Sådan bruges Multi View

Med 2021 Multi View-funktionen kan du nyde dit yndlingsindhold - alt på én gang - på dit tv, inklusive live-kanaler, apps, spillekonsoller og spejlet indhold fra dine mobile enheder.

Det vil sige - du kan se træningsvideoer, mens du ser dit yndlingsprogram eller -spil, uden at gå glip af noget.

For 2020 Multi View-funktion, se venligst: Sådan bruges Tap View og Multi View.

Sådan starter du Multi View på et Samsung Smart TV

Multi view beriger din seeroplevelse ved at levere multi-indhold til hver livsstil eller interesse. Følg venligst instruktionerne nedenfor for at starte Multi View.

Trin 1. Tryk på Multi View-knappen på din fjernbetjening for hurtig adgang til Multi View-menuen.

Multi view valgt på smart fjernbetjening.

Trin 2. Start med det samme ved at vælge et af de anbefalede forudindstillede kort.

• Sport : Nyd at se din yndlingssport sammen eller multitalk ved at tilslutte din mobil.

• Hjemmetræning : Prøv at træne, mens du ser indhold. For at se dig selv under træningen, vælg et layout med din mobil eller kamera.

Eller kombiner forskelligt indhold fra forskellige apps/kilder, som du vil, gennem Tilføj visning og/eller Tilføj indhold.

Multiview start menu vist.

Bemærk:

• Understøttede apps varierer efter region og kan opdateres uden varsel.
  • Antallet af skærmkonfigurationer varierer efter model.

Sådan tilpasser du Multi View-indstillingerne med kontekstmenuen

Du kan ændre fokus på hver skærm ved hjælp af din fjernbetjening.

Kontekstmenuen vises, når du trykker på knappen Vælg med fjernbetjeningen på den fokuserede skærm.

Lær, hvordan du tilpasser Multi View-layoutet og -indstillingerne gennem kontekstmenuen.

For Multi View-funktionen kan du se kontekstmenuen nedenfor.

Kontekstmenu.

① Skift app/kilde : Du kan ændre app/kilde for den fokuserede skærm.

② Indtast indholdsvalgstilstand : Du kan gennemse og vælge indhold i Indholdsvalgstilstand. Tryk på og hold Retur-knappen på fjernbetjeningen nede for at vende tilbage til Multi View-tilstand.
Du kan også trykke på og holde knappen Vælg på fjernbetjeningen nede for at gå ind i indholdsvalgstilstand.

③ Skift skærmstørrelse : Du kan justere skærmstørrelsen, så den bliver større eller mindre.

④ Indstil billede-i-billede : Du kan vælge, hvilket hjørne du vil placere PIP-skærmen, og du kan også ændre baggrunds- og forgrundsskærmen.

⑤ Indstil lydfordeling : Vælg denne mulighed for at lytte til lyden fra begge skærme på én gang.
Virker til at se et tv-program, mens du også henviser til en videoguide til hjemmetræning.

⑥ Indstil lydoutput : Tilslut dine Bluetooth-hovedtelefoner til skærmen og lyt til lyden separat.
Fungerer til at se videoklip, mens et familiemedlem ser et tv-program.

⑦ Slet skærm

⑧ Afslut til fuld skærm: Gem din foretrukne Multi View-konfiguration via Gem/Afslut-pop-op-vinduet. Dette vil oprette et gemt kort, hvorigennem du straks kan indtaste din foretrukne konfiguration, næste gang du bruger Multi View.

De understøttede enheder og specifikationer til brug af Multi View

For at bruge Multi View på et Samsung TV, er der understøttede tv-modeller/kilder/mobiler/USB-kameraer og apps. For flere detaljer, læs venligst oplysningerne nedenfor.

Antallet af tilgængelige visninger for 21” Line-up

Antallet af tilgængelige visninger afhænger af modellerne. Du kan tjekke antallet af visninger for din model nedenfor.

Kategori

'21 Line-up

Antal af visninger

Væggen

Micro LED (MS1A)

2~5 visninger * 4 videoer

QLED 8K TV

Q900A/Q800A

2~5 visninger * 4 videoer

QLED 8K TV

Q700A

2 visninger

QLED 4K TV

Q95A/Q90A/Q85A/Q80A/Q70A

2 visninger

QLED 4K TV

Q60A

2 visninger

Crystal UHD TV

AU9000A

2 visninger

Lifestyle TV

Rammen (LS03A)

2 visninger

Understøttede kilder til brug Multi View

For at bruge Multi View understøttes følgende kilder.

• HDMI-kilder (STB/konsol/OTT-boks/BDP/laptop osv.)
  • Tuner
  • Mobil spejling (Android/iOS)
  • Laptop spejling (iOS/Windows10↑)
  • YouTube-casting
  • USB-kamera
  • SmartThings kamera
  • Ambient (ur/vejr)

Understøttede mobile enheder til brug af Multi View

For at bruge Multi View understøttes følgende mobile enheder.

• Understøttede skærmspejlingskompatible enheder inkluderet smartphones eller tablets. (Android 4.2 og nyere)
  • Understøttede airplay 2-kompatible enheder inkluderet iPhone, iPad, iPod touch eller Mac book.
  • Laptops/pc'er med Windows 10

Understøttede apps til brug på Multi View

For at bruge Multi View understøttes følgende apps.

• Samsung TV Plus
  • YouTube
  • YouTube TV

Følg nedenstående trin for at downloade apps på dit tv.

Trin 1. Tryk på knappen Hjem på din Samsung-fjernbetjening.

Trin 2. Klik på Apps 〉 Søg.

Trin 3. Søg efter de apps, du ønsker.

Trin 4. Klik Download.

Bemærk:

• Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.
  • Liste over understøttede mobile enheder, USB-kameraer og apps kan opdateres uden varsel.