Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm

På grund af egenskaberne ved OLED-tv kan indbrænding forekomme, når et billede vises kontinuerligt i længere perioder. Få mere at vide om måder at forhindre indbrænding på og afhjælpe midlertidig indbrænding.

Når du ser indhold med mange statiske billeder, flytter Pixelskift pixels med regelmæssige intervaller for at forhindre indbrænding.

Bemærk: Når Pixelskift er aktiveret, kan nogle af skærmens kanter bevæge sig uden for skærmens grænser og er muligvis ikke synlige. For at vende skærmen tilbage til dens oprindelige position skal du deaktivere Pixelskift.

Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelskift Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelskift

Transcript: Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelskift

Pixelskift flytter pixels med jævne mellemrum for at forhindre indbrænding.

Gå til

• Menu
  • Indstillinger
  • Alle indstillinger
  • Generelt og fortrolighed
  •  Panelpleje

Pixelskift er aktiveret som standard.

SAMSUNG

Logoer, programnavne eller undertekster er faste elementer, der holder på skærmen i lang tid. Aktiver Juster logolysstyrke for at forhindre, at disse stillbilleder forårsager indbrænding.

Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Juster logolysstyrke Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Juster logolysstyrke

Transcript: Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Juster logolysstyrke

Forebyg indbrænding ved at sænke lysstyrken på faste billeder, såsom logoer og bannere.

Gå til

• Menu
  • Indstillinger
  • Alle indstillinger
  • Generelt og fortrolighed
  • Panelpleje
  • Juster logolysstyrke

Du har to muligheder:

• Lav (aktiveret som standard)
  • Høj

SAMSUNG

Pixelopdatering bør aktiveres for at forhindre og rette op på midlertidig indbrænding. Den justerer pixels for at give en klarere skærm.

Bemærk: Nogle funktioner såsom timer, optagelse og stemmegenkendelse fungerer ikke under Pixelopdatering.

Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelopdatering Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelopdatering

Transcript: Sådan forhindrer du indbrænding på din OLED TV-skærm - Pixelopdatering

Pixelopdatering bør aktiveres for at forhindre og rette op på midlertidig indbrænding

Gå til

• Menu
  • Indstillinger
  • Alle indstillinger
  • Generelt og fortrolighed
  • Panelpleje
  • Pixelopdatering

Du har to muligheder:

• Start, når TV er slukket
  • Start nu

SAMSUNG

Skærmgendannelse aktiveres automatisk, når tv'et slukkes efter 4 (eller flere) timers brug hver dag.

Samsung OLED-tv'er er udstyret med en skærmgendannelsesfunktion, der af sig selv registrerer skærmens tilstand og forhindrer indbrænding.

Dette tager omkring 10 til 15 minutter, og når strømmen er tændt, vises en pop-up, der indikerer, at skærmgendannelsen er fuldført.

Bemærk: Skærmgendannelsesfunktionen fungerer kun, når produktet er tilsluttet strøm.

Skærmens lysstyrkefunktion er aktiveret som standard og kan ikke deaktiveres.

Hvis OLED-tv viser det samme stillbillede i lang tid, vil lysstyrken gradvist blive lavere for at forhindre, at skærmen brænder ind.

Lysstyrken gendannes, når indholdet ændres, eller der modtages et indgangssignal fra fjernbetjeningen.

Bemærk: Du kan stadig justere skærmens lysstyrke under Menu > Billede > Lysstyrke.

Pauseskærmsfunktionen er aktiveret som standard og kan ikke deaktiveres.

Når der ikke er noget inputsignal fra en ekstern enhed, eller det samme stillbillede er aktivt i 2 minutter, aktiveres pauseskærmen automatisk.

Når du trykker på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen, deaktiveres pauseskærmen og vender tilbage til den oprindelige skærm.