoplysninger om dine onlineaktiviteter på Tilpasningstjeneste-kompatible enheder over tid. Vi indsamler muligvis også oplysninger, der er gjort tilgængelige via tredjepartsplatforme og -apps (f.eks. sociale medier), via onlinedatabaser eller -biblioteker, eller som er indhentet på anden legitim vis. Disse oplysninger styres af den eller de Privatlivspolitik, der leveres af tredjeparten ved tidspunktet for indsamlingen. Eksempler på oplysninger, som vi modtager, omfatter: dit køb og/eller din brugsstatus (f.eks. aktiv/inaktiv) af tredjepartstjenester og hvordan, du bruger tredjepartstjenester.


    Tilpasningstjenesten giver dig en række valgmuligheder, i forhold til hvordan Tilpasningstjenesten bruger og analyserer bestemte typer personoplysninger som f.eks. din opkalds- og sms-oversigt, placeringsdata eller internethistorik.


    Sådan bruger vi de oplysninger, vi indhenter

    Tilpasningstjenesten kombinerer de oplysninger, der er angivet ovenfor, og sender de analyserede data til de Tjenester og tredjepartsapps, som du har givet tilladelse til, til følgende formål:

    • for at give dig skræddersyet indhold og information
    • for at analysere metoder til at give dig bedre Tjenester
    • for at forbedre og udvikler Tjenesterne
    • for at vise tilpassede annoncer om produkter og tjenester, du muligvis er interesseret i
    • og for med dit separate samtykke at kommunikere med dig via e-mail og push-beskeder om produkter og tjenester fra Samsung og tredjeparter, som er skræddersyet efter dine interesser.

    Samsung behandler personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Samsungs juridiske grundlag for at behandle personoplysninger omfatter behandling, der er:

    • baseret på dit samtykke til at bruge Tilpasningstjenesten;
    • nødvendig for Samsungs legitime interesser (f.eks. for at styre vores relationer med dig og forbedre Tjenesterne) og
    • baseret på indhentning af dit separate samtykke (for at kommunikere med dig om vores produkter og tjenester og give dig marketingoplysninger).

    Tilpasset annoncering og direkte markedsføring

    Tilpasningstjenesten indsamler, analyserer og deler oplysninger om din brug af Tjenesterne og onlineaktiviteter over tid og på tværs af tredjepartswebsteder og -apps samt på tværs af enheder for at sende dig annoncer og direkte markedsføring (samlet kaldet “markedsføring”) om produkter og tjenester fra Samsung og tredjeparter, der er skræddersyet efter dine interesser. Vi indhenter dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Når du har givet os dit samtykke, kan du fravælge Tilpasningstjenestens brug af disse oplysninger til tilpassede annoncer via menuen Privatliv > Tilpasningstjeneste > Administrer alle enheder i Samsung account ved at deaktivere “Annoncering via Tilpasningstjeneste”.
    Bemærk, at hvis denne indstilling deaktiveres, stopper det muligvis ikke alle annoncer (inkl. tilpasset markedsføring) fra Samsung. Du kan fortsat modtage markedsføring fra Samsung, hvis du har accepteret at modtage dem fra andre Tjenester. Gå til menuen Indstillinger i den relevante Tjeneste for at få flere oplysninger om, hvordan du fravælger disse annoncer fra andre Tjenester.


    Videregivelse af oplysninger

    Vi videregiver ikke personoplysninger om dig via Tjenesterne, medmindre dette fremgår af denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten. Et begrænset antal medlemmer i Tilpasningstjeneste-teamet hos Samsung kan få adgang til og på anden vis behandle personoplysninger i forbindelse med deres jobmæssige ansvarsopgaver eller kontraktmæssige forpligtelser. Vi deler dine personoplysninger med vores datterselskaber og associerede virksomheder og med vores pålidelige tjenesteudbydere, der udfører Tjeneste for os, baseret på aftaler, der juridisk kan håndhæves, for at beskytte dine oplysninger. Vi giver ikke vores tjenesteudbydere tilladelse til at bruge eller videregive oplysninger, medmindre det er nødvendigt for at udføre Tjenesten på vores vegne eller for at overholde juridiske krav.


    Internationale dataoverførsler

    Noget af vores personale og nogle af de associerede virksomheder og tredjepartstjenesteudbydere er placeret uden for EØS, herunder i lande, der muligvis ikke kan yde det samme niveau af databeskyttelse som vores kunders hjemland, herunder f.eks. (men ikke begrænset til) Republikken Korea, USA og Indien. Samsung tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at sådanne modtagere er bundet af fortrolighedspligt, og Samsung implementerer foranstaltninger som f.eks. standardkontraktklausuler om databeskyttelse for at sikre, at personoplysninger, der måtte blive overført, forbliver beskyttede og sikre. En kopi af disse klausuler kan fås ved at kontakte os som angivet i afsnittet Sådan kan vi kontaktes i denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten.

    Når du bruger Tilpasningstjenesten til at få adgang til eller interagere med apps og tjenester fra tredjepart, kan vi sende visse personoplysninger til udbyderne af sådanne tredjepartsapps og -tjenester for at levere den Tjeneste, du anmoder om, til dig. Disse tredjeparter kan også indsamle visse personoplysninger direkte fra dine enheder via Tilpasningstjenesten. Samsung er ikke ansvarlig for disse tredjepartsudbyderes fremgangsmåder i forhold til fortrolighed og sikkerhed. De relevante udbyderes fremgangsmåder i forhold til fortrolighed og sikkerhed, herunder detaljer om de oplysninger, de modtager fra os eller indsamler om dig, er underlagt disse parters privatlivspolitik, som vi på det kraftigste anbefaler, at du gennemser.

    Samsung, vores datterselskaber og associerede virksomheder og vores tredjepartstjenesteudbydere kan også videregive oplysninger om dig, (1) hvis vi er pålagt at gøre det i henhold til loven eller en juridisk proces (f.eks. en dom eller stævning), (2) som svar på anmodninger fra offentlige myndigheder, f.eks. politimyndighederne, (3) for at fastslå, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, (4) når vi mener, at en videregivelse er nødvendig og relevant for at undgå fysisk eller anden skade eller økonomisk tab, (5) i forbindelse med en undersøgelse af formodet eller faktisk ulovlig aktivitet, (6) i det tilfælde vi sælger eller overdrager hele eller dele af vores forretninger eller aktiver (herunder i tilfælde af fusion, opkøb, salg, overdragelse, omorganisering, opløsning eller likvidation) eller (7) på anden vis med dit separate samtykke.


    Opbevaring af personoplysninger

    Vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at oplysningerne om dig kun opbevares baseret på følgende logik:

    • som minimum i den periode, i hvilken oplysningerne bruges til at levere Tjenesten til dig;
    • i overensstemmelse med lov, en kontrakt, eller for så vidt angår vores lovbestemte forpligtelser eller
    • kun så længe det er nødvendigt for behandlingen af det formål, de er indsamlet for, eller længere, hvis det kræves i henhold til kontrakt, gældende lov eller til statistiske formål, der er underlagt relevante sikkerhedsforanstaltninger.


    Hvordan sletter jeg oplysninger, som Tilpasningstjenesten har indhentet?

    Oplysninger, der er indsamlet og analyseret af Tilpasningstjenesten, slettes, når du sletter din Samsung account. Du kan også til enhver tid anmode om sletning af data, der er blevet indsamlet og analyseret af Tilpasningstjenesten, selv før du sletter din Samsung account, via menuen Indstillinger for privatlivsbeskyttelse i din Samsung account. Bemærk, at der i nogle tilfælde kan gå ca. 48 timer, før de oplysninger, der er gemt på vores servere, er helt slettet.


