Sådan opsætter du din Samsung Music Frame

Grafisk fremstilling af Samsung Music Frame

Samsung Music Frame er en trådløs højttaler indbygget i en billedramme, der kan tilpasses. Music Frame kan stilles på et møbel som en traditionel billedramme, eller den kan hænges op på væggen i din bolig. Når din Music Frame er sat op, kan du læse vores forbindelsesguide for at få mere at vide om, hvordan du betjener Music Frame.

Samsung Music Frame vises på en hvid væg

Music Frame kan placeres hvor som helst i din bolig. Du kan f.eks. kombinere den med andre billedrammer eller møbler for at skabe en sammenhængende æstetik. Billedet i rammen kan også skiftes ud med andre billeder eller kunstpaneler for at gøre din stue, dit køkken, dit soveværelse eller ethvert andet sted i dit hjem endnu mere personligt.

Følgende er inkluderet på selve Music Frame:

Et nærbillede af Samsung Music Frame
  • LED-indikator: LED'en blinker, lyser eller skifter farve afhængigt af enhedens aktuelle tilstand eller status.

• Multifunktionsknap: Når enheden er i standbytilstand, kan du trykke på multifunktionsknappen for at tænde for enheden. Hver gang du trykker på knappen, ændres den aktuelle funktionstilstand.

• Lydstyrkeknap: Du kan justere enhedens lydstyrke med denne knap.

• Tænd/sluk-knap til mikrofon: Du kan aktivere eller deaktivere mikrofonen med denne knap.
Et nærbillede af de tilgængelige indgange på Samsung Music Frame
  • D. IN optisk port: Tilslut til en digital udgangsport på en ekstern enhed.

• DC 19V-port: Tilslut en AC/DC-strømadapter til enheden.

• SmartThings Dongle-port: Du kan tilslutte en SmartThings Dongle og bruge SmartThings Hub-funktioner.
Flere Samsung Music Frames hænger på en hvid væg

Følg disse trin for at udskifte billedet i billedrammen:

1 Løft og træk i rammen for at fjerne billedrammen.
Grafisk fremstilling af rammen, der fjernes fra en Samsung Music Frame
2 Tryk på en af de markerede positioner med din finger for at fjerne dækslet.
Grafisk fremstilling af dækslet, der fjernes fra en Samsung Music Frame
3 Skub det eksisterende billede ud for at fjerne det, og indsæt derefter et nyt ved at skubbe det på plads (billedstørrelsen skal være 8 x 10 tommer).
Grafisk fremstilling af et printet billede, der indsættes i en Samsung Music Frame
4 Luk dækslet, og tryk derefter på de fire låseknapper for at låse det.
Grafisk fremstilling af et dæksel til en Samsung Music Frame, der sættes på plads igen
5 Sørg for, at dækslets fire hjørner skubbes jævnt og sikkert ned.
Grafisk fremstilling, der viser de fire hjørner af en Samsung Music Frame, der trykkes ned for at sikre enheden
Der vises en Samsung Music Frame med flere kunstpaneler foran sig

Du kan også udskifte billedrammen med et kunstpanel. Følg nedenstående trin.

Bemærk:

• Kunstpaneler sælges separat. De følger ikke med produktet på købstidspunktet.

• Kunstpanelet skal måle 330,0 mm x 330,0 mm x 5,0 mm.
1 Klargør først det medfølgende hjælpebeslag og beslag.
Grafisk fremstilling af hjælpebeslaget og beslagene til Samsung Music Frame
2 Brug hjælpebeslaget til at fastgøre beslagene til hvert hjørne af kunstpanelet.
Grafisk fremstilling af beslaget, som er fastgjort til en Samsung Music Frame
3 Fjern hjælpebeslaget.
Grafisk fremstilling af hjælpebeslaget, som fjernes fra en Samsung Music Frame
4 Løft billedrammen op for at fjerne den fra Music Frame.
Grafisk fremstilling af billedrammen, som fjernes fra en Samsung Music Frame
5 Når du har fjernet billedrammen, kan kunstpanelet placeres i Music Frame. Sørg for, at kunstpanelets fire hjørner skubbes jævnt og sikkert ned.
Grafisk fremstilling af kunstpanelet, der sættes tilbage på plads i en Samsung Music Frame

De følgende videoer vil hjælpe dig med at opsætte din Music Frame.

Sådan opsætter du din Samsung Music Frame

Sådan monterer man en billedramme og udskifter et billede i Music Frame Sådan monterer man en billedramme og udskifter et billede i Music Frame
Sådan monterer man et kunstpanel i Music Frame Sådan monterer man et kunstpanel i Music Frame

Sådan forbinder og betjener du din Samsung Music Frame

Sådan opretter man forbindelse mellem Music Frame og Bluetooth-enheder Sådan opretter man forbindelse mellem Music Frame og Bluetooth-enheder
Sådan installerer man SmartThings-appen og registrerer Music Frame Sådan installerer man SmartThings-appen og registrerer Music Frame