Hvordan skjuler jeg mit nummer, når jeg foretager et udgående opkald?

Last Update date : 2017.10.05

Du kan vælge at skjule din opkaldsidentifikation, når du ringer til nogen. Så kan den, der modtager dit opkald, ikke kan se dit telefonnummer eller dit navn.
Bemærk, at når du sender sms-beskeder, vil din opkaldsidentifikation ikke være skjult.

Vær også opmærksom på, at mange smartphones har funktioner til at blokere ukendte numre. Hvis den person, du ringer til, har aktiveret "Bloker ukendte numre" på telefonen, kan du ikke ringe til vedkommende.

Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene nedenfor, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion.

1. Tryk på Telefon

2. Dette trin varierer lidt afhængigt af din telefonmodel. Hvis du har en nyere telefonmodel, skal du trykke på Mere (eller tre prikker) i øverste højre hjørne

På ældre modeller skal du trykke på menuknappen i nederste venstre hjørne af enheden

3. Tryk på Indstillinger eller Opkaldsindstillinger

4. Dette trin kan variere lidt afhængigt af din telefonmodel.

Hvis du har mulighed for at vælge indstillinger for enten Opkald eller Kontakter, skal du vælge Opkald.

Hvis du ikke ser denne skærm, skal du gå videre til trin 5

5. Tryk på Flere indstillinger (det kan være nødvendigt at rulle lidt ned) eller Yderligere indstillinger

6. Vælg Opkalds-ID eller Vis opkalds-ID eller Vis mit opkalds-ID (det kan variere lidt afhængigt af din model)

7. Vælg Skjul nummer

Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion