Ingen lyd fra din Samsung soundbar

Soundbar på et stativ under et Samsung TV

Når der ikke er lyd fra din soundbar, skal du sørge for, at de tilsluttede enheder er tændt, at soundbaren er indstillet til den korrekte kilde, og at kablet er tilsluttet korrekt. Afhængigt af din opsætningstype kan trinene være anderledes.

Sørg for, at dine enheder fungerer korrekt og er tilsluttet korrekt til tv'et eller soundbaren. For flere oplysninger om tilslutninger på soundbaren, se her hvordan Konfigurer din Samsung Soundbar.

Bemærk: Opdatering af firmwaren på din Samsung soundbar giver dig alle fordelene ved de seneste forbedringer. Afhængigt af modellen understøttes eARC-funktionen muligvis ikke. Menunavnet og menustien kan variere fra model til model.

Tilslutning af dit tv til din soundbar ved hjælp af ARC kræver kun ét HDMI-kabel. Denne type forbindelse er bedst, når du kun tilslutter soundbaren og tv'et og ikke bruger eksterne enheder. Du bør kontrollere kabelforbindelserne, tv'ets lydudgangsindstilling og soundbarens kilde, hvis du bruger denne type forbindelse.

Bemærk: For information om andre typer forbindelser, se sådan tilslutter du din soundbar.

1 Først skal du sørge for, at HDMI-kablet er tilsluttet sikkert til HDMI (ARC/eARC)-porten på tv'et og HDMI TO TV-porten (eARC/ARC) i bunden af soundbaren.
HDMI-kabel tilsluttes HDMI til tv-porten på en Samsung soundbar
2 Tænd for tv’et og soundbaren.
3 Sørg for, at HDMI-CEC er aktiveret på dit tv.
Anynet+ (HDMI-CEC) fremhævet i indstillingsmenuen for ekstern enhedshåndtering

Bemærk: Hvis du har et Samsung TV, skal du navigere til Indstillinger, vælge Alle indstillinger og derefter vælge Forbindelse. Vælg External Device Manager, og vælg derefter (HDMI-CEC). Tjek brugermanual til dit tv, hvis disse instruktioner ikke stemmer overens, eller hvis du ikke har et Samsung TV.

4 Tjek, om tv'ets Lydoutput er indstillet til den tilsluttede soundbar. Se brugervejledningen til dit tv.
Soundbar Q9B-Series (HDMI) fremhævet i menuen Sound Output

Bemærk: For Samsung TV'er skal du navigere til og vælge Indstillinger, derefter vælge Alle indstillinger og derefter vælge Lyd. Vælg Lydoutput, og vælg derefter den tilsluttede soundbar.

5 Indstil soundbar-kilden til D.IN og bekræft, at den viser "D.IN" og derefter "TV ARC" i sekvensen.
D.IN og derefter TV ARC lys vises på en Samsung soundbar

Bemærk: For at ændre soundbar-kilden skal du trykke på Multifunktion/Kilde-knappen øverst på soundbaren eller Kilde-knappen på fjernbetjeningen for at vælge "D.IN"-indstillingen.

6 Hvis "D.IN" og "TV ARC" ikke vises i rækkefølgen, prøv at tage kablet af. Hvis det ikke virker, så prøv at tilslutte til et andet tv med eARC-porten. Hvis det fungerer normalt på et andet tv, så har det originale tv et problem, og du skal muligvis få det serviceret.
7 Hvis soundbaren heller ikke udsender lyd fra et andet tv, skal du kontakte Samsung Support for yderligere hjælp.

Bemærkninger:

• Hvis en ekstern enhed er sluttet til tv'et, skal du kontrollere strømmen og lydstyrken på den eksterne enhed. Så kontroller om tv-højttaleren udsender normalt. For at finde dette skal du navigere til Lydoutput og derefter vælge Tv-højttaler.
  • For at bruge eARC skal du aktivere eARC-funktionen på dit tv. Naviger til og vælg Indstillinger, vælg derefter Alle indstillinger, og vælg derefter Lyd. Vælg Ekspertindstillinger, vælg derefter HDMI-eARC-tilstand, og vælg derefter Auto.
  • ARC/eARC fungerer muligvis ikke på grund af problemer med ekstern enhed. For at løse dette skal du koble den eksterne enhed fra tv'et, derefter slukke for tv'et og soundbaren og derefter tænde for begge enheder igen. Så kontroller om lyden udsender normalt.
  • Hvis HDMI-kablet er defekt, skal du udskifte kablet og derefter kontrollere, om lyden udsendes normalt.

