Software Upgrade

Hvad er fordelene ved softwareopgradering?

Løbende frigivelse af den opdaterede software-version til:

1. forbedringer i ydelser og stabilitet.
  2. Løsning af potentielle problemer ved at rette fejl og problemer.
  3. OS-opgradering og oplevelse af nye funktioner.

Hvordan tjekker man efter den sidste nye softwareversion?

Mulighed 1. OTA (over the air(via luften) uden kabel

Gå til Indstillinger > (mere) > Om enhed > Softwareopdatring > opdater

Før du opdaterer via OTA,

• Anbefaler vi, at du bruger et ordentligt WiFi-netværk for at undgå unormale gebyrer for datatransport.
  • Sørg for at oplade batteriet (mere end 50 % kapacitet) og for at have tilstrækkelig enhedshukommelse. (mindst 1GB )
  • Undlad at fjerne batteriet under opgraderingen.
  • Brug ikke en forankret enhed.

Mulighed 2. Computer med et kabel

Installér "Kies" og kør der efter du har tilsluttet telefonen. Følg vejledningerne vist i Kies' softwareopgraderingsmenu.

Gå til Kies

Mulighed 3. Besøg en butik

Samsung Experience Shops(SES) understøtter vores Smart Service* med softwareopgraderinger. Bed om softwareopgrsderingsservice til hos en Samsung Experience-konsulent i Samsungs Experience Shops; du kan under opgraderingen frit nyde godt af Samsung-enheden, tilbehøret og indholdet

* Smart Service er muligvis ikke tilgængelig i visse butikker grundet pladsforholdene.

Spørgsmål og svar

Spg. Jeg er bekymret for, om jeg mister personlige oplysninger som eksempelvis kontakter og billeder efter en softwareopgradering.
Svar. Alle brugerdata bevares ved opgraderinger. Men det anbefales imidlertid, at du sikkerhedskopierer dine data før opgraderingen.
Spg. Når jeg anvender OTA-softwareopgradering trådløst, har jeg oplevet at pakkedata er nødvendig. Koster det noget?
Svar. Det afhænger af din netværksudbyders generelle regler. Derfor anbefaler vi, at du bruger gratis WiFi-netværk.