Sådan tilsluttes baghøjttaleren og subwooferen til et tv

Oplev filmisk lyd i høj kvalitet ved hjælp af en baghøjttaler og subwoofer med Samsung Soundbar. Følg instruktionerne beskrevet nedenfor for at linke begge enheder til tv'et.

Sådan tilsluttes strøm og enheder

Subwooferen tilsluttes automatisk til Soundbar, når den tændes.

Trin 1. Sæt subwooferens strømkabel i en stikkontakt.

Subwoofer strømtilslutning1.

Trin 2. Slut netledningen til AC/DC-adapteren, og forbind strømkablet til AC/DC-adapteren med Soundbar.

Subwoofer strømtilslutning2.

Bemærk: Placer AC/DC-adapteren på en plan overflade, f.eks. et gulv eller bord.

Trin 3. Tænd for Soundbaren. Subwooferen tilsluttes automatisk.

Subwoofer strømtilslutning3.

Trin 4. Kontroller, om den blå LED bag på subwooferen lyser konstant blåt. Det betyder, at forbindelsen er blevet etableret.

Bemærk: Hvis den automatiske forbindelse ikke virker, kan du prøve følgende manuelle forbindelse.

Trin 1. Sluk for Soundbaren.

Trin 2. Tryk på knappen ID SET på bagsiden af subwooferen og baghøjttaleren ved hjælp af et emne som f.eks. et papirclips, indtil den blå LED-lampe blinker hurtigt.

Manuel tilslutning af subwooferen.

Trin 3. Tryk på UP-knappen på fjernbetjeningen, indtil Soundbaren viser meddelelsen ”ID SET” på displayet.

Manuel tilslutning af subwooferen2.

Trin 4. Når ID SET er udført, tændes Soundbar automatisk.

Trin 5. Den blå LED-indikator på subwooferen og baghøjttaleren holder op med at blinke, når forbindelsen er gennemført.

Sådan tilsluttes de bageste højttalere

Tilslut baghøjttaleren til det trådløse modtagermodul ved hjælp af et højttalerkabel.

Trin 1. Tilslut højttalerkablet med det trådløse modtagermodul. Sæt det grå kabel i det grå stik på den trådløse modtager, og sæt det blå stik i det blå stik på den trådløse modtager. Når du tilslutter højttalerkablet, skal du slutte ledningen til højttaleren.

Tilslut baghøjtaler1.

Trin 2. Tilslut højttalerkablerne med baghøjttaleren. Match hvert farvet stik tilsluttet højttalerkablet med den samme farvede etiket på bagsiden af højttaleren.

Tilslut baghøjtaler2.

Trin 3. Tænd for det trådløse modtagermodul, og kontroller, om den blå LED bag på det blinker.

Bemærk: Hvis LED-indikatoren ikke blinker, skal du trykke på ID SET-knappen på bagsiden af det trådløse modtagermodul og holde den nede i mindst 5 sekunder.

Trin 4. Sluk for soundbaren, og tryk på knappen Op på fjernbetjeningen, indtil ”ID SET”-indikatoren vises på displayet på soundbaren (den forsvinder med det samme).

Trin 5. Soundbaren tændes automatisk, når ID SET er udført. Kontroller, om LED-lampen på det trådløse modtagermodul er blevet konstant blå. Det betyder, at forbindelsen mellem Soundbar og det trådløse modtagermodul fungerede med succes.

Fejlfinding med LED-indikatorlamper

LED

Status

Beskrivelse

Løsning

Blåt lys på LINK-indikator

Tændt

Tilslutning lykkedes (normal drift)

-

Blåt lys på LINK-indikator

Blinker

Gendanner forbindelsen

Kontroller, at det strømkabel, der er tilsluttet hoved Soundbar-enheden, er tilsluttet korrekt, eller vent cirka 5 minutter. Hvis det fortsætter med at blinke, kan du prøve at tilslutte subwooferen manuelt.

Rødt lys på STANDBY-indikator

Tændt

Standby (med Soundbar-hovedenheden slukket)

Kontroller, om det strømkabel, der er tilsluttet hoved Soundbar-enheden, er korrekt tilsluttet.

Rødt lys på STANDBY-indikator

Tændt

Forbindelsen mislykkedes

Forbind igen. Se vejledningen til manuel tilslutning.

Rødt og blåt lys på LINK- og STANDBY-indikatoren

Blinker

Funktionsfejl

Se kontaktoplysninger for Samsung Support.

Bemærk:

• Hvis hovedenheden er slukket, går den trådløse subwoofer i standbytilstand, og STANDBY-lysdioden på bagsiden af subwooferen bliver rød efter at have blinket blåt flere gange.
  • Hvis du bruger en enhed, der bruger samme frekvens (5,8 GHz) som Soundbar nær Soundbaren, kan interferensen forårsage en vis lydafbrydelse.

Lydstyrken på Soundbar er for lav eller dæmpet. Juster lydstyrken.

• Når en ekstern enhed (STB, Bluetooth-enhed, mobilenhed osv.) er tilsluttet, skal du justere lydstyrken på den eksterne enhed.
  • For lydoutput fra tv'et skal du vælge Soundbar (Samsung TV: Hjem → Indstillinger → Lyd → Lydoutput → Vælg Soundbar).
  • Kabelforbindelsen til Soundbar må ikke være løs. Fjern kablet, og tilslut det sikkert igen.
  • Fjern strømledningen helt, tilslut den igen, og tænd for strømmen.
  • Initialiser produktet, og prøv igen.

Kontroller, om LED-indikatoren på bagsiden af subwooferen er tændt i blåt. Tilslut Soundbar og subwoofer igen, hvis indikatoren blinker blåt eller rødt.

• Du kan opleve et problem, hvis der er en forhindring mellem Soundbar og Subwoofer. Flyt enhederne til et område væk fra forhindringer i nærheden.
  • Andre enheder, der sender radiofrekvenssignaler i nærheden, kan afbryde forbindelsen. Hold din højttaler væk fra sådanne enheder.
  • Fjern og tilslut netstikket igen.

Den originale lydstyrke for det indhold, du afspiller, kan være lav. Prøv at justere subwooferniveauet.

• Tag subwooferhøjttaleren tættere på dig.

Hvis der er genstande mellem Soundbaren og subwooferhøjttaleren, kan det forårsage et problem. Flyt dem til et sted uden et sådant objekt.

• Der kan være støj eller forsinkelser, når subwooferen og surroundhøjttaleren er langt væk fra soundbaren. Placer dem venligst i nærheden af Soundbaren.
  • Der kan forekomme støj eller forsinkelser, når soundbaren er i nærheden af et instrument eller en elektrisk enhed, der kan forårsage radioforstyrrelser. Placer Soundbaren langt væk fra sådanne enheder, der kan forårsage radioforstyrrelser (f.eks. trådløs router).
  • Skift tv-netværksforbindelsesstatus fra trådløs til kabelforbundet.