    Hvad sker der, hvis jeg sletter oplysninger, der er indsamlet af Tilpasningstjenesten, eller stopper Tilpasningstjenestens indsamling af nogle af oplysningerne?

    Hvis du sletter indsamlede oplysninger, bliver kvaliteten og/eller nøjagtigheden af det indhold, der leveres til dig af Tilpasningstjenesten muligvis forringet. Visse tilpasningsfunktioner kan desuden kræve oplysninger, som du har slettet, eller som du ikke har tilladt Tilpasningstjenesten adgang til, og du kan muligvis kun få disse funktioner igen ved at tillade Tilpasningstjenesten at indsamle og bruge de relevante oplysninger igen.


    Sådan beskytter vi personoplysninger

    Vi opretholder relevante administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte personoplysninger, som vi indhenter via tjenesterne, mod hændelig, ulovlig eller uautoriseret destruktion, forstyrrelse, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Samsung har også rimelige procedurer, der gør det muligt at sikre, at sådanne data er pålidelige i forhold til deres tiltænkte brug, og at de er nøjagtige, fyldestgørende og aktuelle.


    Dine valgmuligheder (herunder, hvordan du kan trække dit samtykke til brugen af Tilpasningstjenesten tilbage)

    Samsung respekterer dine valg og stræber efter at tilbyde dig flere måder at styre dine oplysninger på. Du kan til enhver tid deaktivere Tilpasningstjenesten via indstillingen “Tilpasningstjeneste” i menuen Indstillinger på din Samsung account, hvorefter Samsung vil stoppe med at sende tilpasset indhold og information samt stoppe Tilpasningstjenestens indsamling, kombination og analyse af dine oplysninger. Hvis du desuden ændrer indstillingerne, der står beskrevet i afsnittet “Tilpasset annoncering og direkte markedsføring” ovenfor, kan oplysninger, der er indsamlet og analyseret af Tilpasningstjenesten, ikke længere bruges til markedsføringsformål.
    Du kan desuden angive kategorierne af oplysninger, som Tilpasningstjenesten må indsamle og analysere, samt Tilpasningstjenestens support til visse Tjenester. Enhver efterfølgende beslutning vil dog ikke påvirke de oplysninger, som Tilpasningstjenesten allerede har indsamlet, kombineret og analyseret, og hvis Tilpasningstjenesten deaktiveres, bliver oplysninger, der tidligere blev indsamlet, kombineret og analyseret af Tilpasningstjenesten, ikke slettet. Selv hvis du deaktiverer Tilpasningstjenesten, kan du stadig bruge Tjenesternes standardfunktioner. Du kan vælge blandt en række indstillinger nedenfor:


    • Hvis du vil ændre Tilpasningstjenestens indstillinger på hver af de enheder, der er registreret til din Samsung account, skal du gøre følgende:
      - Smartphones/tablets: Indstillinger > Cloud og konti > Konti > Samsung account > Privatliv > Tilpasningstjeneste
      - Kropsbåren enhed: Indstillinger > Konto > Tilpasningstjeneste
    • Hvis du vil ændre Tilpasningstjenestens indstillinger for alle enheder, der er registreret til din Samsung account, skal du gøre følgende:
      - Websted: https://account.samsung.com > Indstillinger for personoplysninger
      - Smartphones/tablets: Indstillinger > Cloud og konti > Konti > Samsung account > Privatliv> Tilpasningstjeneste > Administrer alle enheder

    De specifikke indstillinger ovenfor kan ændres med opdaterede eller nye enhedsmodeller, der understøtter Tilpasningstjenesten. Bemærk, at din skræddersyede brugeroplevelse kan variere, hvis Tilpasningstjenesten deaktiveres.

    Dine rettigheder

    Du har ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi har indsamlet om dig, og til at bede os om at rette unøjagtigheder i de pågældende oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning i forhold til behandling og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. I henhold til lovene i visse jurisdiktioner kan vi afvise at behandle anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indsats, kompromitterer andres privatliv, er meget upraktiske, eller hvortil der ikke på anden måde kræves adgang ifølge den lokale lovgivning. Hvis du vil foretage en anmodning om adgang til dine oplysninger, skal du kontakte os på dataprotection@samsung.com. Du kan også slette og/eller downloade (data for de seneste 30 dage) dine oplysninger på smartphones/tablets: Indstillinger > Cloud og konti > Konti > Samsung account > Privatliv > Tilpasningstjeneste bortset fra Kundeservice og data.
    Hvis du anmoder om at få slettet personoplysninger, anerkender du, at du muligvis ikke vil kunne få adgang til eller bruge forretningstjenesterne, og at resterende personoplysninger kan forblive i Samsungs optegnelser og arkiver i noget tid i overensstemmelse med gældende lov, men Samsung anvender ikke de pågældende oplysninger til kommercielle formål. Du forstår, at Samsung til trods for din anmodning om sletning forbeholder sig ret til at bevare dine personoplysninger eller en relevant del af dem ifølge vores dataopbevaringspolitik og gældende love, hvis Samsung har suspenderet, begrænset eller bragt din adgang til webstedet til ophør, fordi du har overtrådt Samsungs vilkår for anvendelse, når det er nødvendigt for at beskytte Samsungs eller nogen af vores respektive associerede virksomheder, forretningspartneres, medarbejderes eller kunders rettigheder, ejendom eller sikkerhed.


    Sådan beskytter vi personoplysninger

    Vi opretholder relevante administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte personoplysninger, som vi indhenter via tjenesterne, mod hændelig, ulovlig eller uautoriseret destruktion, forstyrrelse, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Samsung har også rimelige procedurer, der gør det muligt at sikre, at sådanne data er pålidelige i forhold til deres tiltænkte brug, og at de er nøjagtige, fyldestgørende og aktuelle.


    Opdateringer til vores Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten

    Denne Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten kan blive opdateret med jævne mellemrum for at afspejle ændringer i vores fremgangsmåder i forhold til personoplysninger, for så vidt angår Tjenesterne, eller ændringer i gældende lov. Vi offentliggør en meddelelse på vores websted og/eller din enhed for at give dig besked på forhånd om væsentlige ændringer i vores Privatlivspolitik for Tilpasningstjenesten og angiver øverst i meddelelsen, hvornår den senest er blevet opdateret.


    Sådan kan vi kontaktes

    Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte os (EU-dataansvarlig) på:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS

    Du kan også kontakte os på dataprotection@samsung.com.
    Du kan indgive en klage til en tilsynsmyndighed, hvis du anser vores behandling af dine personoplysninger som en overtrædelse af gældende lov.




    PRIVATLIVSPOLITIK FOR SMART TV

    Samsungs Smart TV-tjeneste tilbyder et sæt funktioner, der leverer forbedret videoindhold, tilpassede tv-oplevelser, film, forbindelser til sociale netværkstjenester og mulighed for at kontrollere og interagere med dit Smart TV med stemmekommandoer. Vi indsamler, bruger, deler og opbevarer oplysninger via dit Smart TV og de enheder, der er tilknyttet dit Smart TV, på måder beskrevet i Samsungs Globale Privatlivspolitik. Dette tillæg indeholder ekstra detaljer om nogle af Privatlivspolitikkerne for dit Smart TV.

