Vianmäärityksen käyttäminen Galaxy-laitteen Samsung Members -sovelluksessa

Tarkista laitteesi suorituskyky Samsung Members -sovelluksella. Onko kyseessä laitteesi jokin tietty toiminto, joka ei toimi oikein? Haluatko tietää nykyisen akkusi varaustason? Kokeile ennen palvelukeskuksessa vierailemista tarkistaa laitteesi suorituskyky käyttämällä omatoimisen vianmäärityksen työkaluja. Samsung Members -sovelluksen Vianmääritys-ominaisuus voi tarjota omatoimisen vianmäärityksen ja analysoida puhelimesi yli 24 erilaista ominaisuutta ja toimintoa, joita ovat esimerkiksi akku, NFC, SIM-kortti, matkapuhelinverkko, anturi, kaiutin, kamera, kosketusnäyttö, langalliset kuulokkeet, kasvojentunnistus, Bluetooth ja niin edelleen.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

tarkistus Samsung Members -sovellus

Samsung Members -sovelluksessa voit löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja nähdä Galaxy-laitteeseesi liittyviä vihjeitä ja vinkkejä. Ennen kuin vierailet paikallisessa Samsung Electronicsin palvelukeskuksessa, tutustu sovellukseen, joka tarjoaa ja tukee käteviä palveluita, joita ovat esimerkiksi vianmääritys, virheraporttien lähettäminen, etätuki, käyttöjärjestelmän päivitykset, palaute kysymyksistä ja huolenaiheista ja niin edelleen. Se on asennettuna oletusarvon mukaan Galaxy-laitteissa ja voidaan ladata alla olevasta linkistä.

Lataa Samsung Members -sovellus palvelimesta napsauttamalla tätä.

tarkistus Omatoiminen vianmääritystarkistus Samsung Members -sovelluksessa

Tarkista laitteesi tila Samsung Members -sovelluksen Vianmääritys-työkalulla. Voit valita yksittäiset luokat, joiden vianmäärityksen haluat tehdä, tai suorittaa täydellisen vianmääritystarkistuksen. Kun vianmääritys on valmis, voit valita vastaavan kuvakkeen nähdäksesi tulokset ja laitteesi tilan. Aloita diagnostiikkatarkistuksesi noudattamalla alla olevia vaiheita.

Samsung Members -sovelluksen Pyydä apua Samsung Members -sovelluksen Pyydä apua

1. vaihe Avaa Samsung Members -sovellus ja valitse Pyydä apua näytön alemmassa puoliskossa.

Tarkastele testejä Vianmääritys-kohdassa Tarkastele testejä Vianmääritys-kohdassa

2. vaihe Napauta Näytä testit kohdassa Vianmääritys.

Testaa kaikki Vianmäärityksen kohteet Testaa kaikki Vianmäärityksen kohteet

3. vaihe Jos haluat suorittaa kaikki Vianmääritys(P) -tarkistukset, napauta Testaa kaikki.

galaxy, testien suorittaminen galaxy, testien suorittaminen

4. vaihe Galaxy-puhelimesi suorittaa sitten kaikki tarkistukset.

testien suorittaminen testien suorittaminen

5. vaihe Viimeistele tarkistus toimimalla näytön ohjeiden mukaisesti.

Läheisyyden tunnistuksen vaihe 1 Läheisyyden tunnistuksen vaihe 1

6. vaihe Kun se on tarpeen, saatat joutua suorittamaan vastaavan toiminnon manuaalisesti tai olemaan sen kanssa vuorovaikutuksessa.

Läheisyyden tunnistuksen vaihe 2 Läheisyyden tunnistuksen vaihe 2

7. vaihe Voit halutessasi tarkistaa tietyt Vianmäärityksen kohteet ja aloittaa napauttamalla niitä suoraan.

tietyt vianmääritykset tietyt vianmääritykset

8. vaihe Voit tarkastella yksittäisten vianmääritystarkistusten tuloksia sen jälkeen, kun tarkistus on valmis.

Jos kohtaat odottamattoman ongelman käyttäessäsi Galaxy-laitettasi, kokeile lähettää virheraportti Samsung Members -sovelluksen kautta. Lokitiedoston liittäminen auttaa ongelman syyn analysoimisessa merkittävästi. Lähetämme vastauksen Samsung Members -sovelluksen kautta sen jälkeen, kun lokitiedosto on analysoitu ja ongelman syy vahvistettu.

Samsung Members -sovelluksen Pyydä apua Samsung Members -sovelluksen Pyydä apua

1. vaihe Suorita Samsung Members -sovellus ja valitse Pyydä apua näytön alemmassa puoliskossa.

virheraportit, vaihe 1 virheraportit, vaihe 1

2. vaihe Vieritä ja valitse Virheraportit.

virheraportit, vaihe 2 virheraportit, vaihe 2

3. vaihe Valitse luettelosta laitteen ongelmat, jotka olet kohdannut.

virheraportit, vaihe 3 virheraportit, vaihe 3

4. vaihe Valitse kohtaamasi ongelman ilmenemistaajuus ja lähetä raporttisi painamalla lentokonekuvaketta.

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.