Sådan bruger du SmartThings på dit TV

SmartThings fungerer med ethvert mærke af mobilenheder og er kompatibel med 1000-vis af smartenheder. Dette omfatter Samsung, samt produkter fra mærker som Amazon, Google, Philips Hue, Ring og flere.

Tilslut, automatiser og administrer alt i én brugervenlig SmartThings-app på din telefon.

Sådan tilsluttes og bruger du enheder på TV SmartThings

Her er fem typer enheder, der kan bruges gennem TV SmartThings. Se venligst vejledningen nedenfor og tilslut og brug dine enheder.

Smartthings enheder vist.

Du kan forbinde SmartThings med dit Samsung TV ved hjælp af din SmartThings-enhed. Følg instruktionerne nedenfor for at forbinde SmartThings.

Før du tilslutter SmartThings på dit TV, skal du sørge for at tænde TV’et og downloade SmartThings-appen på din mobil. Du kan bruge SmartThings(cloud)-enheder, der er blevet registreret via mobilappen på forhånd på TV SmartThings-appen. Enhedsregistreringsmetoden er som følger.

Trin 1. Tryk på SmartThings-appen på din mobil.

Trin 2. Tryk på Tilføj (”+” ikonet) og tryk på Enhed.

Trin 3. Tryk på mærke og enhed.

Trin 4. Vælg placering og værelse, og tryk derefter på Næste.

Trin 5. Først skal du logge ind på den samme Samsung-konto som mobilen på TV'et, du kan se de enheder, der er registreret i TV'et SmartThings. Du kan bruge det ved at klikke med det samme.

Kildeenheder valgt i smartthings-appen.

Kildeenhed er en enhed, der skal tilsluttes en ekstern port, såsom HDMI- eller USB-port. Kildeenheder inkluderer følgende enheder.

- DVD-afspillere og Blu-ray-afspillere

- Hjemmebiografsystemer

- Spillekonsoller

- OTT-bokse og Set-Top-bokse

- USB-hukommelsesenheder

For at forbinde SmartThings til enheder tilsluttet via kildeenheder,

Trin 1. For at bruge kildeenheder, såsom spillekonsoller, der er tilsluttet eksterne porte, skal du vælge SmartThings i tv-menuen.

Trin 2. Du kan vælge og bruge den ønskede enhed i SmartThings-appen.

Legacy-enheder valgt i smartthings-menuen.

En Legacy-enhed er et husholdningsapparat, der bruger en fjernbetjening.

For at forbinde SmartThings til en Legacy-enhed,

Trin 1. Ved at bruge fjernbetjeningen til den Legacy-enhed i nærheden af tv'et kan du tjekke popup-meddelelserne på tv'et.

Trin 2. Klik på Registrering, pop op-vinduet kontrol vises for at teste legacy-enhedskontrollen.

Trin 3. Klik derefter på Ja, pop op-meddelelser vises igen.

Trin 4. Klik på Gå til SmartThings, og du kan se hele SmartThings-skærmen.

Kompatible enheder og funktioner for Legacy-enheder er som følger.

Kompatibel enhed
Funktioner
 Klimaanlæg  Tænd/sluk, temperatur op/ned, vind op/ned
 Luftrenser Strømskifte, Vind op/ned
 Elektrisk ventilator  Strømskifte, Vind op/ned
 Robotstøvsuger  Tænd/sluk, start/stop
 Luftfugter  Strømskifte, Vind op/ned

Understøttede mærker for kompatible enheder er som følger.