    Dit Smart TV er designet til at gøre det muligt for dig let at finde og få adgang til videoprogrammer og andet indhold. Du kan f.eks. få adgang til oplysninger om direkte tv-programmer, der distribueres til dig via din kabel- eller satellitoperatør, og tilbud om on-demand-videoindhold, der distribueres af tredjeparts indholdsleverandører via søgbare guides, som vises på dit Smart TV.
    I tilfælde af direkte tv-programmer fastslår vi, hvilket indhold der er tilgængeligt for dig, delvist baseret på dit postnummer. Desuden hjælper dit Smart TV dig med at finde og opleve andet Smart TV-indhold, der er mere relevant for dig, ved at fremhæve programmer og indhold, som sandsynligvis vil interessere dig, eller levere ekstra tjenester, som kan forbedre din visningsoplevelse. Vi baserer disse anbefalinger og ekstra tjenester på:

    • Oplysninger om indhold, som du har set, købt, downloadet eller streamet via Samsung-applikationer på dit Smart TV eller andre enheder (Se afsnittet “Visning af oplysningstjenester” herunder for oplysninger om tv-visningsoplysninger);
    • Oplysninger om applikationer, som du har fået adgang til via dit Smart TV;
    • Oplysninger om dine klik på “Synes om”, “Synes ikke om”, “Se nu” og andre knapper på dit Smart TV;
    • Søgeord, som du angiver i Smart TV-søgefunktioner, herunder når du søger efter et bestemt videoindhold;
    • Andre oplysninger om brug af Smart TV og andre enheder, herunder, men ikke begrænset til, IP-adresse, logdata, oplysninger, der identificerer din hardware- eller softwarekonfiguration, browseroplysninger og sider, du anmoder om.


    Visning af oplysningstjenester

    For at vi kan levere tilpassede og personliggjorte Smart TV-oplevelser til dig, vil nogle af vores funktioner og tjenester være baseret på dit tv’s visningsoversigt og dine Smart TV-brugsoplysninger.
    Din tv-visningsoversigt indeholder oplysninger om netværk, kanaler, besøgte websteder og programmer, du har set på dit Smart TV, og den tid, du har brugt på at se dem.
    Vi kan bruge automatisk genkendelse af indhold (ACR) og andre teknologier til at indhente disse oplysninger. Dit Smart TV overfører stumper af videoer eller oplysninger om tv-tuner for at fastslå, hvilke programmer der ses.
    Du kan til enhver tid ændre dit valg vedrørende privatliv ved at gå til indstillingsmenuen og deaktivere den specifikke funktion eller tjeneste efter eget valg, og i så tilfælde vil din tv-visningsoversigt ophøre med at vise den specifikke funktion eller tjeneste.
    Din brug af vores Tjenester vil omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i et land, hvori du ikke er bosiddende, til Korea, i overensstemmelse med denne politik. Derudover kan din brug af Tjenesterne også omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger til og i andre lande. Disse lande omfatter, (men ikke begrænset til), lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, USA og Canada. Bemærk, at lovene om databeskyttelse og anden lovgivning i de lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvortil dine oplysninger kan blive overført, muligvis ikke er så omfattende som i dit land. Vi tager de relevante forholdsregler i overensstemmelse med gældende lov for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttet. Sådanne forholdsregler omfatter brugen af Standardkontraktklausuler til at beskytte overførslen af data uden for EØS. Hvis du har brug for flere oplysninger eller ønsker en kopi af de gældende kontraktlige aftaler, skal du kontakte os på dataprotection@samsung.com.
    Vær opmærksom på, at dit valg vedrørende privatlivsindstillinger kan påvirke tilgængeligheden eller kvaliteten af de specifikke visningsoplysninger baseret på tjeneste.


    Interessebaserede annonceringstjenester

    De interessebaserede annonceringstjenester (“IBA-tjenesterne”) er designet til at give mulighed for at hente og få vist nyttige, interaktive og interessebaserede annoncering om produkter og tjenester udbudt af Samsung og tredjeparter på dit Samsung Smart TV eller på tværs af platforme eller enheder fra Samsung og tredjeparter, herunder linjebaserede reklamer, på internettet, mobilenheder og tablets.

    For at gøre markedsføring på dine enheder mere relevant for dig vil IBA-tjenesten være baseret på dit tv’s visningsoversigt (herunder oplysninger om netværk, kanaler, besøgte websteder og programmer, du har set på dit Samsung Smart TV, og den tid, du har brugt på at se dem), Samsung Smart TV-brugsoplysninger og andre statistikdata indhentet fra datakilder fra tredjepart, som der er tillid til. Vi kan bruge automatisk genkendelse af indhold (ACR) og andre teknologier til at indhente dit tv’s visningsoversigt.

    Baseret på oplysningerne ovenfor opretter vi grupper af Samsung Smart TV‘er, der deler de samme interesser, og bruger disse grupper til IBA-tjenesten. Oplysningerne ovenfor bruges til at beslutte, hvilke grupper dit Samsung Smart TV skal tilknyttes og dermed, hvilke annoncer din enhed modtager.

    Du kan til enhver tid deaktivere IBA-tjenesten ved at gå til indstillingsmenuen på dit Samsung Smart TV.

    Vær opmærksom på, at dit valg vedrørende privatlivsindstillinger med hensyn til IBA-tjenesten ikke vil påvirke, hvorvidt du modtager eller får vist andre typer annoncer og markedsføring, der ikke specifikt er baseret på tv-visningsoversigt eller Samsung Smart TV-brugsoplysninger. Disse typer af annoncer og markedsføring vil være baseret på oplysninger som f.eks. generel placering og andre estimerede eller udledte oplysninger. De kan være mindre relevante, da de ikke er baseret på dine interesser.

    For at få mere at vide om IBA-tjenesterne skal du se Privatlivspolitikken for IBA-tjenester nederst i dette tillæg.


    PSID

    Din Smart TV-visningsoversigt og dine Smart TV-brugsoplysninger, som er indsamlet med henblik på at tilbyde interessebaserede annonceringer, vil blive tilknyttet en randomiseret, ikke-vedvarende enhedsidentifikator, der kan nulstilles, benævnt tilpasset tjeneste-id eller “PSID”.
    Du kan til enhver tid nulstille dit PSID ved at gå til indstillingsmenuen på dit Smart TV, og når det er nulstillet, vil tilknytningen af din Smart TV-visningsoversigt og dine Smart TV-brugsoplysninger med hensyn til interessebaserede annonceringer være fjernet fra det forrige PSID. Vær opmærksom på, at hvis du nulstiller dit PSID, vil kvaliteten af tilpassede og interessebaserede annonceringer muligvis ikke være finindstillet.


    Stemmegenkendelse

    Du kan styre dit Smart TV og bruge mange af dets funktioner ved hjælp af stemmekommandoer.
    Hvis du aktiverer Stemmegenkendelse, kan du interagere med dit Smart TV ved hjælp af din stemme. For at funktionen Stemmegenkendelse kan leveres, vil dine stemmekommandoer blive overført (sammen med oplysninger om din enhed, herunder enheds-id’er) til os, og vi vil konvertere dine stemmekommandoer til tekst for at kunne levere stemmegenkendelsesfunktioner. Derudover kan Samsung indsamle stemmekommandoer og tilknyttede tekster, så vi kan vurdere og forbedre funktionerne. Samsung vil kun indsamle dine stemmekommandoer, når du foretager en specifik søgningsanmodning på dit Smart TV ved enten at klikke på aktiveringsknappen på fjernbetjeningen eller på skærmen og tale i mikrofonen på fjernbetjeningen.
    Hvis du ikke aktiverer stemmegenkendelse, vil du ikke kunne bruge stemmegenkendelsesfunktionerne.
    Du kan til enhver tid deaktivere indsamling af stemmegenkendelsesdata ved at gå til menuen med “indstillinger”. Dette vil imidlertid forhindre, at du kan bruge stemmegenkendelsesfunktionerne.

    For at få mere at vide om stemmegenkendelse skal du se Privatlivspolitikken for stemmegenkendelse nederst i dette tillæg.


