Self-Repair

Korjaa monia yleisiä ongelmia Self-Repair-ratkaisumme avulla

Self-Repair-palvelu on nyt saatavilla

Samsungin Self-Repair -itsekorjausohjelman avulla saat helposti haltuusi varaosia ja voit suorittaa omia takuun ulkopuolisia korjauksia Samsung Galaxyn uusimpiin mobiililaitteisiin, kannettaviin tietokoneisiin, jääkaappeihin, pyykinpesukoneisiin, kuivaimiin ja sähköisiin näyttöihin, kuten televisioihin ja tietokonenäyttöihin. Samsungin itsekorjauspalvelua tulee käyttää vain takuun ulkopuolisiin korjauksiin. Mikäli päätät korjata laitteesi itse itsekorjausohjeiden mukaan, ymmärrät ja hyväksyt sen, ettei laitteesi takuu ole enää voimassa ja että luovut mahdollisuudesta takuukorjaukseen.

Tarkista seuraavat ennen kuin aloitat

Usein Kysytyt Kysymykset

Viralliset varaosat myydään Samsungin itsekorjauspalveluun kuuluvien valtuutettujen toimittajien kautta. Käytä alla annettuja linkkejä ostaaksesi tarvittavat varaosat joltakin valtuutetulta toimittajalta. Huomaathan, että Samsung välittää vain varaosien ostoa, ja varaosia koskeva ostosopimus syntyy näin ollen sinun ja valitsemasi toimittajan välille.

Osta televisioiden ja kodinkoneiden varaosat

ASCI Elektro Service Vertriebs GmbH

https://samsung.sparepartservice.shop/

Osta mobiililaitteiden osat ja työkalut

2Service B.V.

https://www.samsungselfrepair.shop/fi/

Voit suorittaa peruskorjauksia kaikkiin 1. maaliskuuta 2021 jälkeen ostettuihin jääkaappeihin, pyykinpesukoneisiin, kuivaimiin, astianpesukoneisiin, televisioihin ja tietokonenäyttöihin.

Voit myös käyttää korjausoppaitamme korjataksesi itse kattavan määrän Samsung-mobiililaitteita, kuten Galaxy S20-, S21-, S22- ja S23 -sarjat, ja kaikkiin 1. heinäkuuta 2023 jälkeen julkaistuihin uusiin malleihin.

Tablettien ja kannettavien tietokoneiden valikoimasta on mahdollista korjata itse Galaxy Book Pro 15”-, Book Pro 360 15”-, Book2 Pro- ja Book2 Pro 360 -laitteet ja kaikki 1. heinäkuuta 2023 jälkeen julkaistut uudet mallit.

Huomaa: tuetut mallit voivat vaihdella maittain. Huomaathan myös, että Samsungin itsekorjauspalvelua tulee käyttää vain takuun ulkopuolisiin korjauksiin. Mikäli päätät korjata laitteesi itse itsekorjausohjeiden mukaan, ymmärrät ja hyväksyt sen, ettei laitteesi takuu ole enää voimassa ja että luovut mahdollisuudesta takuukorjaukseen.

Itsekorjauspalvelutyökalumme sisältää kaiken tarvittavan.

Vieraile yhteistyökumppanimme verkkosivustolla, selaa vaiheittaisia korjausoppaitamme ja osta tarvitsemasi työkalut ja aidot varaosat.

Osta työkalut nyt

Ei, sinun ei tarvitse syöttää IMEI-numeroa tai ”yhdistää” uusia osia laitteisiisi.

Samsungin itsekorjauspalvelua tulee käyttää vain takuun ulkopuolisiin korjauksiin. Mikäli päätät korjata laitteesi itse itsekorjausohjeiden mukaan, ymmärrät ja hyväksyt sen, ettei laitteesi takuu ole enää voimassa ja että luovut mahdollisuudesta takuukorjaukseen. Samsung ei ole vastuussa tuotteeseen aiheutuneista vahingoista, vammoista tai muista tuoteturvallisuusongelmista, jotka aiheutuvat korjauksesta, joka ei noudata korjausoppaissa olevia ohjeita. Takuu ei kata tuotevahinkoja, jotka aiheutuvat korjausyrityksestä (muun kuin Samsungin sertifioiman palveluntarjoajan toimesta).

Suosittelemme, että tarkistat laitteesi täydellisen toiminnallisuuden itse suoritetun korjauksen jälkeen vianmääritystestillä Samsung Members -sovelluksessa. Katso ohjeet Vianmääritystestin suorittaminen.

Jos testistä ilmenee muita ongelmia tai korjauksen aiheuttamia toimintahäiriöitä, saat apua ottamalla yhteyttä Samsung Support -tukeen.

• Korjauksesta aiheutuva toimintahäiriö voi johtaa ylimääräisiin korjauskustannuksiin.
  • Samsung Members -sovellus suorittaa päivityksiä ilman ennakkoilmoitusta.
  • Tiettyjen ominaisuuksien saatavuus riippuu teleoperaattorista tai mallista.

Voit myös ladata Samsungin virallisen Self-Repair Assistant -sovelluksen, joka on saatavilla Galaxy Storessa, jotta voit yhdistää uuden akun sarjanumeron puhelimeesi ja kalibroida laitteesi uudelleen.

Jos haluat saada lisätietoa siitä, mitkä varaosat ovat ostettavissa televisioosi tai kodinkoneisiisi, voit katsoa koko listan.

Voit ottaa yhteyttä Samsung Support -tukeen saadaksesi ammattimaista korjauspalvelua. Saat lisätietoja käymällä Korjaus-sivullamme.

Huomaathan, että tällöin kyseessä ei ole takuuhuolto, joten huollosta aiheutuu sinulle kustannuksia.

Voit hävittää vahingoittuneet tai käytetyt osat paikallisen jätehuollon kautta. Voit vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä Samsung Support -tukeen saadaksesi neuvoa osien palauttamisesta valtuutettuun tukikeskukseen.

Ammattikorjaaja on henkilö, joka voi todistaa, että hänellä on tarvittava tekninen pätevyys, ja noudattaa sähkölaitteiden korjaajien virallisia säädöksiä maassaan.

Ammattikorjaajien on rekisteröidyttävä tai kirjauduttava sisään portaaliimme, jotta he voivat käyttää yksityiskohtaisia korjausoppaita.

Ammattikorjaajat voivat myös ostaa lisävaraosia nimetyn verkkosivustomme kautta.

Älä yritä korjausta itse, jos puhelimen akku on paisunut. Voit tarkistaa paisuneen akun silmämääräisesti toteamalla, että se irtoaa fyysisesti yksikön takaosasta. Voit vierailla Samsung-tukikeskuksessa korjataksesi tai hävittääksesi laitteen, jolla on vahingoittunut tai paisunut akku tai sen osa. Älä postita paisuneita tai vahingoittuneita akkuja.