Bemærkninger:

• Visse enheder, såsom mikrobølger og trådløse routere, kan forårsage radiointerferens, hvis de er placeret for tæt på soundbaren. Sørg for, at der ikke er nogen forhindringer mellem tv'et og soundbaren.
  • Hvis en del af din krop er i kontakt med Bluetooth-transceiveren, eller soundbaren er installeret på en metaloverflade, kan lyden falde.
  • Hvis du bliver bedt om en PIN-kode, når du opretter forbindelse til Bluetooth, kan du bruge standard-PIN-koden: 0000.
  • Der kan kun tilsluttes ét Samsung TV ad gangen.
1 Hvis der ikke er nogen lyd fra soundbaren, når den allerede er tilsluttet dit tv ved hjælp af Bluetooth, kan du kontrollere, om den korrekte kilde er valgt på dit tv. Naviger til og vælg Indstillinger, vælg derefter Alle indstillinger, og vælg derefter Lyd. Vælg Lydoutput, vælg derefter Bluetooth Højtalerliste, og vælg derefter din soundbar på tv'ets Bluetooth-enhedsliste.
Soundbar Q9B-Series fremhævet i menuen Bluetooth Speaker List

Bemærk: Du kan muligvis se en "Skal Parres" eller "Parret", der beder dig om at oprette forbindelse til din soundbar. Vælg beskeden for at oprette forbindelsen.

2 Hvis dette ikke virker, kan du prøve at fjerne parringen og derefter parre soundbaren igen fra tv'et. For at fjerne parringen af soundbaren skal du trykke på Kilde-knappen på soundbarens fjernbetjening og derefter vælge en anden tilstand end BT.

Bemærk: Hvis du ikke har en soundbar-fjernbetjening, kan du trykke på Multifunktions- eller Kilde-knappen på soundbaren og derefter vælge en anden tilstand end BT.

3 Derefter skal du parre soundbaren igen ved at trykke på PAR-knappen på soundbarens fjernbetjening. Displayet viser "BT PARRING", når dens kilde er indstillet til Bluetooth.
BT PAIRING lysdisplay på en Samsung soundbar

Bemærk: Hvis du ikke har en soundbar-fjernbetjening, kan du trykke på Multifunktions- eller Kilde-knappen på soundbaren og derefter vælge "BT PARRING".

4 Når soundbaren er i parringstilstand, skal du parre soundbaren til dit tv. For et Samsung TV skal du navigere til og vælge Indstillinger, derefter vælge Alle indstillinger og derefter vælge Lyd. Vælg Lydoutput, og vælg derefter Bluetooth Højtalerliste eller Bluetooth Lydenhed, afhængigt af din tv-model.

Bemærk: For instruktioner om parring med forskellige tv-mærker henvises til dit tv's brugermanual.

5 Hvis du ikke kan oprette forbindelse til soundbaren ved hjælp af Bluetooth, eller hvis Bluetooth-forbindelsen eller lyden fortsætter med at falde, bedes du kontakte Samsung Support for yderligere hjælp.

Bemærk: Tv'et og soundbaren og skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