    Tredjeparter

    Vær opmærksom på, at når du ser en video eller får adgang til applikationer eller indhold, der leveres af en tredjepart, kan leverandøren indsamle eller modtage oplysninger om dit Smart TV (f.eks. IP-adresse og enheds-id’er), den ønskede transaktion (f.eks. din anmodning om at købe eller leje videoen) og din anvendelse af applikationen eller tjenesten. Samsung er ikke ansvarlig for disse udbyderes fremgangsmåder i forhold til fortrolighed og sikkerhed. Du skal udvise forsigtighed og gennemse de privatlivspolitikker, som er gældende for tredjeparts-websteder og -tjenester, som du bruger.


    Landespecifikke funktioner

    Vær opmærksom på, at en eller flere af de funktioner, der er beskrevet i dette tillæg for Smart TV, måske ikke er tilgængelige for dig, afhængigt af hvor du bor.

    Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten

    Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (“Samsung” eller “Vi”) og dets associerede virksomhederr respekterer dine bekymringer i forhold til privatliv. Denne Privatlivspolitik gælder for de personoplysninger, vi indsamler via tjenesten stemmegenkendelse (“Stemmetjenesten”).

    Stemmetjenesten er en tjeneste, der giver brugere mulighed for at finde og se indhold og administrere deres verden på tværs af Samsung-produkter ved hjælp af deres stemme. Dens funktioner inkluderer den naturlige sprogbehandling i indholdssøgning og Samsung Smart TV-styring, internet, vejr og andre tjenester, som brugere forventer af deres Samsung Smart TV’er.

    Afhængigt af det sprog, du vælger, kan du bruge og nyde godt af den forbedrede funktion til stemmegenkendelse, Bixby. Når Bixby er aktiveret, kan du bruge den ved hjælp af ikoner, bannere og andre mærker på skærmen på dit Samsung Smart TV.

    Denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten indeholder yderligere, specifikke oplysninger om, hvordan dine personoplysninger bruges sammen med stemmetjenesten, og den skal læses sammen med Samsungs Globale Privatlivspolitik, der ligeledes gælder for din modtagelse af stemmetjenesten, og som du finder på https://account.samsung.com/membership/pp.

    I denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten beskriver vi de typer oplysninger, der indsamles via stemmetjenesten, hvordan vi kan bruge oplysningerne, hvor lang tid vi kan beholde oplysningerne, hvem vi kan dele dem med, og de valgmuligheder, du har, når det gælder vores brug af oplysningerne og udøvelsen af dine rettigheder. Vi beskriver også de forholdsregler, vi tager for at beskytte oplysningerne, og fortæller dig, hvordan du kan kontakte os om vores Privatlivspolitikker. Samsung er den datalansvarlige, når det gælder behandlingen af personoplysninger.

    De oplysninger, vi indhenter

    Vi kan indhente oplysninger om dig på forskellig vis via stemmetjenesten. De typer personoplysninger, vi indhenter, omfatter:

    • Samsung account-oplysninger (valgfrit). Når du logger ind på din Samsung account på dit Smart TV, kan vi indsamle oplysninger, der er knyttet til din Samsung account, og som bruges til at få adgang til stemmetjenesten, såsom dit navn, din e-mailadresse og dit Samsung account-id.
    • Interaktioner med stemmetjenesten. Vi kan indsamle oplysninger, du udveksler med stemmetjenesten via dine interaktioner med tjenesterne, herunder optagelser af dine stemmekommandoer (f.eks. dine spørgsmål, anmodninger og instruktioner), dine billeder og andet input, og de oplysninger, du modtager fra tjenesterne (f.eks. reaktioner, svar og indhold). Vi kan også indhente andre oplysninger, der er relateret til din brug af stemmetjenesten, herunder de oplysninger (f.eks. oplysninger, der er relateret til de apps, du bruger, de websteder, du besøger og billeder, musik, kalenderposter, bogmærker samt indhold og data fra andre apps, websteder og tjenester fra Samsung og tredjepart), vi modtager fra apps og tjenester fra Samsung og tredjepart, der er tilgået eller brugt via stemmetjenesten, med henblik på at levere tjenesterne (f.eks. musikstreamning og vejret) til dig.
    • Data om geoplacering. Vi kan modtage din enheds geoplacering og andre oplysninger, der er relateret til din placering, via oplysninger om postnummer lagret på tv’et, der kan indhentes via din IP-adresse eller via dit input til bestemte formål. Det kunne f.eks. være at levere tjenesterne til dig.
    • Oplysninger om enheder og apps. Vi kan bruge automatiske hjælpemidler til at indsamle oplysninger om dine enheder, der er kompatible med stemmetjenesten, f.eks. enhedsmodeller, OS-versioner, konfigurationer og indstillinger af enheder, IP-adresser samt enheds-id'er og andre unikke id‘er. Derudover kan vi få oplysninger om, hvordan, hvornår og hvor længe du bruger dine enheder, der er kompatible med stemmetjenesten, herunder din brug af stemmetjenesten og apps og tjenester fra Samsung og tredjepartsapps på enhederne (f.eks. en visning af apps på dine enheder, musik, der er afspillet på dine enheder, de websteder, du besøger, og de søgninger, du foretager).

    Når du interagerer med stemmetjenesten, kan Samsungs servere modtage oplysninger, såsom oplysninger om din brug af stemmetjenesten, dine interaktioner med stemmetjenesten, din geoplacering og de enheder, du bruger til at opnå adgang til stemmetjenesten.

    Sådan bruger vi de oplysninger, vi indhenter

    Vi kan bruge oplysninger, vi indhenter via stemmetjenesten, til at:

    • levere Tjenesterne til dig, f.eks. ved at svare på dine anmodninger, spørgsmål og instruktioner, der foretages via stemmetjenesten;
    • identificere og godkende dig, så du kan bruge visse stemmetjenester;
    • forbedre og tilpasse din brug af stemmetjenesterne, f.eks. i forhold til levering af indhold og svar, der er skræddersyet til vores brugere og den måde, de interagerer med stemmetjenesten på;
    • kommunikere med dig om vores produkter og tjenester og give dig meddelelser, indhold, vigtige beskeder, tilbud, kampagner, marketingoplysninger, kommunikationsmeddelelser og reklamer med dit separate samtykke;
    • svare på din anmodninger og forespørgsler;
    • at drive, evaluere og forbedre vores virksomhed (herunder udvikling af nye produkter, styrkelse og forbedring af vores produkter og tjenesterne, styring af vores kommunikation, analyse af vores produkter, kundebase og tjenester, udførelse af markedsundersøgelser, udførelse af dataanalyse og udførelse af bogføring, revision og andre interne funktioner);
    • give dig mulighed for at interagere med og bruge visse apps og tjenester fra tredjepart;
    • beskytte mod, identificere og forhindre bedrageri og anden kriminel aktivitet, krav og andre hæftelser
    • overholde og håndhæve juridiske krav, relevante branchestandarder og vores politikker, herunder denne Fortrolighedsbemærkning, Fortrolighedspolitik for Samsung account.

    Vi kan via stemmetjenesten indsamle personoplysninger om dine onlineaktiviteter på enheder, der er kompatible med stemmetjeneste, over tid og på tværs af tredjepartsapps, websteder og andre onlinetjenester. Vi kan bruge tredjepartsanalysetjenester til vores Tjenester. De udbydere, der administrerer disse analysetjenester, gør det muligt at analysere din brug af Tjenesterne og forbedre vores Tjenester. De oplysninger, vi får, kan være videregivet til eller indsamlet direkte af disse udbydere og andre relevante tredjeparter, der bruger oplysninger. Det kunne f.eks. være til at evaluere brugen af Tjenesterne, levere Tjenesterne og diagnosticere tekniske problemer.