• Klimaanlæg: Carrier, Century, Chigo, Conia, Coolfree, Daewoo, Daikin, Derby, Frigidaire, Goodman, Gree, Haier, Hauzen, Himade, Hitachi, Homsys, Hyundai, Lennox, LG, Mitsubishi, Panasonic, Rheem, Samsung, Sharp, Toshiba, Trane, Whirlpool, Whisen, Winia, Yonan, York
  • Luftrensere: Amway, BLUEAIR, Cairs, Carrier, COWAY, Daikin, Dyson, Electrolux, GE, Gree, Hitachi, Idylis, IQAir, Kenmore, LG, Panasonic, Rabbit Air, Sharp, Shinil, Toshiba, Winix
  • Robotstøvsugere: Ariete, Auto Vacuum, Bobsweep, Ecovacs, Hoover, iRobot, LG, Lifero, MIDEA, Monoprice, Philips, Samsung, Sharp, Vileda, Wap, Yujin Robot
  • Luftfugtere: Bionaire, Crane, Daewoo, Dyson, Electrolux, Haan, Lasko, Levoit, OA. RedCore, Winia
  • Elektriske ventilatorer: Airmate, Around, Asahi, Aucma, Balmuda, Bionaire, Black & Decker, Bokuk, Borg, Cecotec, Cuchen, Daewoo, Diamond, Dimplex, Dyson, Ecolighters, Electroman, EMK, Europace, Fusibo, Goldstar, Haan, Haier, Hanabishi, Hanil, Hitachi, HJ, Holmes, Honeywell, Inoq, KDK, KUL, Kuyal, Lasko, LG, Lian, Magic Chef, Midea, Mitsubishi Electric, Moretti, Mylek, Optimus, Panasonic, Rowenta, Samsung, Sharp, Shinil, Smartech, Taurus, Toshiba, Vornado, WindMere

Bemærk: Nogle af funktionerne virker muligvis ikke.

Tilføj enheder valgt i smartthings-menuen.

Bluetooth-enheder kan bruges i SmartThings, som om du bruger Bluetooth på en mobil. Bluetooth-enheder giver ikke en alarm på tv'et.

For at forbinde SmartThings via Bluetooth-enhed,

Trin 1. Klik på indstillingen Tilføj enhed i TV SmartThings-appen. Bluetooth-enheder i nærheden af tv'et søges efter og vises på listen Tilføj enhed.

Trin 2. Vælg og registrer Bluetooth-enheden med tv-fjernbetjeningen.

Trin 3. I TV SmartThings-appen kan du klikke på enheden for at tilslutte/frakoble den ganske enkelt.

Understøttet udstyr til tilslutning af SmartThings er som følger.

• Bluetooth-højttalere, Bluetooth-headsets, Bluetooth-soundbars (enheder understøttet af Bluetooth-standardprotokol: Bluetooth A2DP profil)
  • Bluetooth-tastaturer, Bluetooth-mus, Bluetooth-gamepads
Music wall.

Metoden til at forbinde SmartThings til Mobile er relateret til SmartThings registreringsprocessen.

Trin 1. Klik på indstillingen Tilføj enhed i TV SmartThings-appen. Mobil-enheder i nærheden af tv'et søges efter og vises på listen Tilføj enhed.

Trin 2. Vælg den mobile enhed, og følg registreringstrinnet. (forbind med Bluetooth).

Trin 3. Efter tilslutning, afspil musik på mobilen, og du kan nyde "Music Wall" på dit TV.

Trin 4. I TV SmartThings-appen kan du vælge mobil og klikke på menuen for lydspejling. Og så starter Music Wall.

Bemærk:

• Bluetooth standard protokol understøttede enheder: Bluetooth A2DP profil.
  • Music Wall viser et visualiseret mønster og partikelbevægelse optimeret til musik.

Sådan styrer du SmartThings fra stemmeassistent (Bixby)

Bed dit tv om at afspille dit yndlingsindhold i stedet for at række ud efter fjernbetjeningen. Endnu bedre, du kan styre dit tv og andre tilsluttede enheder rundt om i dit hjem.

Opsætning af Bixby med din Samsung-konto vil automatisk forbinde den med dine SmartThings-enheder. Sig blot "Hej, Bixby" for at begynde at styre dit smarte hjem.

Stemmeassistent.

Trin 1. Få adgang til Voice-menuen, og opsæt Bixby.

Trin 2. Du kan styre SmartThings-enheder med din Bixby-stemme. Sig "Hej, Bixby. Tænd for luftrenser/pære”.

Trin 3. Når tv'et er tændt eller slukket, kan du styre dine hjemmeenheder med TV Bixby.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.