Sådan tilsluttes en Soundbar til et tv

Der er mange måder at tilslutte din Soundbar til fjernsynet. Du kan bruge en kabelforbundet forbindelse ved hjælp af et HDMI-kabel eller et optisk kabel. Du kan også bruge en trådløs forbindelse ved hjælp af Bluetooth eller Wi-Fi.

1. Tilslut med et HDMI-kabel

Ved at bruge et HDMI-kabel til at slutte din Soundbar til fjernsynet får du den bedst mulige lydkvalitet. HDMI-kabler sender lyd digitalt, og det digitale lydsignal kører begge veje, hvilket vil forbedre lydkvaliteten og latensen af signalet. Følg nedenstående trin for at slutte din Soundbar til tv'et.

Tilslut med hdmi-kabel.

Trin 1. Forbered et HDMI-kabel.

Trin 2. Tilslut kablet til tv'ets HDMI IN (ARC).

Trin 3. Tilslut til HDMI OUT (TV-ARC) porten på Soundbaren.

Trin 4. Tænd for soundbaren, og indstil kilden til D.IN.

Trin 5. TV-lyden afspilles via din Soundbar.

Bemærk: Klik på dette link for flere oplysninger om brug af et HDMI-kabel til at slutte en Soundbar til dit tv.

2. Tilslut med et optisk kabel

Brug af et optisk kabel er en fantastisk måde at tilslutte din Soundbar til fjernsynet. Denne type kabel overfører digital lyd, så du kan høre alle detaljer.

Forbind med et optisk kabel.

Trin 1. Tænd for fjernsynet og Soundbar.

Trin 2. Tryk på knappen Kilde på Soundbar, og indstil derefter Soundbar til D.IN-indstillingen.

Trin 3. Tilslut den ene ende af et digitalt optisk kabel til OPTICAL OUT-porten på fjernsynet, og slut derefter den anden ende til DIGITAL AUDIO IN (OPTICAL)-porten på Soundbar.

Trin 4. På tv'et skal du navigere til Indstillinger.

Trin 5. Vælg Lyd, og vælg derefter Lydoutput.

Trin 6. Vælg lyd Ud/optisk.

Bemærk: Klik på dette link for flere oplysninger om brug af et optisk kabel til at slutte en Soundbar til dit tv.

3. Forbind med Bluetooth

En Bluetooth-forbindelse producerer ikke den samme lydkvalitet som HDMI, men den er elsket på grund af fordelen ved at være trådløs. Den største udfordring med Bluetooth er, at forbindelsen kan være ustabil på grund af eksterne faktorer som strømafbrydelse eller andre elektriske enheder. Bluetooth er dog stadig en god og let mulighed.

Forbind med bluetooth.

Trin 1. Tryk på knappen Kilde på Soundbar, og indstil derefter Soundbar til "BT"-indstillingen. “BT” skifter automatisk til “BT PAIRING” på få sekunder eller skifter til “BT READY”, hvis der er en forbindelsespost.

Trin 2. Når "BT READY" vises, skal du trykke på knappen Source på Soundbar og holde den nede i mere end 5 sekunder for at få vist "BT PAIRING".

Trin 3. Når Soundbar er i parringstilstand, skal du navigere til Indstillinger på tv'et.

Trin 4. Vælg Lyd, og vælg derefter Lydoutput.

Trin 5. Vælg liste over Bluetooth-højttalere.

Trin 6. Vælg din Soundbar fra listen, og vælg derefter Par og forbind.

Bemærk: Klik på dette link for flere oplysninger om brug af Bluetooth til at slutte en Soundbar til dit tv.

4. Forbind med Wi-Fi

Brug Wi-Fi til en trådløs forbindelse mellem en Soundbar og dit tv. En Wi-Fi-forbindelse har et bredere område end Bluetooth, og den tilbyder flere forbindelser til fjernsynet og lydsystemet.

Forbind med wifi.

Trin 1. Klik på Source-knappen på bagsiden af soundbaren, eller klik på Source-knappen på fjernbetjeningen for at vælge Wi-Fi-tilstand.

Forbind med wifi1.

Bemærk: For tv-modellerne 2016-2018, hvis du vælger Wi-Fi-tilstand, når tv'et er tændt, vises den automatiske forbindelsesmetode på skærmen.

Trin 2. Tilslut din mobilenhed til det samme Wi-Fi, som dit tv er tilsluttet.

Trin 3. Download Samsung SmartThings-appen på din mobile enhed.

Trin 4. Åbn SmartThings-appen på din mobile enhed, og tryk på ikonet Tilføj (+).

Trin 5. Tryk på Enhed, som er det første valg på skærmen.

Forbind med wifi2.

Trin 6. Tryk på AV, og vælg mærket på din soundbar blandt Samsung og Samsung Harman Kardon. Tryk derefter på Soundbar.

Trin 7. Tryk på Start, og vælg placering og rum. Derefter vil din mobile enhed søge efter soundbar og oprette forbindelse.

Forbind med wifi3.

Trin 8. På tv'et skal du navigere til Indstillinger.

Trin 9. Vælg Lyd, og vælg derefter Lydoutput.

Trin 10. Vælg Wi-Fi.

Bemærk:

• Klik på dette link for flere oplysninger om Wi-Fi-forbindelse.
  • Enhedens skærmbilleder og menuen er kun et eksempel på engelsk. De er også tilgængelige på dit lands sprog.