    Samsung behandler personoplysninger til de formål, der er beskrevet herover. Samsungs juridiske grundlag for at behandle personoplysninger omfatter behandling, der er: nødvendig for at opfylde kontrakten mellem dig og Samsung (f.eks. for at levere Tjenesterne til dig og til at identificere og godkende dig, så du kan bruge visse Tjenester), nødvendig for at overholde juridiske krav (f.eks. for at overholde gældende bogføringsregler og for at foretage obligatorisk videregivelse af oplysninger til politimyndighederne), nødvendig i forhold til Samsungs legitime interesser (f.eks. for at håndtere vores relation med dig og for at forbedre Tjenesterne) og er baseret på vores kunders samtykke (f.eks. for at kunne kommunikere med dig om vores produkter og tjenester og for at kunne give dig markedsføringoplysninger), der efterfølgende til enhver tid kan trækkes tilbage ved at kontakte os, sådan som det er angivet i afsnittet Sådan kontakter du os i denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten , uden at påvirke lovligheden af den samtykkebaserede behandling før tilbagetrækningen af et sådant samtykke.

    For at kunne indgå en kontrakt skal du give os personoplysninger, som vi kan behandle som angivet herover. Hvis du ikke giver os personoplysninger, kan vi ikke levere alle de funktioner, der er tilgængelige via stemmetjenesten.

    Videregivelse af oplysninger

    Vi videregiver ikke personoplysninger om dig via Tjenesterne, medmindre dette fremgår af denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten. Et begrænset antal medlemmer i stemmetjenesteteamet hos Samsung kan få adgang til og på anden vis behandle personoplysninger i forbindelse med deres jobmæssige ansvarsopgaver eller kontraktmæssige forpligtelser. Vi kan dele dine personoplysninger med vores datterselskaber og associerede virksomheder og med tjenesteudbydere, der udfører tjenester på vores vegne. Vi giver ikke vores tjenesteudbydere tilladelse til at bruge eller videregive oplysninger, medmindre det er nødvendigt for at udføre tjenesterne på vores vegne eller for at overholde juridiske krav.

    Når du bruger stemmetjenesten til at få adgang til eller interagere med apps og tjenester fra tredjepart, kan vi sende visse personoplysninger til udbyderne af sådanne tredjepartsapps og -tjenester for at levere de tjenester, du anmoder om, til dig. Eksempler på sådanne oplysninger kan omfatte de stemmekommandoer, du foretager for at betjene disse apps og tjenester, din geoplacering og andre placeringsdata og andre data, der gør det muligt at stille de tjenester, du anmoder om, til rådighed. Disse tredjeparter kan også indsamle visse personoplysninger direkte fra dine enheder via stemmetjenesten. Samsung er ikke ansvarlig for disse tredjepartsudbyderes fremgangsmåder i forhold til fortrolighed og sikkerhed. De relevante udbyderes fremgangsmåder i forhold til fortrolighed og sikkerhed, herunder oplysninger om de oplysninger, de modtager fra os eller indsamler om dig, er underlagt disse parters privatlivspolitikker, som vi på det kraftigste anbefaler, at du gennemser.

    Samsung, vores datterselskaber og associerede virksomheder og vores tredjepartstjenesteudbydere kan også videregive oplysninger om dig, (1) hvis vi er pålagt at gøre det i henhold til loven eller en juridisk proces (f.eks. en dom eller stævning), (2) som svar på anmodninger fra offentlige myndigheder, f.eks. politimyndighederne, (3) for at fastslå, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, (4) når vi mener, at en videregivelse er nødvendig og relevant for at undgå fysisk eller anden skade eller økonomisk tab, (5) i forbindelse med en undersøgelse af formodet eller faktisk ulovlig aktivitet, (6) i det tilfælde vi sælger eller overdrager hele eller dele af vores forretninger eller aktiver (herunder i tilfælde af fusion, opkøb, omorganisering, opløsning eller likvidation) eller (7) på anden vis med dit samtykke.

    INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

    Din brug af vores Tjenester vil omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i et land, hvori du ikke er bosiddende, til Korea, i overensstemmelse med denne politik. Derudover kan din brug af Tjenesterne også omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger til og i andre lande. Disse lande omfatter, (men er ikke begrænset til) lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og USA. Bemærk, at lovene om databeskyttelse og anden lovgivning i de lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvortil dine oplysninger kan blive overført, muligvis ikke er så omfattende som i dit land. Vi tager de relevante forholdsregler i overensstemmelse med gældende lov for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttet. Sådanne forholdsregler omfatter brugen af Standardkontraktklausuler til at beskytte overførslen af data uden for EØS. Hvis du har brug for flere oplysninger eller ønsker en kopi af de gældende kontraktlige aftaler, skal du kontakte os på dataprotection@samsung.com.

    OPBEVARING AF DATA

    Vi beholder ikke dine personoplysninger længere end, det er nødvendigt til det formål, som de blev indsamlet til. Det betyder, at data vil blive destrueret eller slettet fra vores systemer, når de ikke længere er nødvendige.
    Vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at vi behandler og opbevarer oplysningerne om dig baseret på følgende logik:
    1. som minimum i den periode, i hvilken oplysningerne bruges til at levere en tjeneste til dig;
    2. i overensstemmelse med lov, en kontrakt, eller for så vidt angår vores lovbestemte forpligtelser eller
    3. kun så længe det er nødvendigt for behandlingen af det formål, de er indsamlet for, eller længere, hvis det kræves i henhold til kontrakt, gældende lov eller til statistiske formål, der er underlagt relevante sikkerhedsforanstaltninger.

    Dine valgmuligheder

    Du kan når som helst deaktivere stemmetjenesten ved at gå til menuen indstillinger. Dette kan imidlertid forhindre, at du kan bruge stemmetjenesten.

    Vi tilbyder dig også visse valgmuligheder i forbindelse med de personoplysninger, vi indhenter om dig. For at opdatere dine præferencer, begrænse den kommunikation, du får fra os eller sende en anmodning kan du kontakte os, sådan som det er angivet i afsnittet Sådan kontakter du os i denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten.

    DINE RETTIGHEDER

    Du har ret til at anmode om detaljer om de oplysninger, vi har indsamlet om dig, og til at bede os om at rette unøjagtigheder i de pågældende oplysninger, til at gøre indsigelse mod eller anmode om begrænsning i forhold til behandling, og til at anmode om adgang til eller sletning eller portabilitet af dine oplysninger. I henhold til lovene i visse jurisdiktioner kan vi afvise at behandle anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indsats, kompromitterer andres privatliv, er meget upraktiske, eller hvortil der ikke på anden måde kræves adgang ifølge den lokale lovgivning. Hvis du vil anmode om at få adgang til dine oplysninger, skal du gå til GDPR Support eller kontakte os på dataprotection@samsung.com.
    Hvis du anmoder om at få slettet personoplysninger, anerkender du, at du muligvis ikke vil kunne få adgang til eller bruge Tjenesterne, og at resterende personoplysninger kan forblive i Samsungs optegnelser og arkiver i noget tid i overensstemmelse med gældende lov, men Samsung anvender ikke de pågældende oplysninger til kommercielle formål. Du forstår, at på trods af din anmodning om sletning forbeholder Samsung sig ret til at beholde dine personoplysninger eller en relevant del af dem i overensstemmelse med nedenstående afsnit om “Opbevaring af data” og gældende love. Samsung kan suspendere, begrænse eller afbryde din adgang til webstedet for overtrædelse af Samsungs vilkår for anvendelse, hvis det er nødvendigt for at beskytte Samsungs rettigheder, ejendom eller sikkerhed eller tilsvarende for nogen af vores respektive tilknyttede selskaber, forretningspartnere, medarbejdere eller kunder.

    Sådan beskytter vi personoplysninger

    Vi har administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte personoplysninger, som vi indhenter via Tjenesterne, mod hændelig, ulovlig eller uautoriseret destruktion, forstyrrelse, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Samsung har også rimelige procedurer, der gør det muligt at sikre, at sådanne data er pålidelige i forhold til deres tiltænkte brug, og at de er nøjagtige, fyldestgørende og aktuelle.

