Gaming Hub version tarkistaminen ja päivittäminen

Jotta sovelluksen suorituskyky olisi paras mahdollinen, se on päivitettävä säännöllisesti. Suosittelemme opettelemaan sen tekemisen ja pitämään mielessä asennettu sovelluksen versio.

Kuva Gaming Hub -näyttötiedoista.

Voit tarkistaa ja päivittää Gaming Hub version valitsemalla "Tietoja Gaming Hub". Tee se seuraavasti.

1 Käynnistä Gaming Hub -sovelluksesi ja napauta "Lisää" -valikkoa Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa.

※ Jos Gaming Hub -versiosi on alle 7.0, "Lisää" -valikko sijaitsee Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa alakulmassa.

2 Valitse "Asetukset" ja valitse sitten "Tietoja Gaming Hub".
3 Tässä näytössä voit tarkistaa version tiedot ja päivittää Gaming Hub -sovelluksen version valitsemalla "Päivitä".
Kuva Gaming Hub -näyttötiedoista.