Tietojen siirtäminen ja varmuuskopiointi Smart Switch -toiminnolla Galaxy-puhelimessa

Helpoin tapa siirtää tietoja vanhasta laitteesta uuteen on Smart Switch -toiminto. Smart Switch -toiminnolla voit siirtää yhteystiedot, musiikin, valokuvat, kalenterin, tekstiviestit, laitteen asetukset ja paljon muuta uuteen Galaxy-laitteeseesi. Lue alla olevista ohjeista, mitä voit tehdä Smart Switch -toiminolla.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mitä Smart Switch voi tehdä?

Voit käyttää Smart Switch -toimintoa puhelimen tietojen varmuuskopiointiin tietokoneelle tai SD-kortille, palauttaa varmuuskopioidut tiedot puhelimeen tai siirtää tietoja vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen.

Smart Switch -sovellus on valmiiksi asennettuna Galaxy-malleihin ja tietoja voi siirtää kolmella tavalla. Siirrä tiedot vanhasta puhelimesta uuteen Galaxy-puhelimeen USB-kaapelilla, Wi-Fi-yhteydellä tai tietokoneella. Valitse sinulle parhaiten sopiva menetelmä. Kaikki muu on helppoa.

Mitä smart switch voi tehdä.

Mitä tietoja voi siirtää?

• Android device: yhteystiedot, kalenteri, viestit, muistiot/äänimuistiot (vain Galaxy-laitteista), valokuvat, videot, musiikki, hälytysasetukset (vain Galaxy-laitteista), puheluloki, kotinäytön/lukitusnäytön kuva (vain Galaxy-laitteista), Wi-Fi-asetukset (vain Galaxy-laitteista), asiakirjat, sähköpostiasetukset (vain Galaxy-laitteista), asetukset (vain Galaxy-laitteista), ladatun sovelluksen asetukset, sovellusten tiedot (vain Galaxy-laitteista) ja kotinäytön asettelu (vain Galaxy-laitteista).
  • iCloudista: yhteystiedot, kalenteri, muistiot, valokuvat, videot, asiakirjat (voit tuoda iOS-laitteesta iCloudiin synkronoitavat tiedot).
  • iOS-laitteista OTG USB -kaapelilla: yhteystiedot, kalenteri, viestit, muistiot, valokuvat, videot, musiikki, äänimuistiot, hälytysasetukset, puheluloki, kirjanmerkit, Wi-Fi-asetukset, asiakirjat, sovellusluettelon suositukset.
  • Windows-mobiililaitteista (OS 8.1 tai 10): yhteystiedot, kalenteri, valokuvat, asiakirjat, videot, musiikki.
  • BlackBerry-laitteista: yhteystiedot, kalenteri, muistiot, valokuvat, videot, musiikki, äänitallenteet, puheluloki, asiakirjat.

Huomautus:

• Joidenkin kohteiden siirtäminen voi olla rajoitettua laitteen valmistajan tai käyttöjärjestelmän vuoksi.
  • DRM (Digital Rights Management) -sisältöä ei voi siirtää Smart Switch -toiminnolla.
  • Tiedonsiirto lisää puhelimen virrankulutusta.
  • Varmista, että laitteessa on riittävästi latausta ennen tietojen siirtämistä. Jos akun virta on vähissä, tiedonsiirto voi katketa.
  • Toimintoa ei välttämättä tueta tietyillä laitteilla tai tietokoneilla.
  • Siirrä vain sisältöä, jonka omistat tai jonka siirtämiseen sinulla on oikeudet.

Langaton tiedonsiirto on suositeltava tapa tietojen kopioimiseen uuteen puhelimeen. Se on nopeaa ja voit pitää puhelimet latureissa siirtämisen ajan. Kokeile Smart Switch -toimintoa tietojen siirtämisessä vanhasta puhelimesta uuteen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Varmista ensin, että Smart Switch on asennettu molempiin puhelimiin. Kun olet valmis, aseta molemmat puhelimet lähelle toisiaan.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja Valitse Tilit ja varmuuskopiointi.

Vaihe 2. Valitse Tuo tiedot vanhasta laitteesta.

Smart switch langaton vaihe 1.

Vaihe 3. Napauta uudesta puhelimesta Vastaanota tiedot ja vanhasta puhelimesta Lähetä tiedot.

Vaihe 4. Tarkista vanhan puhelimen käyttöjärjestelmä ja valitse vastaava lähde.

Smart switch langaton vaihe 2.

Vaihe 5. Valitse Langaton.