    Opdateringer til vores Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten

    Denne Privatlivspolitik for Stemmegenkendelsestjenesten kan blive opdateret med jævne mellemrum for at afspejle ændringer i vores fremgangsmåder i forhold til personoplysninger, for så vidt angår tjenesterne, eller ændringer i gældende lov. Vi offentliggør en meddelelse på vores websted og/eller din enhed for at give dig besked om vigtige ændringer i vores Privatlivspolitik og angiver øverst i meddelelsen, hvornår den senest er blevet opdateret.

    KONTAKT OS

    Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte os (EU-dataansvarlig) på:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
    Du kan også kontakte os på dataprotection@samsung.com. Hvis du vil udøve dine rettigheder til at få adgang til, rette, slette, komme med indvendinger imod, begrænse behandling eller overflytte, skal du gå til GDPR Support.

    Du kan indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, hvis du anser vores behandling af dine personoplysninger som en overtrædelse af gældende lov. Du kan finde kontaktoplysninger til alle tilsynsmyndigheder i EU her: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

    Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer

    Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (“Samsung” eller “Vi”) og dets associerede virksomheder respekterer dine bekymringer i forhold til fortrolighed. Denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer gælder for de personoplysninger, vi indsamler via tjenesten Interessebaserede annonceringer (“IBA-tjenesten”).

    Denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer indeholder yderligere, specifikke oplysninger om, hvordan dine personoplysninger bruges sammen med IBA-tjenesten, og den skal læses sammen med Samsungs Globale Privatlivspolitik, der ligeledes gælder for din modtagelse af IBA-tjenesten, og som du finder på https://account.samsung.com/membership/pp.

    I denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer beskriver vi de typer oplysninger, der bruges via Interessebaserede annonceringer, hvordan vi bruger oplysningerne, hvor lang tid vi beholder oplysningerne, hvem vi kan dele dem med, og de valgmuligheder, du har, når det gælder vores brug af oplysningerne og udøvelsen af dine rettigheder. Vi beskriver også de forholdsregler, vi tager for at beskytte oplysningerne, og fortæller dig, hvordan du kan kontakte os om vores Privatlivspolitikker. Samsung er den dataansvarlige, når det gælder behandlingen af personoplysninger.


    Hvad er IBA-tjenesten?

    IBA-tjenesten er designet til at give mulighed for at hente og få vist nyttige, interaktive og interessebaserede annoncering om produkter og tjenester udbudt af Samsung og tredjeparter på dit Samsung Smart TV eller på tværs af platforme eller enheder fra Samsung og tredjeparter, herunder linjebaserede reklamer, på internettet, mobilenheder og tablets.

    For at gøre annoncering på dine enheder mere relevant for dig vil IBA-tjenesten være baseret på dit tv’s visningsoversigt (herunder oplysninger om netværk, kanaler, besøgte websteder og programmer, du har set på dit Samsung Smart TV, og den tid, du har brugt på at se dem), Samsung Smart TV-brugsoplysninger og andre statistikdata indhentet fra datakilder fra tredjepart, som der er tillid til. Vi kan bruge automatisk genkendelse af indhold (ACR) og andre teknologier til at indhente dit tv’s visningsoversigt.

    Baseret på oplysningerne ovenfor opretter vi grupper af Samsung Smart TV’er, der deler de samme interesser, og bruger disse grupper til IBA-tjenesten. Oplysningerne ovenfor bruges til at beslutte, hvilke grupper dit Samsung Smart TV skal tilknyttes og dermed, hvilke annoncer din enhed modtager.


    PSID

    Oplysninger om anvendelsen af din enhed, som indsamles med henblik på at tilbyde IBA-tjenesten, vil blive tilknyttet et randomiseret, ikke-vedvarende enheds-id, kaldet PSID. Du kan nulstille dit PSID som angivet i afsnittet Dine valgmuligheder i denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer.


    De oplysninger, vi indhenter

    Vi får oplysninger om dine enheder på forskellig vis via IBA-tjenesten. De typer oplysninger, vi indhenter, omfatter:

    • Enhedsoplysninger. Vi indsamler oplysninger som f.eks. din enhedsmodel, versioner af operativsystem, enhedskonfiguration og -indstillinger, IP-adresse, enheds-id’er og andre id’er.
    • Anvendelse af enhed og logoplysninger. Vi indsamler oplysninger om, hvordan, hvornår og hvor længe du bruger dine enheder, herunder dine interaktioner med IBA-tjenesten og apps og tjenester fra Samsung og tredjeparter på enhederne (f.eks. en liste over apps på dine enheder).
    • Visningsoplysninger. Vi indsamler dit tv’s visningsoversigt. Din tv-visningsoversigt indeholder oplysninger om netværk, kanaler, besøgte websteder og programmer, du har set på dit Samsung Smart TV, og den tid, du har brugt på at se dem. Vi kan bruge ACR (automatisk genkendelse af indhold) til at indhente dit tv’s visningsoversigt.
    • Statistikoplysninger. Vi kan bruge statistikoplysninger om dig eller dine enheder, såsom generel placering og estimeret aldersgruppe. Vi indhenter disse statistikoplysninger fra kommercielt tilgængelige kilder (som tilladt i henhold til loven), såsom vores tredjepartstjenesteudbydere. Vi samarbejder kun med tredjepartstjenesteudbyder, der sikrer, at disse oplysninger er indhentet i overensstemmelse med gældende lovgivning og kan stilles til rådighed til os for brug og offentliggørelse.

    Når du interagerer med IBA-tjenesten, modtager Samsungs servere oplysninger, såsom oplysninger om dine interaktioner med IBA-tjenesten, din geoplacering og de enheder, du bruger til at modtage IBA-tjenesten.


    Sådan bruger vi de oplysninger, vi indhenter

    Vi bruger de oplysninger, vi indhenter via IBA-tjenesten, til:

    • at levere IBA-tjenesten til dig;
    • at forbedre og tilpasse din oplevelse med IBA-tjenesten;
    • og for med dit separate samtykke at kommunikere med dig via e-mail- og push-beskeder om produkter og tjenester fra Samsung og tredjeparter, som er skræddersyet efter dine interesser;
    • svare på din anmodninger og forespørgsler;
    • at drive, evaluere og forbedre vores virksomhed (herunder udvikling af nye produkter, styrkelse og forbedring af vores produkter og tjenesterne, styring af vores kommunikation, analyse af vores produkter, kundebase og tjenester, udførelse af markedsundersøgelser, udførelse af dataanalyse og udførelse af bogføring, revision og andre interne funktioner);
    • beskytte mod, identificere og forhindre bedrageri og anden kriminel aktivitet, krav og andre hæftelser
    • overholde og håndhæve juridiske krav, relevante branchestandarder og vores politikker, herunder denne Fortrolighedsbemærkning, Fortrolighedspolitik for Samsung account.

    Samsung behandler personoplysninger til de formål, der er beskrevet herover. Samsungs juridiske grundlag for at behandle personoplysninger omfatter behandling, der er: nødvendig for at opfylde kontrakten mellem dig og Samsung (f.eks. for at levere IBA-tjenesten til dig og til at identificere og godkende dig), nødvendig for at overholde juridiske krav (f.eks. for at overholde gældende bogføringsregler og for at foretage obligatorisk videregivelse af oplysninger til politimyndighederne), nødvendig i forhold til Samsungs legitime interesser (f.eks. for at håndtere vores relation med dig og for at forbedre IBA-tjenesten) og er baseret på vores kunders samtykke (f.eks. for at kunne kommunikere med dig om vores produkter og tjenester og for at kunne give dig markedsføringoplysninger), der efterfølgende til enhver tid kan trækkes tilbage ved at gå til indstillingsmenuen som angivet i afsnittet Dine valgmuligheder i denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer, uden at påvirke lovligheden af den samtykkebaserede behandling før tilbagetrækningen af et sådant samtykke.

