Mikä on Smart Lock -toiminto ja miten se otetaan käyttöön?

Voit pitää Galaxy-puhelimen suojattuna ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa PIN-koodia tai salasanaa, joka kerta kun käytät sitä. Smart Lock -toiminnolla voit pitää puhelimesi avattuna, kun pidät sitä kädessäsi tai tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Lue alla olevista ohjeista, miten voit määrittää, milloin ja missä puhelimesi pysyy avoimena.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mikä on Smart Lock ja miten se otetaan käyttöön?

Voit määrittää puhelimen avaamaan itsensä tai pysymään lukitsemattomana, kun se tunnistaa luotetun sijainnin tai laitteita. Jos olet esimerkiksi asettanut kotisi luotetuksi sijainniksi, päästyäsi kotiin laite tunnistaa sijainnin ja avautuu automaattisesti. Sinun on määritettävä näytön lukitusmenetelmä ennen kuin voit käyttää tätä toimintoa. Aseta Smart Lock -toiminto noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Lukitusnäyttö.

Vaihe 2. Valitse Smart Lock ja noudata näytössä annettavia ohjeita.

Vaihe 3. Valitse Smart Lock -toiminnon tyyppi, jota haluat käyttää. Alla on kunkin Smart Lock -toiminnon tyypin ohjeet.

Smart lock -asetukset.

Huomautus:

• Tämä toiminto on käytettävissä, kun olet määrittänyt näytön lukitustavan.
  • Jos et käytä laitetta useaan tuntiin tai kun kytket laitteeseen virran, sinun on avattava näyttö määrittämälläsi kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla.

Voit pitää puhelimen lukkiutumatta, kun se on sinulla. Avaa lukitus kerran ja puhelin pysyy lukitsemattomana, kun se on liikkeessä, kun pidät sitä tai kannat mukanasi. Laite lukittuu, kun se tunnistaa, että se asetetaan pois. Ota Kehon tunnistus käyttöön seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse Kehon tunnistus.

Vaihe 2. Napauta valitsinta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Hyväksy näytössä annettavat ilmoitukset napauttamalla JATKA ja ota Kehon tunnistus käyttöön.

Smart lock ja kehon tunnistus.

Huomautus:

• Kehon tunnistus ei pysty erottamaan sinua ja toista henkilöä. Jos toinen henkilö ottaa laitteesi, kun se on lukitsematta, hän voi ehkä käyttää sitä.

Voit määrittää sijainnin, jossa puhelin pysyy lukitsemattomana. Jos olet määrittänyt kotisi sijainnin Google Mapsissa, puhelin pysyy automaattisesti lukitsemattomana, koska se on luotetussa paikassa. Lisää muita paikkoja alla olevien ohjeiden mukaan.

Luotetut paikat valittuna. Luotetut paikat valittuna.

Vaihe 1. Valitse Luotetut paikat.

Lisää luotettu paikka valittuna. Lisää luotettu paikka valittuna.

Vaihe 2. Valitse Lisää luotettu paikka.

Hae paikka, jonka haluat lisätä käytettäväksi, käyttämällä hakupalkkia tai karttaa. Hae paikka, jonka haluat lisätä käytettäväksi, käyttämällä hakupalkkia tai karttaa.

Vaihe 3. Hae paikka, jonka haluat lisätä käytettäväksi, käyttämällä hakupalkkia tai karttaa.

Valitse tämä sijainti valittuna. Valitse tämä sijainti valittuna.

Vaihe 4. Kun alue, jossa puhelin pysyy lukitsemattomana, tulee näkyviin, napauta Valitse tämä sijainti.

OK valittuna. OK valittuna.

Vaihe 5. Vahvista valitsemalla OK.

Jos lisäät luotetun laitteen, puhelin pysyy lukitsemattomana, kun se on lähellä luotettua laitetta tai liitettynä siihen. Puhelimesi voi lukkiutua, jos sen yhteys luotettuun laitteeseen katkeaa, vaikka yhteys muodostettaisiin uudelleen. Lisää luotettu laite alla olevien ohjeiden mukaan.

Luotetut laitteet valittuna. Luotetut laitteet valittuna.

Vaihe 1. Valitse Luotetut laitteet.

Lisää luotettu laite valittuna. Lisää luotettu laite valittuna.

Vaihe 2. Valitse LISÄÄ LUOTETTU LAITE.

Laite valittuna. Laite valittuna.

Vaihe 3. Valitse laite, jonka haluat lisätä.

KYLLÄ, LISÄÄ valittuna. KYLLÄ, LISÄÄ valittuna.

Vaihe 4. Valitse KYLLÄ, LISÄÄ.

Huomautus:

• Laitteen käyttöympäristö voi vaikuttaa Bluetooth-yhteyden kantamaan.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.