Vaihe 6. Avaa vanhasta laitteesta Smart Switch ja salli yhteyden muodostaminen napauttamalla vanhasta puhelimesta Salli.

Smart switch langaton vaihe 3.

Vaihe 7. Valitse siirrettävät tiedot ja napauta alhaalta oikealta Siirrä.

Vaihe 8. Kun tiedonsiirto on valmis, valitse Siirry kotinäyttöön.

Smart switch langaton vaihe 4.

Tietojen siirtäminen vanhasta iOS-puhelimesta iCloudin avulla

Vaihe 1. Avaa Smart Switch uudessa Galaxy-puhelimessa ja valitse Vastaanota tiedot.

Vaihe 2. Napauta iPhone/iPad ja sen jälkeen Hae tiedot iCloudista.

Vaihe 3. Anna iCloud ID -tunnus ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Vaihe 4. Syötä vahvistuskoodi ja napauta OK.

Vaihe 5. Valitse siirrettävät tiedot ja napauta Tuo ja napauta uudelleen Tuo.

Voit yhdistää vanhan puhelimen uuteen puhelimeen USB-kaapelilla tietojen siirtämiseksi helposti ja nopeasti. Käytä Smart Switch -sovellusta ja noudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Liitä uusi puhelin vanhaan puhelimeen USB-kaapelilla. Vanhasta puhelimesta riippuen saatat tarvita USB-liittimen.

Smart switch ja USB.

①C–C-kaapeli

②USB-liitin

Vaihe 2. Kun sovellusten valintaikkuna avautuu, napauta Smart Switch ja napauta sitten Vastaanota tiedot.

Vaihe 3. Napauta vanhasta puhelimesta Salli. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen Galaxy Store- tai Play Store -sovelluskaupasta. Laite tunnistaa vanhan puhelimen ja näkyviin tulee luettelo siirrettävissä olevista tiedoista.

Vaihe 4. Valitse siirrettävä kohde ja napauta Siirrä.

Huomautus: Älä irrota USB-kaapelia laitteesta, kun tietoja siirretään. Se voi aiheuttaa tietojen häviämisen tai vaurioittaa laitetta.

Voit siirtää tietoja puhelimen ja tietokoneen välillä. Sinun on ladattava Smart Switch -sovelluksen tietokoneversio osoitteesta www.samsung.com/smartswitch. Varmuuskopioi tiedot vanhasta puhelimesta tietokoneeseen ja tuo tiedot uuteen puhelimeen.

Vaihe 1. Lataa Smart Switch tietokoneelle ja avaa se.

Huomautus: Jos vanha puhelimesi ei ole Samsung-puhelin, varmuuskopioi tiedot tietokoneelle käyttämällä laitteen valmistajan ohjelmaa. Siirry sitten vaiheeseen neljä.

Vaihe 2. Liitä vanha puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe 3. Varmuuskopioi tiedot puhelimesta noudata tietokoneen näytöllä annettavia ohjeita. Irrota sitten vanha puhelin tietokoneesta.

Vaihe 4. Liitä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe 5. Siirrä tiedot puhelimeen noudattamalla tietokoneen näytöllä annettavia ohjeita.

• Puheluloki: Järjestelmärajoitusten vuoksi puhelulokien siirtäminen vanhempiin OS-versioihin voi olla rajoitettua. Puhelulokien siirtämistä O OS (8.0) -versiosta tai uudemmasta versiosta O OS (8.0) -versioon tai vanhempaan versioon ei välttämättä tueta.
  • Sähköpostiasetukset: Sähköpostisovellusten rajoitusten vuoksi siirtäminen vanhempiin OS-versioihin voi olla rajoitettua. Sähköpostiasetusten siirtämistä N OS (7.0) -versiosta tai uudemmasta versiosta N OS (7.0) -versioon tai vanhempaan versioon ei välttämättä tueta.
  • Internet-asetukset: Jos lähettävän laitteen Internet-sovelluksen versio on 5.x tai uudempi ja vastaanottavan laitteen Internet-sovelluksen versio on vanhempi kuin 5.x, Internet-asetusten siirtämistä ei välttämättä tueta.

Jos haluat lisätietoa Smart Switch -toiminnosta, siirry Samsung Smart Switch -verkkosivustolle.

Huomautus:

• Jos haluat siirtää sisältöä Smart Switch -toiminnolla, tarvitset Samsung-mobiililaitteen, jossa on Android OS -versio 4.3 tai uudempi versio.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.