Sådan tilsluttes en Soundbar til tv'et via et Wi-Fi-netværk

Der er flere måder at forbinde en Samsung soundbar på. Alle måder har deres egne fordele, men den mest organiserede måde at forbinde dine enheder på er bestemt en trådløs forbindelse via et Wi-Fi-netværk. Derudover er der også andre fordele ved en Wi-Fi-forbindelse. Lad os se på, hvordan du opretter forbindelse via et Wi-Fi-netværk.

Fordele ved at bruge Wi-Fi

Hvis du overvejer, hvordan du tilslutter din soundbar til et tv, anbefaler vi, at du overvejer en Wi-Fi-forbindelse blandt de mange metoder. Når du forbinder dine enheder ved hjælp af et Wi-Fi-netværk, kan du have følgende fordele.

Wi-fi Soundbar-forbindelse
  • Bredere rækkevidde: Wi-Fi giver dig bredere rækkevidde end Bluetooth. Generelt er en Bluetooth-forbindelse kun mulig inden for 30 fod. Wi-Fi er imidlertid kun afhængig af styrken af Wi-Fi-signalet, så hvis dine enheder er inden for netværket, kan du afspille musik.
  • Flere forbindelser: Når du bruger Wi-Fi, kan du forbinde flere soundbars til dit netværk. Det er muligt på grund af den brede rækkevidde af Wi-Fi. Derfor kan du bruge Wireless Audio 360-systemer samtidigt og nyde en lyd i høj kvalitet.

Kontroller inden soundbaren tilsluttes

Der er tre ting, du skal kontrollere, før du prøver at forbinde din Samsung soundbar til Wi-Fi. Kontroller følgende ting.

Kontroller netværk
  • Sørg for, at din tv-model blev frigivet efter 2013. Denne funktion er kun tilgængelig for modeller efter 2013.
  • Sørg for, at dit tv er tilsluttet det fungerende Wi-Fi-netværk.
  • Sørg for, at dit tv og Soundbar er tilsluttet den samme trådløse router/frekvens.

Sådan tilslutter du din soundbar til Wi-Fi

Trin 1. Klik på Source-knappen på bagsiden af soundbaren, eller klik på Source-knappen på fjernbetjeningen for at vælge Wi-Fi-tilstand.

Tilslut Soundbar trin

Bemærk: For tv-modellerne 2016-2018, hvis du vælger Wi-Fi-tilstand, når tv'et er tændt, vises den automatiske forbindelsesmetode på skærmen.

Trin 2. Tilslut din mobilenhed til det samme Wi-Fi, som dit tv er tilsluttet.

Trin 3. Download Samsung SmartThings-appen på din mobile enhed.

Trin 4. Åbn SmartThings-appen på din mobile enhed, og tryk på ikonet Tilføj (+).

Trin 5. Tryk på Enhed, som er det første valg på skærmen.

Tilslut Soundbar trin2

Trin 6. Tryk på AV, og vælg mærket på din soundbar blandt Samsung og Samsung Harman Kardon. Tryk derefter på Soundbar.

Trin 7. Tryk på Start, og vælg placering og rum. Derefter vil din mobile enhed søge efter soundbar og oprette forbindelse.

Tilslut Soundbar trin3

Bemærk:

• SmartThings-appen understøttes fra Soundbar 2017, og ældre modeller understøttes kun ved brug af Multiroom-appen.
  • Wi-Fi ved hjælp af DPS-kanalen kan ikke forbinde tv'et og soundbar.
  • Hvis 5 Hz Wi-Fi-forbindelsen ikke er jævn, skal du prøve at bruge båndbredden 2,3 Hz.

Når tv'et er afbrudt

Efter tilslutning af din Soundbar til tv'et via Wi-Fi kan Wi-Fi-forbindelsen til dit tv afbrydes. I dette tilfælde skal du oprette forbindelse til netværket igen ved hjælp af tv-menuen. Metoden afhænger af tv-modellen, og hver af dem er som følger.

Til tv'er udgivet i 2017-2019

• Hjem > Indstillinger > Lyd > Lydoutput > Vælg din soundbar

Til tv'er udgivet i 2016

• Hjem > Indstillinger > Lyd > Vælg højtaler > Vælg din soundbar

Til tv'er udgivet i 2015

• Menu > Lyd > Højttalerliste > Vælg din soundbar

Til tv'er udgivet i 2014

• Menu > Lyd > Højttalerindstillinger > Multiroom-link > Indstillinger

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun en prøve på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.