    For at du kan modtage IBA-tjenesten, er det nødvendigt, at du afgiver personoplysninger til os, som vi kan behandle som angivet herover. Hvis du ikke giver os personoplysninger, kan vi ikke levere alle de funktioner, der er tilgængelige via IBA-tjenesten, til dig.


    Videregivelse af oplysninger

    Vi videregiver ikke personoplysninger om dig via IBA-tjenesten, undtagen som beskrevet i denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer og Samsungs Globale Privatlivspolitik. Et begrænset antal medlemmer i serviceteamet vedrørende annoncering hos Samsung kan få adgang til og på anden vis behandle personoplysninger i forbindelse med deres jobmæssige ansvarsopgaver eller kontraktmæssige forpligtelser. Vi kan dele dine personoplysninger med vores datterselskaber og associerede virksomheder og med tjenesteudbydere, der udfører tjenester på vores vegne. Vi giver ikke vores tjenesteudbydere tilladelse til at bruge eller videregive oplysninger, medmindre det er nødvendigt for at udføre tjenesterne på vores vegne eller for at overholde juridiske krav.

    Samsung, vores datterselskaber og associerede virksomheder og vores tredjepartstjenesteudbydere kan også videregive oplysninger om dig, (1) hvis vi er pålagt at gøre det i henhold til loven eller en juridisk proces (f.eks. en dom eller stævning), (2) som svar på anmodninger fra offentlige myndigheder, f.eks. politimyndighederne, (3) for at fastslå, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, (4) når vi mener, at en videregivelse er nødvendig og relevant for at undgå fysisk eller anden skade, (5) i forbindelse med en undersøgelse af formodet eller faktisk ulovlig aktivitet, (6) i det tilfælde vi sælger eller overdrager hele eller dele af vores forretninger eller aktiver (herunder i tilfælde af fusion, opkøb, omorganisering, opløsning eller likvidation) eller (7) på anden vis med dit samtykke.


    INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

    Din brug af vores Tjenester vil omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i et land, hvori du ikke er bosiddende, til Korea, i overensstemmelse med denne politik. Derudover kan din brug af Tjenesterne også omfatte overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger til og i andre lande. Disse lande omfatter, (men er ikke begrænset til) lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, USA og Canada. Bemærk, at lovene om databeskyttelse og anden lovgivning i de lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvortil dine oplysninger kan blive overført, muligvis ikke er så omfattende som i dit land. Vi tager de relevante forholdsregler i overensstemmelse med gældende lov for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttet. Sådanne forholdsregler omfatter brugen af Standardkontraktklausuler til at beskytte overførslen af data uden for EØS. Hvis du har brug for flere oplysninger eller ønsker en kopi af de gældende kontraktlige aftaler, skal du kontakte os på dataprotection@samsung.com.


    OPBEVARING AF DATA

    Vi beholder ikke dine personoplysninger længere end, det er nødvendigt til det formål, som de blev indsamlet til. Det betyder, at data vil blive destrueret eller slettet fra vores systemer, når de ikke længere er nødvendige.
    Vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at vi behandler og opbevarer oplysningerne om dig baseret på følgende logik:
    1. som minimum i den periode, i hvilken oplysningerne bruges til at levere en tjeneste til dig;
    2. i overensstemmelse med lov, en kontrakt, eller for så vidt angår vores lovbestemte forpligtelser eller
    3. kun så længe det er nødvendigt for behandlingen af det formål, de er indsamlet for, eller længere, hvis det kræves i henhold til kontrakt, gældende lov eller til statistiske formål, der er underlagt relevante sikkerhedsforanstaltninger.


    Dine valgmuligheder

    Du kan til enhver tid nulstille dit PSID ved at gå til indstillingsmenuen, og når det er nulstillet, vil tilknytningen af dit tv’s visningsoversigt og dine Smart TV-brugsoplysninger være fjernet fra det forrige. Vær opmærksom på, at hvis du nulstiller dit PSID, kan det påvirke kvaliteten af IBA-tjenesten.

    Du kan desuden til enhver tid deaktivere IBA-tjenesten ved at gå til indstillingsmenuen på dit Samsung Smart TV.

    Vær opmærksom på, at dit valg vedrørende privatlivsindstillinger med hensyn til IBA-tjenesten ikke vil påvirke, hvorvidt du modtager eller får vist andre typer annoncer og markedsføring, der ikke specifikt er baseret på tv-visningsoversigt eller Samsung Smart TV-brugsoplysninger. Disse typer af annoncer og markedsføring vil være baseret på oplysninger som f.eks. generel placering og andre estimerede eller udledte oplysninger. De kan være mindre relevante, da de ikke er baseret på dine interesser.


    Sådan beskytter vi personoplysninger

    Vi har administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte personoplysninger, som vi indhenter via IBA-tjenesten, mod hændelig, ulovlig eller uautoriseret destruktion, forstyrrelse, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Samsung har også rimelige procedurer, der gør det muligt at sikre, at sådanne data er pålidelige i forhold til deres tiltænkte brug, og at de er nøjagtige, fyldestgørende og aktuelle.


    Opdateringer af vores Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer

    Denne Privatlivspolitik for tjenesten Interessebaserede annonceringer kan blive opdateret med jævne mellemrum for at afspejle ændringer i vores fremgangsmåder i forhold til beskyttelse af personoplysninger, for så vidt angår IBA-tjenesten, eller ændringer i gældende lov. Vi offentliggør en meddelelse på vores websted og/eller din enhed for at give dig besked om vigtige ændringer i vores Privatlivspolitik og angiver øverst i meddelelsen, hvornår den senest er blevet opdateret.


    KONTAKT OS

    Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte os (EU-dataansvarlig) på:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
    Du kan også kontakte os på dataprotection@samsung.com. Hvis du vil udøve dine rettigheder til at få adgang til, rette, slette, komme med indvendinger imod, begrænse behandling eller overflytte, skal du gå til GDPR Support.

    Du kan indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, hvis du anser vores behandling af dine personoplysninger som en overtrædelse af gældende lov. Du kan finde kontaktoplysninger til alle tilsynsmyndigheder i EU her: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

    GLOBAL FORTROLIGHEDSPOLITIK FRA SAMSUNG – TILLÆG FOR MOBILENHED

    Samsung-mobilenheder, kropsbårne og andre relaterede teknologier og tjenester (samlet betegnet "Mobile enheder") tilbyder en lang række funktioner inklusive dem, der giver brugere mulighed for at overvåge og forbedre deres fysiske form og velvære, forbedre deres brugeroplevelse, foretage mobile betalinger og kontrollere deres mobile enheder med stemmekommandoer. Når du anvender vores mobile enheder, indsamler, anvender, deler og opbevarer vi dine oplysninger på måder, der er beskrevet i Samsungs fortrolighedspolitik. Dette tillæg indeholder ekstra detaljer om, hvordan vi bruger disse oplysninger til at levere vores funktioner til mobile enheder.


    Standardoplysninger om din mobilenhed

    Når du aktiverer din mobilenhed eller bruger dens internetfunktioner, indsamles der oplysninger. Dette omfatter oplysninger om din mobilenhed, f.eks. din -adresse, OS-version, regionale indstillinger og sprogindstillinger og IMEI'er og andre entydige enheds-id'er. Det omfatter også oplysninger om, hvordan, hvornår og i hvor lang tid du bruger din mobilenhed.
    Som beskrevet i Fortrolighedspolitikken bruger vi standardoplysninger om din mobile enhed med henblik på drift, vedligeholdelse og forbedring og kan dele standardoplysninger om din mobile enhed med forretningspartnere såsom dine trådløse operatører eller med serviceudbydere, der leverer tjenester på vores vegne.


    Tredjeparter

    Vær opmærksom på, at når du bruger en funktion, der leveres af en tredjepart, herunder din trådløse operatør, kan leverandøren indsamle eller modtage oplysninger om din mobilenhed (f.eks. IP-adresse og enheds-id'er), den anmodede transaktion (f.eks. din anmodning om at købe eller leje indholdet) og din anvendelse af applikationen eller tjenesten. Samsung er ikke ansvarlig for disse leverandørers praksisser i forbindelse med sikkerhed eller hemmeligholdelse af oplysninger. Du skal udvise forsigtighed og gennemse erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger, som er gældende for tredjeparts-websteder og -tjenester, som du bruger.


    Specifikke funktioner

    Vær opmærksom på, at en eller flere af de funktioner, der er beskrevet i dette tillæg, måske ikke er tilgængelige for dig, afhængigt af din modelversion, din serviceudbyder eller hvor du bor.


    Samsung Health

    Applikationen Samsung Health, forbundne applikationer og tilknyttet tilbehør (samlet betegnet "Samsung Health") er en alt-i-én-partner, der er designet til at skabe en sund livsstil. Med Samsung Health kan du holde styr på dine daglige aktiviteter; få coaching for at nå dine daglige mål og delmål for din form; og måle og administrere faktorer såsom puls, SpO2-niveauer og stressniveau.
    Formålet med behandling af data for Samsung Health er at levere den tjeneste eller funktion, som du anmoder om, herunder sikkerhedskopiering af data og synkronisering af tjenester for brugere af Samsung-konto, at levere dataanalyse og statistik for at øge din sundhed og forbedre selve Samsung Health og dets tilbud. Data kan enten indsamles via sensorer på din mobile enhed, eller når du rent faktisk angiver dine egne data i den pågældende mobile enhed eller relaterede applikation eller tilbehør.
    Yderligere oplysninger om den måde, vi behandler dine oplysninger på, er beskrevet i fortrolighedsbemærkningen for Samsung Health, der kan ses i indstillingsmenuen for applikationen Samsung Health.


    Samsung Social

    Samsung Social (tidligere kaldet Udvidede funktioner) er et samlet sæt tjenester, der er designet til at forenkle og forbedre de måder, som du deler på og opretter forbindelse til dine venner.
    Med de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket, kan du f.eks. dele din profil og se billeder fra dine venner og nemt dele filer og indhold med dine kontakter.
    For at levere disse funktioner har vi brug for at indsamle dit navn, telefonnummer, oplysninger fra din liste over kontakter og få adgang til indhold, du er ved at dele med dine venner.
    Du kan vælge helt at deaktivere disse funktioner, eller du kan vælge, hvilke tjenester du vil anvende, ved at gå til Indstillinger for Samsung-konto på din mobilenhed eller de programmer, der bruger funktionerne i Samsung Social.
    Desuden kan du på baggrund af, hvordan du vælger at bruge Samsung Social, vælge, hvilke kategorier af data du vil dele, samt hvilke venner du vil dele med.

    Samsung Pay

    Samsung Pay er en let og sikker måde til at foretage køb med kredit- og hævekort ved hjælp af din kompatible mobilenhed. For at du kan bruge Samsung Pay og starte kortregistreringsprocessen, vil der blive sendt identifikations- og kontroldata til din bank fra din mobilenhed. Dette omfatter Samsung-kontooplysninger og Samsung Pay-brugsdata, -enhedsoplysninger, -placeringsoplysninger (dvs., hvor du er, når du registrerer dit kort), hvis der er aktiveret placeringsoplysninger, og kortoplysninger og faktureringsadresse, som sendes til din kortudsteder via vores servere. Disse oplysninger krypteres af din mobilenhed og sendes til din bank via Samsung-servere. Vi får aldrig adgang til kort- eller bankoplysninger.
    Når din mobilenhed er tilmeldt, overføres alle transaktionsdata sikkert mellem din mobilenhed og din udsteder og bank. Der er adgang til den seneste transaktionshistorik på din mobile enhed, og det er kun dig, din bank og din kortudsteder, der kender den. Vi indsamler ikke oplysninger om de transaktioner, du foretager, eller om den enhed eller konto, der bruges til at foretage transaktionerne. Vi kan dog samle og anonymisere oplysninger, der er indsamlet i forbindelse med dine forsøg på at foretage køb ved hjælp af Samsung Pay, for at forstå den måde, som Samsung Pay bruges på, så vi kan forbedre det ved at gøre det mere praktisk og brugbart for vores kunder.
    Yderligere oplysninger om den måde, vi behandler dine oplysninger på, er beskrevet i fortrolighedsbemærkningen for Samsung Pay, der kan ses i menuen Indstillinger for applikationen Samsung Pay.


    Stemmetjenester

    Du kan kontrollere din mobilenhed og bruge mange af dens funktioner vha. stemmekommandoer.
    Afhængigt af din model og dit område kan du kommandere din mobilenhed til at aktivere bestemte funktioner, f.eks. afspilning af sange fra en afspilningsliste eller udførelse af websøgninger ved hjælp af S Voice. Desuden kan du styre alt, som du har udført med touch-grænseflade, vha. din stemmekommando med Bixby. Du kan også modtage support til oversættelse af sprog via S Translator, diktere notater via Voice Memo eller aktivere funktioner, mens du kører, ved at tale til din mobilenhed, når biltilstand er aktiveret.
    For at Stemmetjenester kan leveres, kan nogle stemmekommandoer blive overført (sammen med oplysninger om din enhed og dens brug, herunder enheds-id'er) til en tredjeparts serviceudbyder, der konverterer dine stemmekommandoer til tekst. Desuden kan Samsung indsamle og din enhed kan opfange stemmekommandoer og tilknyttede tekster, så vi kan levere Stemmetjenester til dig og vurdere og forbedre funktionerne.


    Samsung-annoncerings-id

    For at gøre indhold og annoncering på din mobile enhed mere relevant for dig vil vi indsamle oplysninger om din anvendelse af din mobilenhed og dine tjenester.
    Oplysninger om anvendelsen af din mobile enhed, som indsamles med henblik på at tilbyde tilpasset marketing, vil blive tilknyttet en randomiseret, ikke-vedvarende enhedsidentifikator, der kan nulstilles, og som kaldes Samsung-annoncerings-id'et. Du kan til enhver tid nulstille dit Samsung-annoncerings-id via indstillingsmenuen på din mobile enhed, og dine tidligere brugsoplysninger med hensyn til tilpasset marketing fjernes og adskilles fra det, der indsamles under det nye Samsung-annoncerings-id. Men hvis du nulstiller dit Samsung-annoncerings-id, vil den tilpassede marketing måske ikke være optimalt justeret i forhold til dine personlige interesser. Du kan også til enhver tid framelde modtagelsen af tilpasset marketing via indstillingsmenuen i den pågældende Samsung-serviceapplikation på din mobilenhed.
    Men selvom du framelder modtagelsen af tilpasset marketing, vil det ikke påvirke, hvorvidt du modtager andre typer af annonceringer og marketing på dine mobilenheder. Den eneste forskel vil være, at disse annoncer ikke vil være baseret på din mobilenheds brugsoplysninger.
    Vær også opmærksom på, at Samsung stadig kan indsamle oplysninger om din anvendelse af din mobile enhed til andre formål som beskrevet i hovedteksten i denne Fortrolighedspolitik.

    Samsung-produkter til udskrivning og kopiering er nu en del af HP-produktfamilien. Se fortrolighedsbemærkningen fra HP på følgende link: www.hp.com/go/privacy.

Kontakt os

Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
E-mail: Kontakt os på dataprotection@samsung.com eller GDPR Support.