75" Professionel LED-skærm OMD-W

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Display
    • Diagonal Size

75"

• Panel

S-VA

• Opløsning

1920 x 1080 (16:9)

• Aktiv skærmstørrelse (V x L)

1650,24 (H) x 928,26 (V)

• Lysstyrke (Typ)

2500 cd/m²

• Kontrastforhold

5000:1

• Betragtningsvinkel (V/L)

178° / 178°

• Responstid

6 ms

• Display Color

8 bit - 16,7 M

• Color Gamut

72%

• H-Scanning Frequency

30 ~ 81 kHz

• Maximum Pixel Frequency

148,5 Mhz

• V-Scanning Frequency

48 ~ 75 Hz

• Opkoblingsmuligheder
    • RGB In

Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1,2

• Video In

HDMI1, HDMI2, Component (CVBS Common)

• Audio ind

Stereo Mini Jack

• RGB Out

DP1.2 (Loop-out)

• Audio Out

Stereo Mini Jack

• Power
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+/- 10%), 50 / 60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

less than 0.5W (KR,EN) / less than 0.3W (NA)

• Power Consumption (On Mode)

Max:935W, Typical:542W (KR,EN) / 548W (NA), BTU(Max):3188.35W

• Power Consumption (Sleep Mode)

less than 0.5W (KR,EN) / less than 0.3W (NA)

• Dimensioner
    • Mål (B×H×D)

1675,8 x 953,8 x 124,6 mm

• Pakkemål (BxHxD)

1815 x 1075 x 415 mm

• Vægt
    • Sætvægt

49.3 kg

• PakkeVægt

60.6 kg

• Mechanical Specification
    • VESA Mount

900 x 600 mm

• Bezel Width

11,7 mm

• Media Player Option Type

Indbygget, SIM (Slide in Module )

• Driftskrav
    • Temperatur

0~30 (Direct Sunlight), 0~50 (w/o Direct Sunlight)

• Fugtighed

10 ~ 80%

• Generelt
    • Special

Plug and Play, MagicInfo S2, Slide in Module, Digital Daisy Chains(100ea), Built in Speakers, Lamp Error Detection, Anti Image Retention, Temperature Sensor, RS232C / RJ45 MDC, PIP / PBP, Video Wall (10 x 10), Portrait Installation Support, Button Lock, Smart Scheduling, Wi-Fi Embedded, Sunglasses Viewable

• Højttaler

Indbygget højttaler (10 W + 10 W)

• Optional Feature
    • Protection Glass

N/A

• Internal Player (MagicInfo)
    • MagicInfo Support

Ja

• Certificering og kvalitetskontrol
    • EMC

FCC (USA) : Part 15, Subpart B Class A, CE (Europe) : EN55022, EN55024, VCCI (Japan) : V-3 (CISPR22), KCC (Korea) : KN22, KN24, BSMI (Taiwan) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australia) : AS / NZS3548 (CISPR22), CCC (China) : GB9254-2008, GB17625,1-2012

• Safety

UL (USA) : UL 60950-1, CSA (Canada) : CSA C22,2 No, 60950-1, TUV (Germany) : EN60950-1, NEMKO (Norway) : EN60950-1, KC (Korea) : K60950-1, CCC (China) : GB4943,1-2011, PSB (Singapore) : IEC60950-1, GOST (Russia) : IEC60950-1, EN55022, SIQ (Slovenia) : IEC60950-1, EN55022, PCBC (Poland) : IEC60590-1, EN55022, NOM (Mexico) : NOM-019-SCFI-1998, IRAM (Argentina) : IEC60950-1, SASO (Saudi Arabia) : IEC60950-1

• Tilbehør
    • Included

External IR / Brightness Sensor,Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, D-Sub cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com