Sådan registrerer du dit Samsung-tv

Har du et nyt Samsung Smart TV? Registrer det nu, og få glæde af flere tjenester. Vi fortæller dig om fordelene ved at registrere dit produkt, og hvordan du gør det. Der er to måder, du kan registrere dit TV på: Direkte på dit tv eller ved hjælp af Samsung Members-appen.

Fordele ved at registrere dit TV

Hvis du registrerer dine produkter, får du hurtigere adgang til og support for alle tjenester til dine registrerede produkter fra en enkelt konto. Din konto giver dig også yderligere fordele:

• Produktoplysninger er straks tilgængelige for Samsung kundeservice, så dokumenter kan findes nemt, og forespørgsler kan behandles hurtigere.
  • Download de nyeste manualer, ofte stillede spørgsmål og instruktioner.
  • Find løsninger på dine spørgsmål online ved selv at oprette en serviceanmodning.
  • Følg op på status for din service online.

Produktregistrering på et 2020-TV

Når du har gennemført registreringsprocessen, behøver du ikke længere at bekræfte eller indtaste serienummeret hver gang. 2020-TV-modeller har en ny og praktisk registreringsfunktion, der giver dig mulighed for at registrere direkte fra dit TV. Du skal muligvis bruge serienummeret på dit TV for at stille spørgsmål om det eller for at kontakte kundeservice. Følg nedenstående trin for at registrere på dit TV.

Trin 1. Tryk på Start-menuen på din fjernbetjening, og vælg derefter Samsung Account.

Samsung Account-menu

Trin 2. Log ind på din Samsung account. Du kan bruge den samme Samsung account, som du brugte til at logge ind på din mobile enhed.

Log ind på Samsung account

Bemærk: Hvis du ikke har en Samsung account, skal du oprette en for at fortsætte med produktregistreringen.

Trin 3. Vælg TV-registrering under Min konto.

TV-registrering

Trin 4. Vælg knappen Acceptér og registrer, når du har læst på din TV-skærm.

TV-registrering

Trin 5. Når registreringen er fuldført, skal du trykke på Enter for at lukke.

TV-registrering

Bemærk: Skærmbillederne af enheden og menuen er kun eksempler på engelsk – de er også tilgængelige på sproget i dit land.

Registrer dit produkt via Samsung Members

Installer Samsung Members-appen, og log ind på din Samsung Account for at registrere Samsung-produkter. Følg følgende trin for at registrere dit produkt.

Trin 1.  Åbn Samsung Members-appen, og vælg Support nederst på skærmen.

Trin 2. Vælg Registrer.

Registrering ved hjælp af Samsung Members

Trin 3. Vælg registreringsmetode: Scan QR-kode, Wi-Fi eller Manuel indtastning eller stregkode.

Registrering af produktet ved hjælp af scanneren
  • QR-kode: Scan produktets QR-kode, vælg produkttype, og indtast eller scan derefter modelnummeret.
  • Wi-Fi: Scan Wi-Fi, klik på det produkt, du vil registrere, og vælg derefter produkttypen.
  • Manuel indtasting eller stregkode: Vælg produkttype, scan derefter stregkoden, eller indtast produktets serie-/modelnummer manuelt.

Bemærk: Etiketten med QR-koden, stregkoden, modelnummeret og serienummeret sidder normalt på siden eller den nederste del af produktet eller emballagen. Du kan også kontrollere QR-koden, modelnummeret og serienummeret ved hjælp af fjernbetjeningen > Start > Indstillinger > Support > Om dette TV

Fejlfinding af problemer i forbindelse med registreringsproblemer

• Brug af en VPN kan forårsage et forbindelsesproblem. Vi anbefaler, at du ikke bruger en VPN under registreringen.
  • Hvis du ikke kan registrere produktet ved hjælp af Samsung Members-appen, skal du afinstallere den og installere den igen.

Bemærk:

• Skærmbilleder og enhedens menu kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion..
  • Du kan også registrere produktet på Samsungs website.