Hvordan indstiller jeg mit Smart TV til automatisk at installere software- og appopdateringer?

Billede af dame, der ser Samsung Smart TV

Du bør sikre dig, at dit Smart TV's software og apps er opdateret for at løse eventuelle problemer og sikre, at dit tv virker som det skal. Du kan indstille dit tv til at opdatere automatisk, hvilket sparer dig tid til at tjekke og opdatere software og apps. Læs videre for at finde ud af hvordan.

Bemærk:

• Selvom dit tv allerede er indstillet til automatisk at opdatere software og apps, er det tilrådeligt at tjekke, om en opdatering er tilgængelig fra tid til anden, da automatiske opdateringer kan blive afbrudt, hvis forbindelsen er ustabil.
  • Før du prøver nedenstående trin, skal du sørge for, at dit tv er forbundet til internettet.
1 Åbn menuen Indstillinger på dit tv.

Bemærk: afhængigt af din enhed kan du komme til dine indstillinger ved at trykke på menuknappen på fjernbetjeningen til fjernsynet eller ved at trykke på knappen Smart Hub/Hjem og navigere til indstillingerne derfra.

Indstillingsmenu vist på tv
2 Vælg Support.
Support valgt i indstillingsmenuen
3 Vælg Softwareopdatering.

Bemærk venligst: en pop op-boks med vilkår og betingelser kan vises, når du vælger denne mulighed – du skal læse og acceptere disse, før du fortsætter med opdateringen.

Softwareopdatering valgt i menuen Support
4 Vælg Automatisk opdatering.

Bemærk: Hvis indstillingen Automatisk opdatering er nedtonet, skal du "koldstarte" dit tv og starte igen. Få mere at vide om, hvordan du ”koldstarter” dit tv.

Du kan "koldstarte" dit tv ved at pege fjernbetjeningen mod tv'et og holde tænd/sluk-knappen nede, indtil det slukker og tænder igen (dette tager normalt omkring 5 sekunder).

Automatisk opdatering valgt
5 Næste gang du tænder dit tv, og det registrerer en ny opdatering, vil det downloade og installere den, før du kan fortsætte med at se tv eller bruge nogen af de andre funktioner. Dette kan tage flere minutter, og en meddelelse vises i øverste højre hjørne af tv'et.
6 Hvis du har valgt indstillingen Automatisk opdatering, og en opdatering bliver tilgængelig, mens du ser tv, downloades opdateringen i baggrunden og installeres, næste gang du tænder for tv'et.
1 Vælg knappen Smart Hub/Hjem på fjernbetjeningen til dit tv.
Smart Hub/Hjem-menu fremhævet på fjernbetjeningen
2 Vælg Apps i Smart Hub Hjem-menuen.
Apps valgt i Smart Hjem hub-menuen
3 Vælg ikonet Indstillinger (øverst til højre). Dette vil vise dine installerede apps.
Indstillingsikon er valgt
4 I øverste højre hjørne vises indstillingen Automatisk opdatering. Tryk på den for at aktivere automatiske TV-appopdateringer
Automatisk opdatering mulighed valgt

Bemærk: For Smart TV-modeller udgivet før 2021 kan trinene variere.