Galaxy SmartTag -jäljittimen yhdistäminen älypuhelimeen

Yritän yhdistää Galaxy SmartTag -jäljitintä, mutta en näe sitä älypuhelimeni Bluetooth-yhteyden asetuksissa.

SmartTag-jäljittimen Bluetooth-yhteys.

Jos laitteesi ei näy älypuhelimesi Bluetooth-yhteyksien asetuksissa, toimi seuraavasti:

• Varmista, että laite, johon yrität muodostaa yhteyden on löydettävissä ja yhdistettävissä.
  • Varmista, että laite, johon yrität muodostaa yhteyden, on älypuhelimesi kantaman alueella (120 metriä on Bluetooth-yhteyden suurin kantama).
  • Määritä laite uudelleen ja yritä hakua uudelleen.

Jos et edelleen näe laitetta näiden toimenpiteiden jälkeen, kokeile seuraavia neuvoja.

Laitteen yhdistäminen Galaxy-laitteeseen

1 Paina SmartTag-jäljittimen painiketta. Jäljittimeen kytkeytyy virta ja antaa ilmoitusäänen.

Huomaathan: Jos Galaxy SmartTag/SmartTag+ ei reagoi.

1. Jos et kuule ilmoitusääntä, kun paina SmartTag-jäljittimen painiketta, poista paristo.
  2. Pidä paristo poistettuna 20 minuuttia, jotta kaikki jäljittimessä oleva jäännösvirta purkautuu.
  3. Vaihda paristo uuteen CR2032-paristoon ja sulje kotelo.
  4. SmartTag/SmartTag+ antaa ilmoitusäänen ja aktivoituu 2–3 minuutissa.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia pariston kanssa päivittäessäsi SmartTag/SmartTag+-jäljittimen laiteohjelmistoa, saatat joutua toistamaan toimenpiteen vaihdettuasi uuden pariston.

2 Avaa SmartThings-sovellus Galaxy-laitteessasi. Jos sinulla ei ole käytössä SmartThings-sovelluksen uusinta versiota, päivitä se tarvittaessa.
3 Kun Laite löytynyt -ponnahdusikkuna avautuu, valitse Lisää nyt. Jos kyseinen ponnahdusikkuna ei tule näkyviin, paina +-painiketta ja valitse Laite > Jäljitin.
4 Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele yhteyden määrittäminen. Kun yhteys on määritetty, näet laitteen SmartThings-sovelluksen laitteiden luettelossa.
5 Lisää ja rekisteröi laitteesi valitsemalla SmartThings Find -toiminto SmartThings-sovelluksen näytössä.

Kun lataus on valmis, laitteen nykyinen sijainti tulee näkyviin kartalle.

Vaihe 1. Näyttö SmartThings-sovelluksen avaamiseen Galaxy-laitteessa. Vaihe 1. Näyttö SmartThings-sovelluksen avaamiseen Galaxy-laitteessa.

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus

Vaihe 2. Laite löytynyt -ponnahdusikkuna avautuu, valitse Lisää nyt. Vaihe 2. Laite löytynyt -ponnahdusikkuna avautuu, valitse Lisää nyt.

Vaihe 2. Valitse Lisää nyt.

Vaihe 3. Ota laite käyttöön valitsemalla Hyväksyn. Vaihe 3. Ota laite käyttöön valitsemalla Hyväksyn.

Vaihe 3. Ota laite käyttöön valitsemalla Hyväksyn.

Vaihe 4. Näyttö SmartTag+-jäljittimen yhdistämiseen. Pidä älypuhelin tai tabletti jäljittimen lähellä. Vaihe 4. Näyttö SmartTag+-jäljittimen yhdistämiseen. Pidä älypuhelin tai tabletti jäljittimen lähellä.

Vaihe 4. SmartTag+ yhdistetään -välilehti.

Vaihe 5. Kuva ohjeista, joissa SmartTag+-jäljitintä rekisteröidään Samsung-tilille. Vaihe 5. Kuva ohjeista, joissa SmartTag+-jäljitintä rekisteröidään Samsung-tilille.

Vaihe 5. SmartTag+-jäljitintä rekisteröidään.

Vaihe 6. Yhteys muodostettu. Vaihe 6. Yhteys muodostettu.

Vaihe 6. Yhteys muodostettu.