960 PRO NVMe M.2 SSD

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Generelt
    • Application

Client PCs

• Kapacitet

1024 GB (1GB=1 mia. byte) * Faktisk brugbar kapacitet kan være mindre (pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet)

• Formfaktor

M.2

• Brugergrænseflade

PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2

• Dimension (WxHxD)

Maks. 80,15 x 22,15 x 2,38 mm

• Vægt

Maks. 8,5 g

• NAND Type

Samsung V-NAND

• Styreenhed

Samsung Polaris controller

• Cache-hukommelse

Samsung 1 GB Low Power DDR3

• Specialfunktioner
    • TRIM understøttelse

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit for User Data Encryption, TCG Opal

• Device Sleep Mode Support

5mW(L1.2)

• Ydelsen
    • Sekventiel læsning

Op til 3,500 MB/sec *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Sekventiel skrivning

Op til 2,100 MB/sec *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Read (4KB, QD32)

Op til 440,000 IOPS (Thread 4) *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Write (4KB, QD32)

Op til 360,000 IOPS (Thread 4) *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Read (4KB, QD1)

Op til 14,000 IOPS (Thread 1) *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Write (4KB, QD1)

Op til 50,000 IOPS (Thread 1) *Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Miljø
    • Strømforbrug

*Average: Typ. 5.3 Watts, Idle : 40mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Pålidelighed (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Omgivelsestemperatur (drift)

0 °C til 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Stød

1500 G , duration 0.5m sec, 3 axis

• Software
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Garanti

Begrænset til 5 år eller 800 TBW

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com