1 Hvis der ikke er lyd fra din soundbar, når den er tilsluttet Wi-Fi, skal du først sikre dig, at din trådløse router er tændt og har et stærkt signal.
2 Prøv derefter at slukke routeren og tænde den igen. Kontroller derefter, om din soundbar vil oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Hvis ikke, skal du fortsætte med næste trin.
3 Prøv at flytte routeren tættere på soundbaren, mens du også fjerner forhindringer mellem routeren og soundbaren, hvis det er nødvendigt.
Samsung soundbar ved siden af Samsung TV og router
4 Hvis du har brug for at tilslutte din soundbar til dit Wi-Fi-netværk igen, skal du bruge SmartThings-appen på din telefon eller tablet. Naviger til og åbn SmartThings-appen.
5 Du kan muligvis se en pop op-meddelelse, der beder dig tilføje din soundbar til appen. Følg instruktionerne på skærmen i pop op’en.
6 Hvis denne pop op ikke vises, skal du trykke på fanen Enheder og derefter trykke på Tilføj ikonet (plustegnet) og derefter trykke på Tilføj enhed.
7 Tryk på Scan under "Scan efter enheder i nærheden" for at finde din soundbar.
SmartThings-appen åbnes på en mobilenhed ved siden af en Samsung soundbar og tv og viser menuen Tilføj enhedsindstillinger

Bemærk: Du kan også bruge mulighederne under Scan QR-kode eller Indtast opsætningskode.

8 Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje din soundbar til appen. Du vil derefter være i stand til at forbinde din soundbar til det samme Wi-Fi-netværk som dit tv.
9 På dit tv, naviger til og vælg Indstillinger, vælg derefter Alle indstillinger, og vælg derefter Lyd. Vælg Lydoutput, og vælg derefter din soundbar.
10 Hvis du ikke kan forbinde din soundbar til dit Wi-Fi-netværk, eller hvis du stadig ikke hører lyd fra din soundbar, bedes du kontakte Samsung Support for yderligere hjælp.

Bemærkninger:

• Soundbar HDMI IN kan kun understøtte op til 4K (4:4:4 8 bit).
  • Hvis der er en sekundær lydindstilling i lydudgangsindstillingerne, skal den indstilles til Off.
  • Kontroller, om indholdet, der skal bruges, understøtter Dolby Atmos®/DTS:X.
1 Sørg for, at HDMI-kablet er tilsluttet sikkert til HDMI OUT-porten på den eksterne enhed og HDMI-porten i bunden af soundbaren.
2 Kontroller også, at HDMI-kablet er tilsluttet sikkert til HDMI-porten (eARC/ARC) på tv'et og HDMI-til-tv-porten (eARC/ARC) i bunden af soundbaren.
Kabler tilsluttet HDMI til tv og HDMI 1-porte på en Samsung soundbar
3 Tænd for soundbaren, tv'et og den eksterne enhed, og kontroller lydstyrken på den eksterne enhed.
4 Sørg for, at HDMI CEC er aktiveret på dit tv.
Anynet+ (HDMI-CEC) fremhævet i indstillingsmenuen for ekstern enhedshåndtering

Bemærk: Hvis du har et Samsung TV, skal du navigere til Indstillinger, vælge Alle indstillinger og derefter vælge Forbindelse. Vælg External Device Manager, og vælg derefter Anynet+(HDMI-CEC). Tjek brugermanual til dit tv, hvis disse instruktioner ikke stemmer overens, eller hvis du ikke har et Samsung TV.

5 Indstil soundbar-kilden til HDMI og bekræft, at den viser "HDMI".
HDMI lysdisplay på en Samsung soundbar

Bemærk: For at ændre soundbar-kilden skal du trykke på Multifunktions- eller Kilde-knappen øverst på soundbaren eller Kilde-knappen på fjernbetjeningen for at vælge "HDMI"-indstillingen.

6 Tjek, om tv'ets Lydoutput er indstillet til den tilsluttede soundbar. Se brugervejledningen til dit tv.
Soundbar Q9B-Series (HDMI) er fremhævet i menuen Sound Output

Bemærk: For Samsung TV'er skal du navigere til og vælge Indstillinger, derefter vælge Alle indstillinger og derefter vælge Lyd. Vælg Lydoutput, og vælg derefter den tilsluttede soundbar.

7 Sluk først tv, soundbar og alle tilsluttede enheder, og tilslut derefter en anden enhed til den samme port på din soundbar. Gennemgå de foregående trin. Lyt derefter efter lyd fra den pågældende enhed. Hvis du hører lyd fra testenheden, men ikke din originale, er det din originale enhed, der forårsager problemet. Kontakt producenten for yderligere fejlfinding.
8 Hvis soundbaren heller ikke udsender lyd fra testenheden, skal du kontakte Samsung Support for yderligere hjælp.